• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Problem [ Laptop ]

Scutcher

Active User
Witam..

Witajcie, mam pewien problem, poniewa? by?em na Weselu u kuzynki i na drugi dzie? o 15 wr?ci?em. odpalam laptopa wszystko Git, a tu patrz? nie ma Paska Zada?O.o , i nie wiem co robi?, uruchamiam ponownie i to samo :( A ja si? na tym niezbyt znam, za pomoc z g?ry dzi?kuj?.. :)) :)

Our partners and their custom servers:

Odp: Problem [ Laptop ]

Je?li masz ikony na pulpicie to musisz wsadzi? p?ytk? z windowsem i da? opcje "napraw" i powinno pom?c

Nie mam p?yt od Windowsa, co? mi kto? m?wi? ?e w w wierszu polece? si? co? wpisuje ; / ale nie pami?tam kto mi to m?wi? i co :| . Mo?e kto? tu wie? albo ty Grzechu ?

ctrl+alt+delete i w zak?adce aplikacja klikasz na "nowe zadanie", wpisujesz tam "regedit" i kliknij prawym na klucz
Kod:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StuckRects2
I usu? ten klucz

p.s
po tym zrestartuj komputer

Ostatnia edycja:

Aha, na pewno b?dzie dzia?a? ? nigdy nie jestem taki ostro?ny lecz to laptop og?lny, tzn Mojego Brata no i m?j wi?c nie chcia? bym co? zepsu?. Poszukam w google o tym co napisa?e?, mo?e co? znajd? :) , ale dzi?ki za pomoc, jak nabij? 30 post?w dostaniesz nagrod? ;p :)).

Nie b?j si? usun?? tego klucza bo przy ponownym uruchomieniu komputera przywr?ci on sobie sam z ustawieniami podstawowymi

Back
Do góry Bottom