• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Problem z ?adowaniem windows 7...

Status
Zamknięty.

Eliyaz

Active User
Witam niedawno dosta?em laptopa jednak niechce mi si? na?adowa? windows 7.Laptop m?g?by sta? 2h i tak by si? niena?aduje.Co w nim wysiad?o???Nie znam parametr?w laptopa...

Our partners and their custom servers:

Odp: Problem z ?adowaniem windows 7...

Mo?e ten laptop jest za s?aby na win7. Podaj wszystkie parametry.

Dosta?e?, czyli winows 7 ju? by? zainstalowany? Je?li tak to czy od pocz?tku ci si? nie chce w??czy?? Je?li tak to proponuje ponownie zainstalowa? system. Spr?nuj te? tryb awaryjny i opcja przywracanie systemu.

@ edit:

a wi?c tak jak napisa?em, spr?buj przywr?ci? system, albo w ostateczno?ci format.

Ostatnia edycja:

Najprostszy spos?b aby si? dowiedzie? to odda? do serwisu lub odkr?ci? obudow? i polooka? czy masz co? "rozwalone". Sprawd? g??wnie okolice baterii oraz z??cza do niej.

Sproboj wyciagnac baterie i wsadzic ja na 30 minut do lodowki albo do zamrazarki, wyciagnij ja i poczekaj tak z 5 minut i wsadz ja do laptopa jesli nie pomoze to otworz go i sproboj przeczyscic cos moze da cos to

Sprawd?, czy na pewno pod??czasz kabel do gniazdka. Ja raz nie pod??czy?em i tego nie zauwa?y?em, jak si? wkurwi?em to rozjeba?em laptopa. Je?li masz wszystko pod??czone, to oddaj go do serwisu niech ci oblookaj? go.

Spr?buj wyci?gn?? bateri? i odpali? laptopa na samym zasilaczu i powied? czy odpali?o si?

jak sie nie dba to sie ma ...
oddaj do serwisu, za ok. 100 zl powinni ci go naprawic.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom