• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP Problem z programem , oco chodzi ?! Aplikacja zo

Status
Zamknięty.

Andren

Active User
Witam , mam Elfbota pod Tibi 8.6 i mam pewien problem!.
Dopiero co dosta?em laptopa z naprawy.
I mam taki problem. Skanuje kompa programem antywirusowym Avast Free Edition. Wykrywa mi 2 zara?one pliki isses.exe w dw?ch r??nych folderach w C:WINDOWSsystem32. Gdy pr?buje je wyleczy? to wyskakuje mi obok nich ?e operacja si? nie powiod?a poniewa? s? one tylko do odczytu . Wy??czam antywirusa i wtedy nie mog? nic w??czy?... wyskakuje mi taki oto b??d: "Aplikacja nie zosta?a w?a?ciwie zainicjowana (0x80000003) Kliknij przycisk OK, aby zako?czy? aplikacj?" i tak z ka?dym programem czy to przegl?darka internetowa czy nawet g?upi Paint, wyskakuje mi to samo restartuje system i.... komp sam sie restartuje zaraz po wy?wietleniu logo Windows XP... i tak ca?y czas restart za restartem , Co to ma by??
Wkurzy?em si? i poszed?em odda? sprz?t ponownie.
Facet kt?ry mi naprawia? powiedzia? ?e jest to spowodowane tym programem.
Czy to prawda ? , prosz? o pomoc !!

Our partners and their custom servers:

Odp: Problem z programem , oco chodzi ?! Aplikacja zo

Czy na pewno to jest isses.exe? Jest jaki? proces systemowy Issas.exe chyba lub lssas.exe i tutaj jedna z tych opcji to wirus. Sam kiedy? go mia?em ale pr?cz niego by?o 50 innych :D Komputer musia? by? sformatowany bo ?al by?o czasu na ratunek.

Wi?c tak mo?e by? to prawda jak kto? do tego elfa wpakowa? syf. Cz?sto mia?em problemy z XP gdy gra?em du?o w Tibie. By?y p?tle, nie chcia? si? w??czy?. Nie pr?bowa?em nawet z tym walczy? i formatowa?em.

Najlepiej zgraj wa?ne dane. Nie powinny by? zara?one oczywi?cie bez elfa. Sformatuj kompa i zainstaluj all od nowa. Nie jest to du?o roboty ale troche irytuje.

Czy na pewno to jest isses.exe? Jest jaki? proces systemowy Issas.exe chyba lub lssas.exe i tutaj jedna z tych opcji to wirus. Sam kiedy? go mia?em ale pr?cz niego by?o 50 innych :D Komputer musia? by? sformatowany bo ?al by?o czasu na ratunek.
Wi?c tak mo?e by? to prawda jak kto? do tego elfa wpakowa? syf. Cz?sto mia?em problemy z XP gdy gra?em du?o w Tibie. By?y p?tle, nie chcia? si? w??czy?. Nie pr?bowa?em nawet z tym walczy? i formatowa?em.
Najlepiej zgraj wa?ne dane. Nie powinny by? zara?one oczywi?cie bez elfa. Sformatuj kompa i zainstaluj all od nowa. Nie jest to du?o roboty ale troche irytuje.
Czyli rozumiem ?e bede musial grac bez Elfbota?

Czyli rozumiem ?e bede musial grac bez Elfbota?
Niekoniecznie. Zale?y z jakiego ?r?d?a zamierzasz pobra? tego Elfbota. Najlepiej z oficjalnej strony je?li takowa istnieje i/lub z tneta bo wiem, ?e moderatorzy sprawdzaj?.

Niekoniecznie. Zale?y z jakiego ?r?d?a zamierzasz pobra? tego Elfbota. Najlepiej z oficjalnej strony je?li takowa istnieje i/lub z tneta bo wiem, ?e moderatorzy sprawdzaj?.
Ale rozumiem ze ten blad co mi sie pojawil wystapil przez wirusa prawdopodobnie umieszczonego w elfie ta?

Ech... a co wcze?niej mia?e? naprawiane w kompie?

Podsun??e? mi pewn? my?l. Opr?cz wirusa, kt?rego masz na kompie mog?e? instalowa? jeszcze jaki? sterownik do urz?dzenia typu mysz. Te? mi si? kiedy? system przez to wysypa? i by?a p?tla.

Ostatnio mia?em taki sam problem jak ty , a to wszystko przez Avast Free Edition , kt?ry uwa?a wa?ne pliki dll za wirusy. Musia?em zrobi? formata i zmieni? antywirusa na inny , teraz mam kaspersky internet security 2011.
Avast , to szajs , zmie? go na inny.

Ech... a co wcze?niej mia?e? naprawiane w kompie?
Mia?em podbna sytuacje avast kazal zrobic rozruch ponownego uruchomienia komputera.
Zostalo automatycznie wlaczone jakies skanowanie , poczym zmienil mi sie panel login uzytkownikow .
Kiedy juz urachamialo mi sie okno ''pulpit' , komputer zostawal automatycznie wylogowywany i tak non stope do panelu uzytkownika .
Nawet tryb awrayjny nic wtedy nie pomogl , wiec udalem sie do naprawy.
Facet zrobil formata po czym mialem takie skutki jak opisalem wyzej ;/.
I zgodz? sie z kolega nizej , ze byc moze to wszystko przez Avasta.
Co wy na to ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom