- TibiaAuto problem z TA!

Status
Zamknięty.

nad niszczyciel

User
Grudzień 3, 2008
Liczba reakcji
0
witam mam problem z TA chce aby jak mnie jaki? gnoj zaatakuje to ?eby sie wylogowa?

ale nie wiem jak gmera?em co? ale bez skutku

Odp: problem z TA!

Nie mo?esz od tak si? wylogowa? jak np masz cavebota ustawionego bo masz logout blocka (skrzy?owane szare mieczyki), mo?esz sobie ustawi? taki auto logout np jak bijesz sobie tylko mlvl i ?adnych mob?w nie bijesz (og?lnie gdy nie masz log blocka), to ustawiasz by char loga? jak b?dzie char ze skullem, rs'em czy black skullem.

mi w?a?nie o to chodzi ?e gdy expie i mnie go?ciu wali to rzeby mnie wylogowa?o akurat kiedy mnie atakuje to jest podobno mo?liwe

ewentualnie jakiego? skryptu

najlepiej z instrukcj? bo nigdy ich nie wprowadza?em

je?li jednak wylogowanie z graczem atakuj?cym ciebie jest nie mo?liwe to nic prostrzego ju? od paru dni kolega na mnie wrzeszczy abym si? na Harmonie przeni?s?

Ostatnia edycja:

Takie czynny to na elfie si? wykonuje, w?tpi? ?eby TA mia?a, a? taki intelekt ?eby to potrafi?a zrobi?.

Napisze wpierw do u?ytkownik?w, kt?rzy wypowiedzieli si? w tym temacie. Po co wciskacie kit je?li nie potraficie wyja?ni? przyczyny? Ka?dy post osobi?cie postrzeg?em jako offtop.

Teraz ja. Wchodzisz w Auto Go/Log nast?pnie w zak?adk? General Configuration, piszesz w black li?cie "allplayeraround". P??niej przechodzisz do poprzedniej zak?adki (Alarms) [Teraz ustawione mamy, ?e ka?dy player obok Ciebie traktowany jest jako "prywatna wiadomo??"] i wybierasz opcje Messages --> Private Messages i p??niej (ni?ej) zaznaczasz Log Out albo Kill Tibia Client.

Najlepszy skrypt jaki da si? ustawi? do TA (Auto Log gdy bije Player).

Regards,
Smeerf

Ostatnia edycja:

Tibijczycy.pl

Witam!

Zapraszam Ci? serdecznie na forum Tibijczycy.pl
- Tutaj nie dostaniesz si? do kadry po znajomo?ciach.
- Nied?ugo by? mo?e b?dzie nab?r, a mo?e w?a?nie ty?
- Zapraszaj koleg?w!
- NAB?R DO KADRY! KA?DY MO?E DA? PODANIE WEJD? TUTAJ: III Nab?r na Tibijczycy.pl - Tibijczycy.pl - Tibia & OTS

Skrypt forum / [vBulletin]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry