What's new

-Windows 7 Problem

Status
Not open for further replies.

Agadir

Banned
Reaction score
1
Witam, od jakiego? czasu gram na komputerze bez sterownik?w do karty graficznej nie przeszkadza to w przegl?daniu internetu. Chcia?em sobie pogra? w gry, to nie mog? poniewa? si? bardzo laguj?. Po zainstalowaniu nowego windowsa na moim komputerze by? tylko 1 kolor moim zdaniem powodem by?y z?e sterowniki poniewa? win 7 sam instaluje stery, niestety gry ?ci?gn??em poprawne ten sam problem gdy w??czam gr? wy??cza mi si? komputer i pisze : Power Saving mode.

Gdy chcia?em wyszuka? ?eby mi samemu pobra?o sterowniki taki komunikat

80609179965697610429.png

Windows 7, karta : ATI Radeon HD 2600 XT (RV630) Karta wideo

Wie kto? czym jest to spowodowane, ?e komputer bez sterownik?w lepiej dzia?a ni? z ? Niestety tylko na stronach internetowych w grach juz nie.

Arkam

Forum friend
Reaction score
179
Odp: Problem

Instaluj recznie sterowniki bez korzystania z xDriverow itd...

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Wklepujesz na Google producenta i model danego podzespo?u i dopisujesz "drivers", b?d? wchodzi? na stron? producenta i szukasz sterownik?w.
Pozdrawiam.

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Tylko wybrane przez Ciebie ^^ mo?liwe ze pobrales jakies sterowniki kt?re si? z czyms "gryza" i laguje

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Spr?buj zaktualizowa? po staro?wiecku xD Panel sterowania>Menedzer urzadzen>karty graficzne>i skanuj w poszukiwaniu zmian sprz?tu albo wejd? i zaktualizuj xD

Agadir

Banned
Reaction score
1

Nic nie pomog?o, po zainstalowaniu zacz?? monitor "snie?y?" a? po chwili pokaza? si? czarny ekran i musia?em zresetowa? koputer i wy??czy? sterowniki

Zheyr

Reaction score
113

Pobierz Everesta, sprawd? producenta, model karty graficznej, wejd? na stron? tego producenta, pobierz do tej karty sterowniki, odinstaluj obecne i zainstaluj te nowe.

Brzustek

Senior User
Reaction score
28

Mo?esz mie? uszkodzon? kart? graficzn?.

Agadir

Banned
Reaction score
1

Pobierz Everesta, sprawd? producenta, model karty graficznej, wejd? na stron? tego producenta, pobierz do tej karty sterowniki, odinstaluj obecne i zainstaluj te nowe.

Zrobi?em tak i nadal to samo :(

Zheyr

Reaction score
113

Zacina si? w grach, powiadasz... spr?buj zainstalowa? DirectX.

Agadir

Banned
Reaction score
1

Powiem Ci tak, nawet si? nie zacina poniewa? nawet jak jestem na pulpicie to mi si? zawiesza, wy??cza lub jest tylko kolor niebieski.

Status
Not open for further replies.