What's new

Profesjonalna Reklama (us?uga p?atna)

OldMaster

New User
Reaction score
0
Witam,

Jak dobrze wszyscy wiemy reklama jest w pewnym stopniu podstaw? rozwoju serwer?w, co za tym idzie od niej zale?y liczba graczy, a tak?e zarobki.
Dlatego jestem w stanie zaoferowa? dla PROFESJONALNEGO ZESPO?U Reklam? serwera za odpowiednie wynagrodzenie.

Posiadam do?wiadczenie w reklamie ju? oko?o 5 lat, wsp??pracowa?em z r??nymi serwerami z top listy Open Tibia serwer, serwery cieszy?y si? popularno?ci? nawet 1000 graczy ONLINE!.

Natomiast z racji zachowania dyskrecji wobec serwer?w, postanowi?em za?o?y? nowe konto na TNT.pl

-------------------------------ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO ZACHOWANIA ANONIMOWO?CI ---------------------------------
- Nie podaje numeru telefonu,
- Danych osobowych,
- Informacji na temat wcze?niejszych projekt?w,

Co oferuj??
- Gwarantuje dobry start dla serwera minimum 600 graczy,
- Sta?? wsp??prac? do upad?o?ci serwera,
- Pomoc w obs?udze graczy,
- Stabilny Kontakt.

Czego Oczekuj??

- Sta?ego wynagrodzenia,( kwota do uzgodnienia , lub %)
- Profesjonalnego zespo?u,
- Co tygodniowej wyp?aty, z profesjonalnym rozliczeniem.
- 150 z? na 2 dni przed startem ots, i tutaj wyja?niam,
Te pieni?dze to tylko moje zabezpieczenie, a Pa?stwo maj? mo?liwo?? sprawdzenie IP os?b zarejestrowanych, i zweryfikowanie ich autentyczno?ci .

Zainteresowanych prosz? o kontakt poprzez prywatn? wiadomo??, w dalszej cz??ci rozmowy podam tak?e @ numer gg Kontaktowy.

EDIT * W przypadku nie jasnych propozycji oferuj? umow? o dzie?o.

Pozdrawiam :)

xaratex

Senior User
Reaction score
15
Odp: Profesjonalna Reklama (us?uga p?atna)

No moglbys podac nr gg, przeciez to nie jest az tak wiele. Mam do Ciebie pisac na priv, potem czekac na odpowiedz, a nastepnie przeniesc sie na GG? Ehh...

Kayl1994

New User
Reaction score
0
Odp: Profesjonalna Reklama (us?uga p?atna)

Aktualne to jeszcze ?