What's new

Projekt Gimnazjalny

Status
Not open for further replies.

persovsky

Active User
Reaction score
3
Mam problem, nie by?o mnie w szkole kiedy by?y ustalane grupy do projektu gimnazjalnego do 2 klas czy co? w tym stylu, z tego co widzia?em ka?da wymaga wi?cej ni? jedna osoba, co teraz zrobi?? Czy da si? do kogo? do??czy?? Mia? kto? podobn? sytuacj?? Ps: pisz?c co? takiego trzeba by?o by? w szkole, nie staniecie si? zajebi?ci. Licz? na pomoc!:>

toudi96

Advanced User
Reaction score
16
Odp: Projekt Gimnazjalny

o stary, nie powinienes sie bac, szkola MUSI cie dokads przydzielic, a jak tego niez robia, to postaraj sie sam kogos znalesc... jak nie znajdziesz, to tylko kibla bedziesz mial... wiec nie ma nad czym plakac
ze mna bylo troche gorzej, poniewaz moje zainteresowania nie odpowiadaly zadnej grupie w szkole, w koncu dyrektorka sie wkruwila i dala mnie do grupy zjebow... o tyle dobrze bylo, ze znalezli dobry i fajny temat (praktycznie tym sie nie interesowalem, ale latwo bylo to zrobic)...
spytaj sie jakiegos nauczyciela/opiekuna projektu, czy gdzies nie ma miejsc :)

Van der Bany

Forum friend
Reaction score
103

o stary, nie powinienes sie bac, szkola MUSI cie dokads przydzielic, a jak tego niez robia, to postaraj sie sam kogos znalesc... jak nie znajdziesz, to tylko kibla bedziesz mial... wiec nie ma nad czym plakac
ze mna bylo troche gorzej, poniewaz moje zainteresowania nie odpowiadaly zadnej grupie w szkole, w koncu dyrektorka sie wkruwila i dala mnie do grupy zjebow... o tyle dobrze bylo, ze znalezli dobry i fajny temat (praktycznie tym sie nie interesowalem, ale latwo bylo to zrobic)...
spytaj sie jakiegos nauczyciela/opiekuna projektu, czy gdzies nie ma miejsc :)
Szko?a nic nie musi i mo?e ci to z ?atwo?ci? udowodni? je?li wyskoczysz przed szereg.

@top.
Licz na ?askawo?? koleg?w kt?ry podpisz? te? prac? twoim nazwiskiem.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

@toudi96
Bzdura. Bzdura i jeszcze raz bzdura. Po pierwsze szko?a niczego nie musi. Po drugie projekt gimnazjalny trzeba wykona? jeden podczas ca?ej kariery w gimnazjum - jak nie wykonasz w tej klasie to mo?esz w 3ciej (oczywi?cie lepiej mie? to z g?owy). Jak nie zrobisz to masz ndst z projektu, kt?ry wchodzi do danego przedmiotu, je?li u Was jest "?rednia wa?ona" to jest to ocena z najwy?sz? wag?. ?aden kibel. U nas tak jest - wsz?dzie tak jest

Polecam poszuka? jakiego? kolegi. ;-)

toudi96

Advanced User
Reaction score
16

eee... ndst z projektu?
u nas jest ten projekt na swiadectwie, nie ma z niego zadnej oceny, jak ktos nie zaliczy go w 2 klasie albo w 3, to po prostu kibluje tak dlugo, ze musi to w koncu zrobic, tak mi to tlumaczyla dyrektorka

Coore

Senior User
Reaction score
33

Ja pomaga?em w projekcie 2 klas w Gimnazjum (Wielkanoc) Zrobi?em mu polowe materia?u za to dosta?em 30 z? a on w raz z grup? po ocenie 5. Prezentowa? go przed komisja (Dyrektor, Wice Dyrektorka, Przedstawicielka Prezydenta Miasta) Strasznie si? stresowa? ale wszystko si? uda?o by?y brawa. Trzymaj fason.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Poprawka - z projektu gimnazjalnego nie ma oceny, jest tylko informacja, ?e projekt zosta? "zaliczony" b?d? "niezaliczony". Nie wiem jakie s? konsekwencje niezaliczenia, aczkolwiek mo?na go zda? w 3 klasie te?, minimum RAZ w ci?gu ca?ego cyklu nauczania w gimnazjum.

vezze

User
Reaction score
0

U nas za to by? chyba nie kiblowa? i z tego co mi si? wydaje do kogo? Ci? przydziel? , je?li powiesz , ?e nie masz do kogo i?? . U nas z projekt s? punkty od - 150 do + 150 , noi na ?wiadectwie , zaliczone albo nie zaliczone .

Status
Not open for further replies.