Kage Toxic
Banned
- Reaction score
- 6
Witam, od jakiego? czasu tworze serwer Naruto w oparciu o silnik Tibii, szukam osoby kt?ra zajmuje si? skryptowaniem lepiej ni? ja, czyli potrafi sama co? napisa?, co? co b?dzie dzia?a?, lub ewentualnie przerobi?, ja zajmuje si? serwerem sam i ci??ko jest z czasem samemu pracowa?, chce zrobi? serwer kt?ry nie b?dzie taki jak inny, ?e mamy 15 trans?w, tylko tak jak by?o w anime Naruto, stajemy si? doro?li (czyt. Shippuden), po wykonaniu jakiej? tam sagi i osi?gnieciu danego poziomu, chce zrobi? co? takiego ?e np. Sage Mode, jak na innych serwerach jest to transformacja postaci to u mnie b?dzie to buff na X sekund (wtedy nasz wygl?d si? zmieni na Naruto w trybie Sage ze scrollem), i tak ka?da profesja b?dzie posiada?a jakiego? buffa, specjalne techniki z animacjami, co? w stylu brazylijskiego Naruto Online, ?e posta? b?dzie si? rusza?a czyli wszystko robione animacjami, jak narazie mam tylko takiego screena przedstawiaj?cego postacie, poniewa? pracuje nad wprowadzeniem klimatu otoczenia z gier RPG, jak kto? si? zg?osi to mog? opowiedzie? wi?cej o moich planach.
Postacie mog? si? wydawa? du?e, ale jest to mniej wi?cej realne.
Mniejsza posta? to jest wygl?d startowy, wi?ksza to Shippuuden.
Postacie mog? si? wydawa? du?e, ale jest to mniej wi?cej realne.
Mniejsza posta? to jest wygl?d startowy, wi?ksza to Shippuuden.