What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Propozycja :D

Status
Not open for further replies.

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52
Witam, mo?na by by?o doda? tutaj specjalny upload plik?w do OTS'?w,Layout?w,Silnik?w Stron,Oraz TFS'?w. Poniewa? co z tego ?e kto? doda jaki? link do serwera jak po jakim? czasie ten link upada i nikt go nie chce wstawi? od nowa :).

PS. mam jeszcze drug? propozycje aby doda? regulamin shoutbox (chyba ?e taki jest) ale go nie znalaz?em wi?c tak o napisa?em.

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59
Odp: Propozycja :D

Zalaczniki do postow dodawac mozna.
Obawiam sie jednak ze na takie rzeczy juz za pozno, i tak nic nikt nie wstawia...

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

wstawiaj? wstawiaj? :p i te? mam du?o nowo?ci kt?re mog? wstawi? tylko czekam na te za??czniki.

Uxi

Advanced User
Reaction score
6

cantebie wstawi? ?
Bo chyba wstawie bo ju? mnie wkurza ?e ludzie sprzedaj? czyj?? prac? za taka kase!

Zapraszam na chomika

PS:Dodam TFS 1.0 Clean i potem dodoam TFS 1.0+ wszystkie systemy czyli eventy etc!

---------- Tre?? dodana o 20:36 ----------

Dodano War system oraz TFS 1.0 bez fix?w,Kalima OT Edited Sleck ,jutro postaram si? doda? tfs 1.0 + eventy itp xD

---------- Tre?? dodana o 20:40 ----------

Zalaczniki do postow dodawac mozna.
Obawiam sie jednak ze na takie rzeczy juz za pozno, i tak nic nikt nie wstawia...

Ja ju? wstawi?em!

Last edited:

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

ShoutBox to miejsce gdzie mo?emy wymieni? si? pogl?dami, czy lu?no porozmawia?. Podczas u?ywania SB powinni?my pami?ta? o kulturze i zrozumieniu dla drugiej osoby. Zwracajmy si? do siebie uprzejmie i z zachowaniem zasad netykiety.
1. Na SB panuje ca?kowity zakaz dzielenia si? linkami do temat?w na forum - podpunkt nie dotyczy konkurs?w, nabor?w oraz innych wa?nych informacji.
2. Uprasza si? o kulturalne zachowanie
3. U?ywanie wulgaryzm?w nie powinno przekracza? granic dobrego smaku
4. Pami?tajmy, ?e nie wszyscy maj? takie pogl?dy jak my - inno?? trzeba uszanowa?
5. Zakaz jakiegokolwiek spamu, kt?ry przyczyni?by si? do utrudnienia korzystania z SB innym u?ytkownikom.
6. W przypadku z?amania regulaminu SB u?ytkownika obowi?zuj? takie same kary jak w przypadku nowego posta czy tematu.

Z prawej strony shouta masz ikonki, ksiazka z literka R to regulamin.

DenZ

Zasłużony
Reaction score
31

jestem za xD

Uxi

Advanced User
Reaction score
6

ShoutBox to miejsce gdzie mo?emy wymieni? si? pogl?dami, czy lu?no porozmawia?. Podczas u?ywania SB powinni?my pami?ta? o kulturze i zrozumieniu dla drugiej osoby. Zwracajmy si? do siebie uprzejmie i z zachowaniem zasad netykiety.
1. Na SB panuje ca?kowity zakaz dzielenia si? linkami do temat?w na forum - podpunkt nie dotyczy konkurs?w, nabor?w oraz innych wa?nych informacji.
2. Uprasza si? o kulturalne zachowanie
3. U?ywanie wulgaryzm?w nie powinno przekracza? granic dobrego smaku
4. Pami?tajmy, ?e nie wszyscy maj? takie pogl?dy jak my - inno?? trzeba uszanowa?
5. Zakaz jakiegokolwiek spamu, kt?ry przyczyni?by si? do utrudnienia korzystania z SB innym u?ytkownikom.
6. W przypadku z?amania regulaminu SB u?ytkownika obowi?zuj? takie same kary jak w przypadku nowego posta czy tematu.

Z prawej strony shouta masz ikonki, ksiazka z literka R to regulamin.

HAHAHA
Jak tam all chce kase a ja moge da? za free wi?c wiesz!

Uxi

Advanced User
Reaction score
6

Dobra przeliteruje!

J A K - W S Z Y S T Y - C H C ? - K A S E - Z A- TFS - L U B - D A T P A C K!

Je?li nie wiesz to ju? moge da? wiadomo?ci!
PS:Cantebia Data Pack mam ju? na chomikuj.pl

A w og?le to Simon chyba kultury nie ma pisz?c o mojej rodzinie z?e rzeczy!

Last edited:

Thorge D

Advanced User
Reaction score
29

To za???cie sobie co? takiego jak Dropbox. Tam pliki si? trzymaj? bardzo d?ugo albo i nawet ca?y czas bo taki upload plik?w na tym forum by na tyle zlagowa?, ?e forum po nocach i czasami w dzie? by w og?le nie dzia?a?o haha. Wystarczy?by zwyk?y, prosty hosting zdj?? i tyle.

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

Damiemu mistrzowi internetow sie tematy pomylily chyba :D (z tym sb)

Chyba troche za pozno na ulepszanie forum o funkcje ktore sa wszedzie indziej.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Damiemu mistrzowi internetow sie tematy pomylily chyba :D (z tym sb)

Chyba troche za pozno na ulepszanie forum o funkcje ktore sa wszedzie indziej.

Proponuje przeczytac pierwszy post moze? Od niego lekko sie temat caly zaczal o_O
A uxi jak zwykle cos odpierdala i chuj wie o co mu chodzi, ale on ma swoja racje i sie na wszystkim zna, wiec zostawie go w spokoju lepiej, bo jeszcze mnie pogryzie xD

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Dobra przeliteruje!

J A K - W S Z Y S T Y - C H C ? - K A S E - Z A- TFS - L U B - D A T P A C K!

Je?li nie wiesz to ju? moge da? wiadomo?ci!
PS:Cantebia Data Pack mam ju? na chomikuj.pl

A w og?le to Simon chyba kultury nie ma pisz?c o mojej rodzinie z?e rzeczy!

Ty chyba albo na?pany posty piszesz albo udajesz...

@Topic

Nie ma szans nie wypali.
To juz lepiejby bylo zrobic cos takiego jak jest na tibiasoft czy jakos tak.

Thorge D

Advanced User
Reaction score
29

Wystarczy sam hosting zdj?? by?o co? takiego kiedy? na forum Otsoftu (p??niej Tibia tv) i hosting by? naprawd? w porz?dku wi?ksza ilo?? ludzi z tego korzysta?a i hosting obrazk?w wypali?. By? przejrzysty, mia? prosty kod i by? prosty w obs?udze, wi?c takie co? mo?na by tu wprowadzi?. Hosting plik?w itp., nie op?aca si? dodawa? bo wi?kszo?? ludzi korzysta z innych stron a tym co chc? mie? na sta?e korzystaj? z Dropboxa albo podobnych program?w. Sam nadal nie wiem po co Tibia net pl wprowadzi?o download dowolnego klienta Tibi skoro to mo?na znale?? na prawie ka?dej stronie, kt?ry dotyczy listy ots albo podobnych cho? pewnie niekt?rzy i tak korzystaj? z tego forumowego.

Wi?c proponuje doda? prosty hosting ale obrazk?w bez dost?pno?ci uploadowania innych rzeczy.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Proponuje przeczytac pierwszy post moze? Od niego lekko sie temat caly zaczal o_O
A uxi jak zwykle cos odpierdala i chuj wie o co mu chodzi, ale on ma swoja racje i sie na wszystkim zna, wiec zostawie go w spokoju lepiej, bo jeszcze mnie pogryzie xD

Ten "Uxi" / "Shevil" czy tam "Zygus00" w og?le powinien si? nie urodzi?, ewentualnie nie zaczyna? bra? czego? mocnego xD
(Czekam tylko na spine od skaj~ pf. sǝıԀ o⊥ ıʞsʍo~ )

@Topic
Jestem za za??cznikami o du?ej pojemno?ci danych.

ps:

Wystarczy sam hosting zdj?? by?o co? takiego kiedy? na forum Otsoftu (p??niej Tibia tv) i hosting by? naprawd? w porz?dku wi?ksza ilo?? ludzi z tego korzysta?a i hosting obrazk?w wypali?. By? przejrzysty, mia? prosty kod i by? prosty w obs?udze, wi?c takie co? mo?na by tu wprowadzi?. Hosting plik?w itp., nie op?aca si? dodawa? bo wi?kszo?? ludzi korzysta z innych stron a tym co chc? mie? na sta?e korzystaj? z Dropboxa albo podobnych program?w. Sam nadal nie wiem po co Tibia net pl wprowadzi?o download dowolnego klienta Tibi skoro to mo?na znale?? na prawie ka?dej stronie, kt?ry dotyczy
listy ots albo podobnych cho? pewnie niekt?rzy i tak korzystaj? z tego forumowego.

Wi?c proponuje doda? prosty hosting ale obrazk?w bez dost?pno?ci uploadowania innych rzeczy.

Kiedy to Twoje forum startuje bystrzaku?

Last edited:
Status
Not open for further replies.