What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Propozycja Recenzji OTS

Status
Not open for further replies.

DenZ

Zasłużony
Reaction score
31
recenzje_hsxhnen.png

Co wy na to aby to reaktywowa?? ;)

Avemajor

Advanced User
Reaction score
12
Odp: Propozycja Recenzji OTS

no mog?o by by? ciekawie i na pewno pomog?o by to osob? kt?re szukaj? jakiego? konkretnego servera ;) jestem za

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

A s? serwery warte opisania?
B?dziesz si? tym zajmowa?? Wiesz ile to czasu i pracy wymaga? ;p
Czy tak rzucasz pomys?, bo ci si? wydaje, ?e by?o by fajnie?

Fakt faktem, jak by by? aktualizowany spis wi?kszych i sensownych serwer?w na takiej zasadzie to by by?o ca?kiem spoko. Bo ?atwiej rzuci? okiem na 5 temat?w, ni? po?wieci? kilka dni na sprawdzenie ka?dego serwera.
Ale nie ma si? tym kto zajmowa?. I przede wszystkim nie ma dla kogo. Za ma?o ludzi w t? gr? gra, ?eby ktokolwiek chcia? tyle pracy na to po?wi?ca? i nic z tego nie mie? tak na prawd? :p

DenZ

Zasłużony
Reaction score
31

A s? serwery warte opisania?
B?dziesz si? tym zajmowa?? Wiesz ile to czasu i pracy wymaga? ;p
Czy tak rzucasz pomys?, bo ci si? wydaje, ?e by?o by fajnie?

Fakt faktem, jak by by? aktualizowany spis wi?kszych i sensownych serwer?w na takiej zasadzie to by by?o ca?kiem spoko. Bo ?atwiej rzuci? okiem na 5 temat?w, ni? po?wieci? kilka dni na sprawdzenie ka?dego serwera.
Ale nie ma si? tym kto zajmowa?. I przede wszystkim nie ma dla kogo. Za ma?o ludzi w t? gr? gra, ?eby ktokolwiek chcia? tyle pracy na to po?wi?ca? i nic z tego nie mie? tak na prawd? :p

Ja osobi?cie si? do tego nie nadaj?, ale m?j znajomy chc? si? tego podj?? i kaza? mi napisa? t? propozycje.

R A H

Senior User
Reaction score
47

Fajny pomys?, je?eli komu? by si? chcia?o.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

To ju? nie te czasy gdzie mia?e? mas? serwer?w i ci??ko by?o wybra?, teraz masz pl hexera ambera czy inne wsio i browskie aurera i inne g?wna i my?lisz ?e serio warto reaktywowa? ten dzia?? Bo wg mnie niestety nie :)

Nush

Advanced User
Reaction score
11

Niby dobry pomys? ale zgadzam si? z @UP jak jest dobry OTS to i tak jest prawie zawsze rozpoznawalny wsz?dzie, no chyba ?e serio chcesz to robi? i uwa?asz ?e s? otsy kt?re s? dobre a potrzebuj? reklamy, r?b co uwa?asz.

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

Tak jak Placek napisal, Bedzie komu to pisac tak na dluzsza mete - wymaga to duzo pracy, czasu i checi? Pewnie znalazloby sie pare serwerow polskich i zagranicznych, moznaby podpiac odnosnik w dziale Serwery do tego forum, aby bylo gdzie szukac, tematy nazywac z tagami i to by ulatwilo szukanie odpowiedniego otsa.
[MENTION=373990]Asimov[/MENTION], hexere znam z czasow jak jeszcze w tibie gralem, reszte co wymieniles juz nie - wiec jednak nie sa takie popularne i bez problemu je znajde. Dla takiej osoby jak ja recenzje by zdecydowanie pomogly.

Bez obiecywania sukcesu w tym dziale - jesli ktos jest chetny na pisanie takich recenzji niech sie zglosi PW. Oczywiscie ortografia, doswiadczenie w grze obowiazkowe.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Uwierz ?e ten dzia? wymrze szybko, nie ma co go otwiera? bo 90% serwer?w to same rl mapki wi?c po co pisa? jakie? recenzje?

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Wejdzie na otsa pogra troche napisze recenzje typu "kopia Vestii" gowno rl mapa a pozniej ots pada po 2 tygodniach i po co to? :V pozniej zmieni nazwe i znowu recenzje tego? albo jak ots ma 20 edycji w miesiacu gdzie sie nic nie zmienia to warto takie cos opisywac? Jak dla mnie nie ma sensu.

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

Wejdzie na otsa pogra troche napisze recenzje typu "kopia Vestii" gowno rl mapa a pozniej ots pada po 2 tygodniach i po co to? :V pozniej zmieni nazwe i znowu recenzje tego? albo jak ots ma 20 edycji w miesiacu gdzie sie nic nie zmienia to warto takie cos opisywac? Jak dla mnie nie ma sensu.

Dlatego do wystawiania recenzji bedzie wyznaczona osoba, ktora w pelni opisze plusy i minusy serwera. Dodatkowo bedzie mozna zglaszac serwery do recenzji. W tym dziale obowiazuje moderacja nowych watkow, wiec zaden uzytkownik nie zrobi tam sobie banalnej reklamy. Oczywiscie jesli ktos sie podola temu wyzwaniu.

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Nie, nie jestem za reaktywacj?. PEACE

Status
Not open for further replies.