Witam wszystkich u?ytkownik?w mniej i bardziej obeznanych z tematem , a wi?c przejde odrazu do sedna sprawy , czyli tak nie gralem w tibie xxx lat powstaly nowe servery i chcialem sie zalogowac oczywiscie nie pamieta?em hasla ale pamieta?em account name , meila i haslo do meila , no to oczywiscie wchodze na t.com przez lost account interface przypominam has?o i co? pisze ze nowe has?o wys?ano na meila po czym wchodze na meila i nic, nie ma wiadomo?ci, sprawdzalem spam odblokowalem wszystko , ?eby meil mogl dojsc wi?c nie od tego napewno (poczta na interi) wiem ze zjebana ale jednak poczta i meil powinien doj?? , no wi?c po ca?ej sytuacji zresetowalem ustawienia na interii i chcia?em ponownie sprobowa? wys?ac sobie meila z has?em , po czym oczywi?cie error , ?e trzeba czeka? 2 dni ,?eby kolejny raz u?yc lost account interface , no wi?c ze spokojem przeczeka?em 2 dni , po czym wchodze ponownie na t.com wpisuje nick postaci , zaznaczam ze zapomnialem hasla wpisuje meila i account name ii?Error: A request for a new account password has already been submitted. If you have not received the email yet, it is possible that it did not reach you for some reason. Please make sure your email's spam filter is not blocking our mail as spam. Please also make sure that your mailbox is not full. You can use the Lost Account Interface again after approximately two days have passed to request a new password. Jestem strasznie poirytowany bo pisz? tu , ?e oko?o 2 dniach mo?na ponownie u?yc lost account a mija juz 4 dzie? , je?eli kto? jest mi w stanie pomoc i ma dobre serce to bede niezmiernie wdzi?czny , wiadomo?ci na meila mi dochodz? normalnie z innych meili od koleg?w/kole?anek/cioci/babci/dziadkow.... , je?eli z?y temat to prosz? o przeniesienie a nie usuwanie , z g?ry dzi?kuje za pomoc , licz? na szybk? odpowiedz , pozdrawiam Kamss!