What's new

Przy?apanie z trawk? w szkole. Pomocy !!!

Status
Not open for further replies.

skinnyChiken420

Advanced User
Reaction score
5
No wiec mialem juz troche przypalu z policja z ziolem ale tym razem stalo sie cos gorszego.. wiem bylem glupi ale zajaralem z kolega w szkole w kiblu. Oczywiscie nas zlapali a ja jeszcze mialem na sobie lufke, zapalniczke i gram ziola... Za 3 godziny mam byc w szkole i mam miec spotkanie z dykrektorem i wszystkimi takimi waznymi ludzmi w szkole.. Mieszkam w Chicago. Ojciec juz sie do mnie nie odzywa, nazywa mnie cpunem.. Co robic? Co jak wyrzuca mnie ze szkoly?

Parabols

Banned
Reaction score
11
Odp: HELP! Co robic? mam przerabane..

Lol, serio?
Mog?e? nie jara? trawki. Teraz odpowiesz za wszystkie swoje zbornie, jeszcze w to chyba wci?gn??e? w?asnego koleg?, nie jestem pewien. A Tw?j tata powinien ci da? kazanie i Ci? jako? wesprze?, a nie si? do Ciebie nie odzywa?. No i jeszcze trzeba troch? wi?cej my?le?, bo najwi?kszy b??d, to zapalenie papierosa, lub trawki w szkole. Je?li palisz, to r?b to tak, aby nikt o tym nie wiedzia?, najlepiej w jakim? cichym miejscu, gdzie nikogo znajomego nie ma.

skinnyChiken420

Advanced User
Reaction score
5

Wlasnie wychodze do szkoly :/ napisze co sie tam stalo jak wruce :p

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Glupi... nie wychodz do szkoly tylko uciekaj z kraju. Wrocil bys do polski i by bylo dobrze przez chwile. Potem gdzies odrazu w miejsce gdzie cie nie beda lapac. Nie pamietam jak sie nazywaja takie kraje gdzie jest brak wspolpracy w policji ale mam nadzieje, ze wiesz o co chodzi xd
Ciekawy temat, zastanawiam sie co napiszesz jeszcze :D

Ulfur

Senior User
Reaction score
105

Sko?cz z tym. Ja przez zielone nabawi?em si? d?ug?w i problem?w w szkole. Teraz powoli zaczynam to ogarnia? i raczej ponownie w to nie wejd? (chocia? od czasu do czasu mo?na przygrza? co? na rozlu?nienie - raz na kilka miesi?cy).

Nie warto ryzykowa?, szkoda pieni?dzy i m?zgu. Ale fajnie tak zajara? :D

Kamcio003

Senior User
Reaction score
77

Pocz?stuj policje i dyrektor?w, mo?e ulegn? :d

skinnyChiken420

Advanced User
Reaction score
5

Wlasnie wrocilem.. Dostalem ostatnia szanse :p Nie wywalili mnie ze szkoly ale jezeli jeszcze raz cos sie takiego wydazy to wywalaja mnie ze szkoly i aresztuaj mnie odrazu... nie wiem czy przestane palic zielone ale napewno przestane to robic w szkole ;P

Last edited:

Cynna

Senior User
Reaction score
107
Odp: Przy?apanie z trawk? w szkole. Pomocy !!!

bo najwi?kszy b??d, to zapalenie papierosa, lub trawki w szkole. Je?li palisz, to r?b to tak, aby nikt o tym nie wiedzia?, najlepiej w jakim? cichym miejscu, gdzie nikogo znajomego nie ma.

Haha. Jak kto?, kto jara szlugi mo?e przez 7 lekcji nie pali?? Palenie w kiblu jest normalne, tego i tego.

Btw.
To w Chicago te? my?l?, ?e trawa to narkotyk? :D

ChmieluAG

Advanced User
Reaction score
8

Btw.
To w Chicago te? my?l?, ?e trawa to narkotyk?

Tak w stanach te? uwa?aj? to za narkotyk ale jest inne podej?cie je?eli jeste? pe?noletni i masz przy sobie 1,2,3 gramy na w?asny u?ytek nic Ci nie zrobi? :)

skinnyChiken420

Advanced User
Reaction score
5

Tak normalnie uwazaja ze trawka to narkotyk.. mialem grama przy sobie i nic takiego nie zrobili tylko wzieli... :( i stracilem tylko 10 dolcow lol..

Szynka95

Advanced User
Reaction score
19

Ha Ha Ha u?mia?em si? to czytaj?c ;d;d;d;d;d;d;d;d;
Twoja muzyka trafi?a na twoj? pod?wiadomo?? i zmusi?a ci? do zapalenia, a potem do trwa?ego zwi?zku, radz? ci zmieni? wszystko...
Na miejscu twojego ojca wywali? bym ci? z domu, i o?mieszy?

Budzik

Senior User
Reaction score
165

Twoja muzyka trafi?a na twoj? pod?wiadomo?? i zmusi?a ci? do zapalenia, a potem do trwa?ego zwi?zku

Co ma do tego muzyka? Znowu ch?? obra?enia rodzaju muzyki, kt?rego ty akurat nie s?uchasz, do tego wyssanymi z chuja argumentami? Wbij sobie w g??wk?, ?e muzyka nie wp?ywa na czyj? charakter, mo?e jedynie go odwzorowywa?.

Szynka95

Advanced User
Reaction score
19

Nie wp?ywa? Jak tam tylko o trawie, seksie, pieni?dzach...

Status
Not open for further replies.