What's new

Przyj?cie do technikum

Status
Not open for further replies.

Datler

Active User
Reaction score
0
Witam mam takie problem ot?? do ostatniej chwili nie mog?em si? zdecydowa? do jakiej szko?y wybra? si? po gimnazjum. W g?owie mia?em technikum ekonomiczne,budowlane a nawet LO, ostatecznie zdecydowa?em si? na technikum budowlane. Teraz mam tylko jedno pytanie czy z ilo?ci? 91 pkt (m?wi? tu o punktach za oceny i egzaminu= te ??czne) dostan? si? do tego technikum? Wspomn?, ?e mia?em ?redni? 3,8 i zachowanie dobre.
PS: Jakie szko?y wy wybrali?cie i dlaczego? ;>

Amy Rose

Active User
Reaction score
14
Odp: Przyj?cie do technikum

To zale?y od szko?y, jaki poziom oni ustalili.. I ile os?b ch?tnych b?dzie na dany kierunek. Du?o os?b te? si? wykruszy. Do miesi?ca czasu, od wrze?nia mo?esz tak?e zmieni? szko??, kierunek. Nie przejmuj si?, musisz wierzy? w siebie i w to.. ?e si? dostaniesz to b?dzie dobrze. ;)

Datler

Active User
Reaction score
0

No obym si? dosta? : ) 05lipca b?dzie og?oszona lista wi?c wrzuc? tu czy si? dosta?em czy kicha o_0
Dzi?ki za otuch? ;D

Eliyaz

Active User
Reaction score
2

Ja zdobylem 105 pkt i zlozylem podanie do Technikum Elektronicznego na profil Technik Mechatronik. Moja srednia to 3.4 i zachowanie dobre. Mam nadzieje ze sie dostane;)

Datler

Active User
Reaction score
0

Eliyaz
Mechanik w Ekonomi? haha dziwne :p
Na mechanika si? dostaniesz na lajcie, od 80 pkt. tak srednio bior?

Eliyaz

Active User
Reaction score
2

Czy ja cos pisalem ze ide do Ekonomika? Pisalem ze ide do "Technikum Elektrycznego" na profil Mechatronika;)

Szynka95

Advanced User
Reaction score
19

Zgi?cie niezdecydowani, my?l? ?e powiniene? wiedzie? gdzie, chcesz i??, aby zosta? kim tym powiniene? my?le? ?e zostaniesz, a nie wyb?r na ostatni? chwile

Notka moderatorska:
Patrz nast?pnym razem na DAT? ostatniego postu. Temat si? ju? przedawni?.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.