• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Przywr??my wsp?lnie dawn? wersj? Tibii 7.4-7.6 petycj? do Cipsoftu!

Caffrey

New User
Liczba reakcji
0
Witam, wyszed?em dzisiaj z kolejn? petycj? po dw?ch latach w kierunku Cipsoftu. W 2013 roku zorganizowa?em podobn?, jednak?e nawet uzbieranie 24 tysi?cy g?os?w nic nie pomog?o. Mam nadziej?, ?e wsp?lnie uda nam si? od dzisiaj spr?bowa? chocia? przem?wi? do Cipsoftu, aby stworzy? dla nas ze dwa serwery na starych warunkach z przed kilku/kilkunastu lat. Wtedy sam zobaczy ile straci?, likwiduj?c stary klient.

Dla niekt?rych mo?e to si? okaza? nerdowskie wprost ujmuj?c, nawet wiedz?c, ?e jestem za stary na takie rzeczy, ale chc?, aby inni r?wnie? czerpali z tego przyjemno?? wiedz?c, ile serwer?w prywatnych jest ze starymi wersjami, a wcale nie musi tak by?, gdyby Cipsoft co? z tym zrobi?. Wszyscy by wr?cili w?wczas na star? Tibi?.

Bardzo prosz? o niekomentowanie w tym temacie ludzi niegraj?cych i nienawidz?cych tej gry. Gra?em w ni? kilkana?cie lat temu od wersji 7.1 do 7.6 potem przesta?em. Teraz w tym roku wracam do klienta 7.4 na prywatnych serwerach i korci mnie aby pogra? w Tibi? na Cipsoftowskich serwerach. Wi?c prosz? Was o odrobink? szacunku w moj? stron? i nie wypowiadanie si? ani w moim kierunku, ani mojego tematu. Licz? na komentarze i g?osy graczy z owej gry.

Pozdrawiam

<--- klikacie zielony przycisk do??czaj?c, mo?ecie ale nie musicie komentowa?.

P.S Prosz? tak?e o niekomentowanie b??d?w w tym co napisa?em na stronie, bo je?eli takie zaistnia?y to przepraszam, idealny w tym nie jestem.

Odp: Przywr??my wsp?lnie dawn? wersj? Tibii 7.4-7.6 petycj? do Cipsoftu!

Nic z tego nie b?dzie. Cipsoft si? w tej sprawie wypowiada?.

Do góry