shadow3645
Advanced User
- Reaction score
- 15
Rap to nie talent
Hmmm... Dobry jeste?. bo ja my?la?em ?e tam jest jedna zwrotka i nie m?w i mi co mam robi? bo rap to odskocznia od mojego ?ycia. W Antyflow pokazali?cie poziom. Ale poziom zero. ?wicz? i my?l? ?e robie post?py. To, ?e mnie nie sta? na lepszy mikrofon to nie moja wina. Je?li tak naprawd? przeszkadza Wam moja "tw?rczo??" to mog? nie wrzuca? tu moich kawa?k?w. Nikt Wam nie ka?e s?ucha?. Pozdrawiam... ; /Wy??czy?em przy drugiej zwrotce, szkoda mi czasu. We? si? lepiej za zbieranie znaczk?w, synu.
VNM said:Je?li robisz co? chujowego w pizdu, to niech to g?wno nie opuszcza twardego dysku
W Antyflow pokazali?cie poziom. Ale poziom zero.
regress i antyflow to twoje synonimy.
Pi?kny Autodiss, zgadaj si? z Arianem.
Ziomek, to s? w?asnie opinie na temat tego g?wna co on wrzuca, jak si? nie podoba to wypierdal*j, a teraz poka? jaki jeste? kozak i dopierdo* mi warna.Temat zaraz zostanie zamkni?ty, jak tak dalej b?dziecie si? zachowywa?!
Przypominam ?e takie tematy jak te, s?u?? do wymiany opinii, a nie k??tni dzieci i pokazywanie swojego niskiego poziomu inteligencji.
Pozdrawiam.
Notka moderatorska: |
Ja ci nic pokazywa? ani udowadnia? nie musz?. Przez takie zachowania temat zamykam. |