What's new

Pseudo Raperzy (DiSS)

Status
Not open for further replies.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15
Siema. Dzi? mia?em formatowa? kompa i znalaz?em stary kawa?ek. Pomy?la?em ?e wrzuc? go tutaj aby?cie zn?w mogli mnie pohejtowa?. Zero masteringu poniewa? jeszcze nie mia?em nawet programu ?adnego... Pr?cz audacity.

FluosMC

Active User
Reaction score
7
Odp: Pseudo Raperzy (DiSS)

Nagra?e? sam na siebie dissa? :>

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Hahaha. Ale kurwa ?mieszne -,- P.S. ?adnie zlami?e? w antyflow ;]

FluosMC

Active User
Reaction score
7

Tylko nie nagraj na mnie dissu zioom!

Astobales

Advanced User
Reaction score
110

?adna recytacja, na ko?cu sam sobie odpowiedzia?e? co masz zrobi?.

Ravegon

Weteran
Reaction score
101

Wy??czy?em przy drugiej zwrotce, szkoda mi czasu. We? si? lepiej za zbieranie znaczk?w, synu.

BladeS

Active User
Reaction score
3

Nie ci?nijcie go. Niech si? ch?opak uczy. Mahu, ty te? nie pokaza?e? flow w dissie na mnie ; ). Rap to nie talent, tu nie musisz ?piewa?. To da si? wyskillowa? je?eli bardzo tego chcesz.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Wy??czy?em przy drugiej zwrotce, szkoda mi czasu. We? si? lepiej za zbieranie znaczk?w, synu.
Hmmm... Dobry jeste?. bo ja my?la?em ?e tam jest jedna zwrotka i nie m?w i mi co mam robi? bo rap to odskocznia od mojego ?ycia. W Antyflow pokazali?cie poziom. Ale poziom zero. ?wicz? i my?l? ?e robie post?py. To, ?e mnie nie sta? na lepszy mikrofon to nie moja wina. Je?li tak naprawd? przeszkadza Wam moja "tw?rczo??" to mog? nie wrzuca? tu moich kawa?k?w. Nikt Wam nie ka?e s?ucha?. Pozdrawiam... ; /

FluosMC

Active User
Reaction score
7

Kur** cz?owieku troch? otwarto?ci na krytyk?, bo Ci? kur** hejterzy zjad?, ja pierdziele bez krytyki i hejtowania b?dziesz ca?y czas na takim chujo*ym poziomie jak teraz. Jeste? mega chujowy i p?ki co nie masz smyka?ki do rapu i pog?d? si? z tym, ?e jak dajesz g?wno to kur*a spodziewaj si? g?wna! Co do kawa?ka antyflow, ka?dy da? z siebie co potrafi, jak by? potrafi? lepiej ni? moi koledzy co tam nagrali, odda?bym Ci respekt, ale trzeba by? lepszym, ?eby si? z ludzi na?miewa?, a na koniec przyt?ocz? VNM-ema.

VNM said:
Je?li robisz co? chujowego w pizdu, to niech to g?wno nie opuszcza twardego dysku

Astobales

Advanced User
Reaction score
110

W Antyflow pokazali?cie poziom. Ale poziom zero.

W takim razie ty masz poziom na minusie ziomek, regress i antyflow to twoje synonimy.

Pi?kny Autodiss, zgadaj si? z Arianem.

Snoopie

Senior User
Reaction score
39

Zamiast diss?w, powiniene? nagra? co? hmm... z przekazem i s?ucham du?o muzyki i jakby? poprawi? te przerwy przy ko?cach ka?dego wersu, troch? przyspieszy? tempo i doda? basu to m?g?by to by? nawet fajny kawa?ek ^^.

P.S. Ci?ni?cie go, nic wam nie da, chocia? z jednej strony to nawet dobre bo nabierze odpowiedniej motywacji i kiedy? us?yszycie o nim w radiu :))

i jeszcze... jak macie zamiar hejtowac to wg sie nie odzywajcie bo to jest zachowanie przypomina troche .

Last edited:

FluosMC

Active User
Reaction score
7

#upp
Maryja.
Zazdro??? Podaj 3 rzeczy, kt?rych mu mo?emy zazdro?ci?.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

No je?dzijcie po mnie dalej :) Bo mi si? nudzi.. Poczytam sobie a Wam ul?y ;]

Marvixx

Advanced User
Reaction score
57

Temat zaraz zostanie zamkni?ty, jak tak dalej b?dziecie si? zachowywa?!

Przypominam ?e takie tematy jak te, s?u?? do wymiany opinii, a nie k??tni dzieci i pokazywanie swojego niskiego poziomu inteligencji.

Pozdrawiam.

FluosMC

Active User
Reaction score
7

Temat zaraz zostanie zamkni?ty, jak tak dalej b?dziecie si? zachowywa?!

Przypominam ?e takie tematy jak te, s?u?? do wymiany opinii, a nie k??tni dzieci i pokazywanie swojego niskiego poziomu inteligencji.

Pozdrawiam.
Ziomek, to s? w?asnie opinie na temat tego g?wna co on wrzuca, jak si? nie podoba to wypierdal*j, a teraz poka? jaki jeste? kozak i dopierdo* mi warna.

Notka moderatorska:
Ja ci nic pokazywa? ani udowadnia? nie musz?. Przez takie zachowania temat zamykam.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.