• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[PunisherMapper] Galeria

Status
Zamknięty.

PunisherMapper

Advanced User
Liczba reakcji
7
Ze wzgl?du na uprzejmo?? pana moderatora robi? po raz kolejny galeri?.Prosz? o komentowanie.

beztytuuoat.jpg

15 minutowa praca w Rme :)

A teraz przedstawie gospodarstwo ;P
beztytuuuvm.jpg

beztytuunhy.jpg

beztytuuob.jpg

Nie pytajcie ile to robi?em bo mnie wy?miejecie ?e tak d?ugo xD

Odp: Galeria Punishera.

Totalna beznadzieja. Brak jakiejkolwiek natury, mowa o kamyczkach, krzakach czy k?pkach traw. Architektura kwadratowa, montonna i bez urozmaice?, nie oszukujmy si? musisz wiele po?wiczy?, bo Twoje prace s? bardzo bardzo s?abe.
Odsy?am Ci? do dzia?u Artyku?y, przestudiuj ka?dy po kolei.

Dzi?ki za komentarz :P Najpierw musz? si? nauczy? robi? dachy;// Dopiero si? ucz?...Na pewno kiedy? mnie pochwalisz xD
Pozdrawiam!

Prace kwadratowe, przyda?y by si? kamyki, k?pki traw i wi?cej krzaczk?w. Nawet wodospad nie rozlewa si? spadaj?c w du?.
Naprawd? s?abe prace, musisz jeszcze po?wiczy?. Poprawy b??dy i pokaz co ci wysz?o.
Narazie nie b?d? ocenia?.

#edit
I nie nabijaj post?w(up).

Odp: [PunisherMapper] Galeria

Skupi? si? na obrazie nr 2,3,4 a mianowicie g?ry s? totalnie beznadziejne auto border w rme jest do tego budynki to zwyk?e kwadraciaki a te czerwone miejsca na pod?odze nie do skomentowania a jak by by?o ma?o zdj?cie z paskiem narz?dzi jak dla mnie ta praca nie nadaje si? na ocenianie.
Mo?e kiedy? b?dzie lepiej ?ycz? powodzenia.
0/10

Do dupy!! all kwadratowe , autoborder i natura ;d
Miejscami nawalisz tych drzewek. itp.
a miejscami jest pusto..

Naucz si? robi? screeny w RME.

beztytuuuvm.jpg

Do dupy!! all kwadratowe , autoborder i natura ;d
Miejscami nawalisz tych drzewek. itp.
a miejscami jest pusto..

Z tymi drzewkami to nie masz racji. Nier?wnomierne rozrzucenie jest git.
Sam zobacz [to nie jest praca tylko przyk?ad rozmieszczania drzew]

beztytuuwla.png

Pierwszy obraz: Nasrane niemal na ka?dym sqm'ie - wida? ?e na szybko.
Drugi: Zachowana estetyka a po minimapce wiele os?b stwierdzi ?e mapper jest bardzo doby i warto wbi? na ots.

Mo?e zamiast cisn?? innym ?e ich prace s? do dupy powiedzcie co powinni poprawi?, co skasowa? a co zmieni?. Sami zrobicie mapk? 10x10, tylko w tym obszarze wszystko dopracujecie na tyle ?eby wesz?o w ssa i koxy bo nawalili ile wlezie na ka?dym sqm'ie. W rezultacie to co powinno by? pustyni? przypomina junglee, miasta tak w?skie ?e przy 10 graczach by? by problem z poruszaniem si?.

Ostatnia edycja:

Wida? ?e na razie nie dbasz o szczeg??y natury takie jak k?pki traw, krzaczki posadzone w grupkach, kamyczki, kwiatki i inne.
I jeszcze jedno na moje oko to u?ywasz auto-bordera
Ocena 3/10 pierwszy raz rozumiem ale mog?o by? o wiele lepiej

PunisherMapper co to ma by??? Haha ja sam (nie znam si? na mapperstwie) zrobi?bym to 30 razy lepiej przypatrzmy si? 1 obrazkowi:
*Rotworm Quenn a potem pla?a + lava w podziemiach? ASHAHAHA
*Kwadratowe mapy ?al ci? kole?
*0 element?w krajobrazu naturalnego co to ma by??

Te * tycz? si? wszystkich map opr?cz 1

Moja ocena to 0/10 gdy? jest to nie warte jakiejkolwiek uwagi :)

@Moderatorzy
Prosz? nie dawa? mi warna za ten post gdy? wyra?am tylko swoj? opinie :)

PunisherMapper co to ma by??? Haha ja sam (nie znam si? na mapperstwie) zrobi?bym to 30 razy lepiej przypatrzmy si? 1 obrazkowi:
*Rotworm Quenn a potem pla?a + lava w podziemiach? ASHAHAHA
*Kwadratowe mapy ?al ci? kole?
*0 element?w krajobrazu naturalnego co to ma by??
Te * tycz? si? wszystkich map opr?cz 1
Moja ocena to 0/10 gdy? jest to nie warte jakiejkolwiek uwagi :)
@Moderatorzy
Prosz? nie dawa? mi warna za ten post gdy? wyra?am tylko swoj? opinie :)
Ogarnij twarz drewniany paznokciu, urwa?e? si? z choinki, a opierdalasz pocz?tkuj?cego mappera. 0 element?w krajobrazu naturalnego powiadasz, A DRZEWO TO CO TO KURWA JEST:ops:
Aha i skoro to nie jest warte jakiejkolwiek uwagi, to po kiego chuja wstawiasz tutaj komentarz. Wida?, ?e lubisz si? dowarto?ciowywa? przez kabel dzieciaku.

Ju? co do tematu:
Wida?, ?e nie czyta?e? jeszcze poradnik?w, dlatego wysy?am Ci? do nich. Troch? przebajerowana natura - lawa, nast?pnie dochodzi do tego woda + border z pustyni ;D A te drzewka porozrzucane chaotycznie. Train hard, go pro.

OMG!
WTF!
O mamo co to jest naprawd?, wszyscy ci ju? tutaj w temacie pocisneli ?e nie umiesz robi? mapek itd.
Kole? nie bierz si? za mapowanie lepiej bo nie umiesz... ;]

Powiedz mi...Co to kurwa jest?!

Beznadziejne prace, masa kwadrat?w i b??d?w, wszystko u Ciebie le?y.
Nie znasz nawet podstaw mapperstwa, ba, nawet odpowiedniej odleg?o?ci do screena nie potrafisz dostosowac, najlepiej pociwcz, a dopiero potem co? poka?, bo to jest masakra!

Ogarnij twarz drewniany paznokciu, urwa?e? si? z choinki, a opierdalasz pocz?tkuj?cego mappera. 0 element?w krajobrazu naturalnego powiadasz, A DRZEWO TO CO TO KURWA JEST:ops:
Aha i skoro to nie jest warte jakiejkolwiek uwagi, to po kiego chuja wstawiasz tutaj komentarz. Wida?, ?e lubisz si? dowarto?ciowywa? przez kabel dzieciaku.
Ju? co do tematu:
Wida?, ?e nie czyta?e? jeszcze poradnik?w, dlatego wysy?am Ci? do nich. Troch? przebajerowana natura - lawa, nast?pnie dochodzi do tego woda + border z pustyni ;D A te drzewka porozrzucane chaotycznie. Train hard, go pro.
Cz?eniu co to za s?ownictwo report ++. przeczytaj regulamin zanim sie wypowiesz.
Co do prac jak na pocz?tkuj?cego nie jest tak zle ja gorzej zaczynalem.
Ocena 3/10 <ch?ci>
Ocena s?aba za kwadraty i wiele innych
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry