• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pustynia lodowa

Status
Zamknięty.

Kamcio003

Senior User
Liczba reakcji
77
Przedstawie wam map? pt. Pustynia lodowa.

2qlv155.jpg

Jak wida? na mapie znajduje si? tak?e FOKA niedost?pna na ?adnym serverze ,a tak?e armia pingwin?w dowodzona przez ?winie! Ulokowa? si? nawet tam cz?owiek! lecz zosta? uwi?ziony przez nied?wiedzie polarne.

102nn0n.jpg

Je?eli kto? chce pobra? mapk? pisa? na PW.

Odp: Pustynia lodowa

Nie wiem ale wam ju? chyba odbija? Kolejny temat kt?ry sobie ?artuje albo ?eby nabi? posta albo mo?e zrobi? z siebie idiot?? A i jeszcze tytu? to dobija...
Mapa do dupy 0/10. za ma?o detali ^.-.
Nara.

Ostatnia edycja:

Za ma?o detali?
Tu wcale nie ma detali, mapa jest kwadratowa, "armia pingwin?w, dowodzona przez ?winie" jaja sobie robisz?
Beznadziejne wykonanie mapy zero pomys?u.
Lepiej zajmij si? czym? innym ni? mappingiem..
powodzenia : |

Gorszej pracy chyba nie widzia?em, bez urazy. =)
Po?wicz, po?wicz i jeszcze raz po?wicz i b?dziesz zbiera? 5/6/7.
Ale ta pracja jest blee... 2/10

Nie wiem co to ma by? ale ty kolego co robi?e? ten kawa?ek mapy jeste? idiota bo to co tam jest jest bardzo beznadziejne nic szczeg?lnego wszystko podstawowe.
Zajmij sie czym? innym bo tracisz czas a i przy okazji o?mieszasz sie przed innymi

[-]SUPER MAPA JU? ?CI?GAM WIELKIE DZI?KI[/-]

Do kitu.Sama ziemia a na niej par? pingwin?w i innych.Nie pomieszany teren i kwadrat.
2/10

Nie wiem, czy to uznam za pustyni? lodow?.Za du?o pustych przestrzeni.Og?lnie ca?e wykonanie jest do?? kiepskie.
Og?lna ocena : 1/10
Pozdrawiam,
Arts

O stary tragedia :D Genaralnie nie znalaz?em nic co by mi si? spodoba?o :D moja ocena to 1/10 po?wi?cone 3 minuty :P UP to jest pustynia glatego ?e jest totalnie pustA :P

Ostatnia edycja:

gdzie ty si? urodzi?e? , ze masz taki talent ? -komplement
a tak na prawd?
s?abo , s?abo
ale rozbawia? umiesz XDDD
hahahah
2/10 , ?e chcia?o ci si? uploadowa? zdj?cia -.^

Tak jak wszyscy wy?ej, beznadzieja !
To co zrobi?e? to 5 razy klikn?? w rme :curse:

POZDRO !:rotfl:

C?? za niesamowita wyobra?nia i nowy styl umieszczania detali. Najwi?kszym plusem w Twojej pracy musi by? to 'A' w s?owie "foka", pi?kny kszta?t. Nie wiele mo?na powiedzie? o tej Twojej pi?knej pracy, bo a? zapiera dech w piersiach. Mnie ciekawi ju? tylko jedno... Czy tak bardzo chcia?e? nabi? posta i nie zebra? warna ?e a? sk?oni?e? si? zrobi? map?, czy ?artowa?e?, a mo?e jednak Twoje umiej?tno?ci s? tak niezwykle ma?o zaawansowane? Cokolwiek by to by?o, GZ.

Sorry za komentarz. Ale taka map? si? robi w 3 minuty. Chyba ze RME si? wetnie to mo?e zaj?? tak oko?o 5 minut. 3/10

Kwadratowa mapa, w og?le si? nie postara?e?. Co ?winia robi w takim klimacie?
Bardzo bardo bardzo s?abo.

HahaHa! Dobre!
Jestem przekonany, ?e zrobi? to specjalnie! Dobry ?art. 10/10
U?mia?em si? z kumplem. Pozdro

Jak wida? na mapie znajduje si? tak?e FOKA niedost?pna na ?adnym serverze

Bo nikt by nie chcia? ;l?. Siedz w tym rame nawet tydzie? zr?b co? porz?dnie nie na odwal to polec? gratulacje chyba tego chcesz :)?. 5/10

o lol ale si? u?mia?em 1/10 nie za map? tylko za to ?e chcia?o ci si? wrzuci? to na forum ale mapa jest do kitu a poza tym kto robi w tibi podpisy chodzi mi o te "foka" takie co? si? daje w cs'sie. PoZdro :D :D :D :D

Jak wida? na mapie znajduje si? tak?e FOKA niedost?pna na ?adnym serverze ,a tak?e armia pingwin?w dowodzona przez ?winie! Ulokowa? si? nawet tam cz?owiek! lecz zosta? uwi?ziony przez nied?wiedzie polarne.

Rozjeba?e? mnie tym! AHAHHAAHHA:p.

Tak pozatym to widac ?e zrobi?e? to dla jaj.
Ale temat jest od tego aby oceniac,a wiec ocenie:
-zero detali.
-kwadrat.
-co robi ?winia na lodzie O.o.
-zero pomys?u.
-Po prostu 0/10.

Ps.We? usu? map edytora i nigdy wi?cej go nie w??czaj. ;)

dobra zamknijcie ten temat bo ta mapa to po prostu tu dla jaj jest ?eby se lacha poci?gn?? xd :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry