• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Q & A z Old Sessam

Old Sessam

Hello
Liczba reakcji
56
W tym temacie mo?ecie mnie zapyta? o wszystko ;) Oczywi?cie przestrzegamy regulamin i kulture.

Odp: Q & A z Old Sessam

Jak masz na imi??

Ile masz lat?

Sk?d jeste??

Czym si? zajmujesz?

Czy gra?e? w tibi?, je?li tak to jak d?ugo?

Jak masz na imi??

Ile masz lat?

Sk?d jeste??

Czym si? zajmujesz?

Czy gra?e? w tibi?, je?li tak to jak d?ugo?

Mateusz

20

Jastrzebie-Zdr?j

Bezpiecze?stwo komputerowe & sieciowe. Aktualnie pracuje w Getinbank jako cz?owiek od serwer?w.

Gra?em w Tibi? na serwerach prywatnych APO 7.6, nast?pnie gra?em na serwerze OT "TibiaServer" (ju? nie istnieje) a potem gra?em na ?wiecie Antica http://tibia.net.pl/threads/550696-Antica-Osobiste-zdjęcia-prowadzenia-postaci Po banie za?o?y?em now? posta? i teraz dosta?em nowego bana za Account Trading of Sharing bo ?aczy?em si? z pracy, domu i biura mojej mamy ?e tak powiem na jeden raz (VNC). Po negocjacjach z CipSoftem uznali, ?e udost?pniam komus konto bo loguje sie z kilku miejsc w ma?ym odst?pie czasu. Od tej pory na nich leje ;)

Ostatnia edycja:

Za co masz zas?u?onego? Jako? nie pami?tam Ci? jako moderatora.

Masz jakie? hobby?

Za co masz zas?u?onego? Jako? nie pami?tam Ci? jako moderatora.

Masz jakie? hobby?

Nie pami?tam, dawno to by?o (serio). Ale z tego co pamietam to by? przekr?t na forum bo kto? zajeba? domen? oraz baze i zrobi? przekierowanie na fake forum. Pomaga?em administracji, by?em technikiem (taka ranga kiedy? by?a) i mo?e za to mi dali.

Tak mam, bezpiecze?stwo sieciowe ;p

Nie pami?tam, dawno to by?o (serio). Ale z tego co pamietam to by? przekr?t na forum bo kto? zajeba? domen? oraz baze i zrobi? przekierowanie na fake forum. Pomaga?em administracji, by?em technikiem (taka ranga kiedy? by?a) i mo?e za to mi dali.

Tak mam, bezpiecze?stwo sieciowe ;p

Teraz ju? skojarzy?em i pami?tam.

Co s?dzisz o aktualnych zmianach w Tibii?

Mitnick, is that you?

Witam.

Czy uwazasz ze otsy anime, maja szanse przyciagnac jeszcze graczy?

Ulubione anime ?

Co sadzisz o otsie tego forum ? Ma szanse ?

Lubisz waln?c browarka ?

Nie ogl?dam anime, nie lubie anime, nigdy nie lubia?em anime wi?c si? nie wypowiem na ten temat. Ale jestem zdania tekiego, ze je?eli co? jest dobrze zrobione to wypali? musi :)

PS: Nowy monitor w 4k LOL ale ujowo sie paczy na forum
fee735b036c80.png

Jak mozna byc tak zjebanie glupim zeby nie potrafic nawet wrzucic jebanego obrazka na forum?
W ogole jak mozna korzystac z tak zjebanych serwisow typu zapodaj, kiedy sa dziesiatki dobrych darmowych serwisow ktore dzialaja idealnie i 100 razy lepiej pod kazdym wzgledem?

Co jadles dzis na sniadanie?

Jak mozna byc tak zjebanie glupim zeby nie potrafic nawet wrzucic jebanego obrazka na forum?
W ogole jak mozna korzystac z tak zjebanych serwisow typu zapodaj, kiedy sa dziesiatki dobrych darmowych serwisow ktore dzialaja idealnie i 100 razy lepiej pod kazdym wzgledem?

Co jadles dzis na sniadanie?

Widocznie mo?na :D U?y?em pierwszego lepszego - jaki polecasz hosting fotek? :)

Dzisiaj jad?em obiado?niadanie na mie?cie, frytki z hamburgierami i pi?em zimn? col?.

Widocznie mo?na :D U?y?em pierwszego lepszego - jaki polecasz hosting fotek? :)

Dzisiaj jad?em obiado?niadanie na mie?cie, frytki z hamburgierami i pi?em zimn? col?.

imgur?

frytki z keczapem czy bez?

Do góry