What's new

Qlimax showtek

Status
Not open for further replies.

Taki Tam

Advanced User
Reaction score
32
Czy s?yszeli?cie kiedy? mo?e kt?ra? z piosenek a nazwie Qlimax je?eli nie to macie okazje

Jest to jedna z wielu zajefajnych techniawek je?eli te? to lubicie wypowiedzcie si? ;]

K

Krecioo

Guest
Odp: Qlimax showtek

Tak s?ysza?em, hardstyle i hardcore rox :D Tak poza tym Qlimax to nie tytu? piosenki a klub bodaj?e w Niemczech. Ja polecam Headhunterz i Noisecontrollers.

@EDIT Je?eli interesuje was muzyka hardstyle to mo?e zainteresuje was te? taniec, ta?czony do tej muzyki. Nazywa si? on jumpstyle. Sam to ?wicz? od ponad p?? roku i musz? powiedzie?, ?e fajne to ;D

Oto filmik wed?ug mnie najlepszego polskiego jumpera (hail Rumun)

A tu filmik najszybszego polaka ;D

Last edited:

Avironic

New User
Reaction score
0

Qlimax to nie tytu? piosenki a klub bodaj?e w Niemczech.
QLIMAX to event (raz na rok) w Amsterdamie (kraj: Holandia)
Je?eli interesuje was muzyka hardstyle to mo?e zainteresuje was te? taniec, ta?czony do tej muzyki. Nazywa si? on jumpstyle.
Do muzyki z gatunku HardStyle ta?czy si? Shuffle lub odmian? Jumpstyle'u zwana Hardjump. Ale nigdy na filmikach qlimax'a nie widzia?em ludzi ta?cz?cych Jumpstyle lub Shuffle (no nie licz?c Blademasterz, ale oni s? na scenie).
Do moich ulubionych DJ'?w nale??:
-Headhunterz
-Brennan Heart/Blademasterz
-The Prophet
-Showtek
-Dj Zany
-Technoboy
-DJ Lady Dana (Hardcore)
-Nosferatu (Hardcore)

DRE

Senior User
Reaction score
44

S?ysza?em t? nutk?. Jest fajna, jak wi?kszo?? muzyki tego typu. Podoba mi si? ta muzyka, lecz czasami troch? za g?o?na. Ale og??em jest zar?bista! Pozdrawiam wszystkich fan?w tej muzyki.

Pozdrawiam,
DRE

Sam Smak

Pomoc Techniczna
Reaction score
32

Nawet fajny kawa?ek :p (2:44min fajne cycuszki:eek:)

Og?lnie takiej muzyki lubi? s?ucha? gdy mog? da? volume na maxa :rolleyes:

Simivar

Senior User
Reaction score
129

Osobi?cie tego typu muzyka nie 'pasuje mi'. Jak dla mnie, jest to dziwne, nudne, a nawet 'sztuczne'... Nie potrafi? si? odnale?? w tego typu 'klimatach', gdy ogl?da?em ten film w pierwszym po?cie (s?ucha?em) s?ysza?em jedynie ci?gle powtarzaj?ce si? "umc umc umc, bah".

Status
Not open for further replies.