Queen

Status
Zamknięty.
nie mam nic do tego zespo?u bo ma nawet fajne kawa?ki ale ja delektuje si? w innej muzyce czyli rock, hard rock(zagraniczny oczywi?cie) i ostatecznie rege.
@down
masz racje ?le mi si? napisa?o, dlatego nawet mo?na chwile pos?ucha? ale tak jak napisa?em wole zagraniczne zespo?y.

Ostatnia edycja:
nie mam nic do tego zespo?u bo ma nawet fajne kawa?ki ale ja delektuje si? w innej muzyce czyli rook, hard rook(zagraniczny oczywi?cie) i ostatecznie rege.

Chyba rock. Btw. muzyka kt?r? gra? Queen zachacza?a dosy? mocno o rocka. Cytat z Wikipedii:

Zaliczenie Queen do jakiegokolwiek stylu jest trudne ze wzgl?du na wyj?tkowo?? brzmienia. Najcz??ciej muzyk? charakteryzuje si? jako melodyjny rock, cz??? kompozycji charakteryzuje hard rock, a tak?e glam rock.

Znam tylko ich piosenk? show must go on. Jest fajna, w?a?nie s?ucham Headlong, fajnie si? s?ucha. Zespo?ek mi si? podoba :cool:

Zesp?? istnieje dalej, ale to nie to samo :D Freedie Mercury by? gejem :P

Og?lnie zesp?? spoko... Moja mama s?ucha rock'a i metalu :D (wszyscy si? dziwi?)

A Queen ma teraz nowego wokaliste... Tamten zmar? z przedawkowania narkotyk?w...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry