What's new

Realne pieni?dze do zarobienia ! Poszukuj? Programisty Mapera Skryptera oraz Grafika !

Newborn

New User
Reaction score
0
Cze?? od d?u?szego czasu zastanawiam si? nad zorganizowaniem grupy ?mia?k?w kt?ra reaktywuje t? gr? praktycznie od podstaw ka?dy ze starych tibijczyk?w pami?ta te czasy gdy w kafejkach internetowych mn?stwo graczy nawet ca?e noce zdobywa?o do?wiadczenie oraz wykonywali wsp?lne questy moim zdaniem by?y to pi?kne czasy ca?e osiedla graj?ce w t? gr? walki mi?dzy gildiami to by?a moja pierwsza gra MMORPG kt?ra tak przypad?a mi do gustu wtedy osi?gniecie 200 levelu to by? wyczyn dzisiaj ? Niestety to nic wielkiego! a szkoda bo ta gra kiedy? mia?a klimat a dzisiaj istnieje tylko po to aby zarabia? grube pieni?dze ...

Postanowi?em wzi?? si? za to i stworzy? w?asne serwery gry na pocz?tek chcia?bym wystartowa? z dwoma ?wiatami PVP oraz E-PVP serwer nie ma by? ?atwy i przyjemny do pogrania ma by? odzwierciedleniem starej trudnej real tibii !

Informacje

Exp Rate : x1
Skill Rate : x1
Magic Level Rate : x1
Loot Rate : x1
Ca?a real mapa wraz z obecnymi nowymi wyspami dost?pnymi na real tibii + kilka unikatowych miast kt?re znajdziecie tylko u nas!

Poszukuj? wi?c do pracy przy tym projekcie

PROGRAMISTY
SKRYPTERA
MAPERA
WEBMASTERA
GRAFIKA

oferuj? normalne wynagrodzenie w walucie PLN za wykonan? prace chcesz dowiedzie? si? wi?cej om?wi? warunki wsp??pracy ? Napisz do mnie a powiem jak si? ze mn? swobodnie skontaktowa? !

R A H

Senior User
Reaction score
47
Odp: Realne pieni?dze do zarobienia ! Poszukuj? Programisty Mapera Skryptera oraz Grafika !

Mapper.
R A H Mapping

Zapraszam na Priv.​

Candy Boy

Active User
Reaction score
2
Odp: Realne pieni?dze do zarobienia ! Poszukuj? Programisty Mapera Skryptera oraz Grafika !

Skrypter here.
Odezwij si? na pw.

DJ Mrozu

Senior User
Reaction score
19

Ehh, po prostu ?wiat idzie do przodu, ilu ju? pisa?o takie tematy, ilu ju? pr?bowa?o, ilu ju? reaktywowa?o.
Niestety ale nie uda Ci si? tego przywr?ci? i tyle. Wiem ?e my?lisz teraz inaczej, ?e masz dobry pomys? itp. ale niestety nie, szkoda Twojego czasu na taki projekt.