Vendeto
First to fight!
- Reaction score
- 396
Tak jak na screenie - kiedy? ?ci?gn??em jaki? ster (na tym forum nawet pyta?em i mi pomogli?cie, ale ju? nie pami?tam tego tematu i jestem po formacie), po jego zainstalopwniu mog?em przestawi? g?o?niki na s?uchawki. Teraz jest kiepska jako?? d?wi?ku i sy?cha? ui mnie echo, gdy rozmawiam np. przez Skype.
SCREEN:
Prosz? nie pisa?, ?e nie da si? tak zrobi?, bo si? da. Na tym forum ju? mi raz pomogli?cie z ty.
BTW. Nie wiem dlaczego mam rzekomo s?uchawki na przednim panelu, nic nie jest tam pod??czone.
Prosze o pomoc lub o wyszukaniu (administracja) tego tematu, bo ja chyba nie mam takich mo?liwo?ci, mo?e jest w jakimn? archiwum, czy co?.
SCREEN:
![29c2kgg.png](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi55.tinypic.com%2F29c2kgg.png&hash=5a1fe40380868b8a46309b2611acee47)
Prosz? nie pisa?, ?e nie da si? tak zrobi?, bo si? da. Na tym forum ju? mi raz pomogli?cie z ty.
BTW. Nie wiem dlaczego mam rzekomo s?uchawki na przednim panelu, nic nie jest tam pod??czone.
Prosze o pomoc lub o wyszukaniu (administracja) tego tematu, bo ja chyba nie mam takich mo?liwo?ci, mo?e jest w jakimn? archiwum, czy co?.