What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

-Windows XP [Realtek] Problem z odpowiednim ustawieniem s?uchawek (wykrywane s? jako g?o?niki)

Status
Not open for further replies.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Tak jak na screenie - kiedy? ?ci?gn??em jaki? ster (na tym forum nawet pyta?em i mi pomogli?cie, ale ju? nie pami?tam tego tematu i jestem po formacie), po jego zainstalopwniu mog?em przestawi? g?o?niki na s?uchawki. Teraz jest kiepska jako?? d?wi?ku i sy?cha? ui mnie echo, gdy rozmawiam np. przez Skype.

SCREEN:
29c2kgg.png

Prosz? nie pisa?, ?e nie da si? tak zrobi?, bo si? da. Na tym forum ju? mi raz pomogli?cie z ty.

BTW. Nie wiem dlaczego mam rzekomo s?uchawki na przednim panelu, nic nie jest tam pod??czone.

Prosze o pomoc lub o wyszukaniu (administracja) tego tematu, bo ja chyba nie mam takich mo?liwo?ci, mo?e jest w jakimn? archiwum, czy co?.

pet3k

Active User
Reaction score
6
Odp: [Realtek] Problem z odpowiednim ustawieniem s?uchawek (wykrywane s? jako g?o?nik

Odp: [Realtek] Problem z odpowiednim ustawieniem s?uchawek (wykrywane s? jako g?o?nik

Pogrzeb w zak?adce efekty d?wi?kowe mo?e masz ustawione jakie? echo czy efekt kana?u albo zmie? wej?cie podepnij do czarnego albo szarego.

Dolmet

Senior User
Reaction score
55

Wy??czenie tego miksera powinno zrobi? podstawowe info bo to tylko on przeszkadza w tym, ja tak zrobi?em jak mia? jakie? sapy jak wpina?em mikro a on mi g?o?niki znajdowa?, zamkn??em mikser i w autostarcie i problem znik?

Status
Not open for further replies.