Odp: Refugia !
I mam pytanie na ma?py mo?na i?? odrazu czy by tam expi? trzeba mie? wykonany jaki? quest?
Odrazu, ale ?eby na ma?pach profitowa? ?adnie, trzeba mie? dobre eq i skille, ?eby szybko zabija? merkliny, bo napierdalaj? mocno. Zreszt? je?li chodzi o exp, to ma?py nie s? dobrym wyborem, przepe?nione przez boty, ale je?li lubisz si? z nimi u?era?, to ?mia?o. To samo tyczy si? lizard?w na Chor.
Ze swojej strony poleci?bym Ci mutated humany. Kasa leci jak szalona, szybko padaj?, nie wiele bij?, ale te? w chuj bot?w, bo to najlepsze miejsce dla cash maker?w 90+.
Nie wiem jak tam ze skillami stoisz, ale generalnie mo?esz zaczyna? robi? taski na mutated raty. Wbijesz i lvl szybko i raczej powinne? profitowa?(zale?y jakie skille i co spadnie z bossa bo to g??wnie z niego jest profit) a no i zrobisz sobie 50 punkt?w u Grizzliego.
Nast?pna miejsc?wka - dragi - darashia, edron, ank, yalahar, chyba nie musze t?umaczy?, je?li masz dobre skille to profit gwaranatowany, a exp te? trzyma si? normy, my?le ?e w granicach 90-100k/h to murowane, chyba ?e b?dzie przep?niony resp.
No, mo?esz te? si? wybra? na taska na piraty, co prawda 3000 pirat?w szybko nie zabijesz, ale powoli powoli i proficik z bossa b?dzie dobry. Punkty nie wliczaj? si? do grizzliego, ale miejsc?wka fajna do zarabiania hajsu dla ek?w, exp te? nie najgorszy. Piraty znajdziesz na Nargor po zrobieniu kr?tkiego questa, oraz na yalahar.
Kiedy? te? boci?em sobie eka, podobny lvl do twojego na Magicianach w yalahar. Exp by? fajny, a profit? Profit taki, ?e nie zlicza?em nawet. Pewnie te? b?dzie kupa bot?w tam, bo to jedna z lepszych miejsc?wek dla cash maker?w ;d
Nie wiem jak tam z druidem stoisz, ale jakby? znalaz? jakiego? z podobnym lvlem do twojego, to z powodzeniem mo?ecie wali? dle na darashii. Po jednym wyskakuj?, jest lajtowo. Exp by?by fajny, no i nie zwastowa?by? du?o, bo druid by ci? heala?.
Jak widzisz jest w czym wybiera?. Znajd? co? dla siebie i exp exp exp. Powodzenia