What's new

Refugia !

Reaction score
8

Witajcie, postanowi?em zn?w pogra? na refugi wi?c zak?adam ten temat.
Mam nadzieje, ?e osoby kt?re graj? na tym ?wiecie przy??cz? si? do tematu i b?d? dodawa? screeny razem ze mn? gdy? ja osobi?cie nie gram zbyt du?o :p
Wiecie szko?? , znajomi , treningi wi?c cz?sto w domu jestem dopiero o 19-20
I wiadomo nie zawsze chce si? te? gra?.
No ale gdy tylko bd gra? b?d? dodawa? Wam jakie? screeny no i mam nadziej? ,?e nie tylko ja :)

Ahh i niestety na pocz?tek lipne skilowanie gdy? wcze?niej mi sie nie chcia?o skilowa? czego bardzo ?a?uj?

Trzy pocz?tkowe screeny :p (nic nie jest z allegro sam wszystkiego si? dorobi?em)

Reaction score
8
Odp: Refugia !

hehe jak widziecie troche nie gra?em ale to przez szko?e
ostatnio wr?ci?em i zn?w jak mi sie chce to gram
przed ?wi?tami troche poskila?em i jest 75/73 skill

zapomnia?em ?e mam temat i nie robi?em screen, ale teraz zaczne ;)

56lvl
po raz 2 . za pierwszym razem ded bo zabrali neta na 4h -.- i straci?em mpa HAIL NETIA

Palladin Siro

Active User
Reaction score
8

blessy mogels kupic nawet 1 to troche daje no ale nie odwrocisz juz tego co bylo...
zycze zeby temat nie upadl tak jak tamte (w tym moj)
a co z palkiem czemu juz nie grasz?
go go 100
kiedy pacca masz zamiar kupic?

kosmos2

Advanced User
Reaction score
48

Ciekawa posta? Ci powiem. ?adne EQ skile nienaganne oby tak dalej. Nie ciekawa sytuacja z t? neti?, jak mia?em u nich internet to dosy? cz?sto mieli awarie. Niczego ci nie ?ycz? tak aby nie zapeszy?.
Pozdrawiam ;)

Reaction score
8

Pacc planuje na 60lvl ;)
jutro dobije p?? lvl i bedzie 57
jako? na pi?tek 60 bo szko?a

co do bless d?ugo nie gra?em i my?la?em ?e mia?em

Palkiem nie gram bo nie chce mi si? biega? po royal speary :p
ma dobre skile no ale jako? dobrze mi sie gra knightem

Reaction score
8

dzi? jeszcze mia?em czas by wbi? lvl ;) tzn p?? lvl ;P
ale nie wiem jak b?dzie jutro i w ?rod? raczej nauka :p
a o to screen

tu naj exp na dzi? :p

57lvl

Palladin Siro

Active User
Reaction score
8

i git majonez jak to sie mowi skile w sumie starcza juz a nie lepiej by ci bylo na d lair isc? moim zdaniem lepiej no ale z kasa to roznie bywa

godiwwy

User
Reaction score
1

Witam
Zosta?em poproszony o dodanie kilku awans?w z ?wiata Refugia.Serdecznie pozdrawiam graczy i wiele innych os?b. Mavroth Sepwoond
Prosz? o nie ocenianie mojej postaci negatywnie

Last edited:

godiwwy

User
Reaction score
1

Prosz? o dodawanie zdj?? z refugi do tego tematu

Last edited:
Reaction score
8

nie widz? mojego postu kt?ry doda?em wczoraj wi?c jeszcze raz:

58lvl

59lvl

Reaction score
8

Du?e screen wygl?daj? brzydkie. Wi?c od dzi? b?d? umieszcza? takie screen jak poni?ej ;)
Teraz tylko szukam kogo? kto kupi mi pacc na tibi com ;)
I prosz? o komentarze. Wiem, ?e narazie nudny temat ale si? rozkr?ci jak dojdzie mi pacc ;)a komenty b?d? nas motywowa? do gry ;)
60lvl

Last edited:
Reaction score
8

Dzi? po powrocie ze szko?y
chce mi si? expi?, a na pacc nadal czekam !
Wi?c wybieram si? na OF by wbi? 61lvl
wspaniale si? expi?o :)
0 nob?w
0 bot?w
mega lot !

Tu jaki exp by?

Tutaj ma?y bonus

A tutaj lvl :) 61 !

Ca?kowity lot za 1lvl (60-61)
39 halberd
2 p army
3 p legsy
1 warrior helmet
4,1k w kasie

Waste:
10k

Last edited:

szulzek123

Active User
Reaction score
7

jedziesz, jedziesz, jedzieeszz!!: D cisnij do 100!;d kiedy foty z banshee?

Reaction score
8

Banshee wybiore si? nie wiem kiedy ;)
Mam problem z pacc nie ma kolegi kt?ry zawsze mi z tibi.com zamawia i szukam kogo? innego kto mi zam?wi ale mam nadziej? do pi?tku znajde.

Drakeon

New User
Reaction score
1

Widze, ?e ?adnie expisz 70kh na facc ofie to spoko ;P. Lecisz teraz 80 i PoI. Mam pytanie du?o sie w Ciebie wbijaj? na ofie? Czekamy na ssy z banshee!

Reacon

Active User
Reaction score
3

Fajny temat;]. Kind Antubis jak ty expisz na tym of, ?e masz prawie 70k expa/h? ;p Ja jako? biegam tam 47 palkiem i 40 k max wyci?gam ;/
@godiwwy Jakie eq i mlvl? ;]
No nic, ?ycz? obydw?m 100 lvl i jeszcze wy?ej :D

Reaction score
8

Nie mam jak kupi? przez tibie.com pacc kumpel juz nie moze a starszy nie wie co to za strona i mi nie ufa by da? karte kredytow? ;D
wi?c musze przez allegro i kupie pacc dzis/ jutro aktywuje w pi?tek / sobote

W tym czasie mo?ecie mi wypisa? expy gdzie moge expic na 61ek
bo d?ugo nie gra?em na pacc ^.^

Reaction score
8

wczoraj chcia?em wbi? 62lvl ale bez pacc mi si? nie chce :)
Poczekam na pacc i zaczn? expi?
teraz sobi? przegl?dam gdzie by tu expi? ;P zbyt d?ugo bez pacc
I mam pytanie na ma?py mo?na i?? odrazu czy by tam expi? trzeba mie? wykonany jaki? quest?

Xemronn

Forum friend
Reaction score
341

I mam pytanie na ma?py mo?na i?? odrazu czy by tam expi? trzeba mie? wykonany jaki? quest?

Odrazu, ale ?eby na ma?pach profitowa? ?adnie, trzeba mie? dobre eq i skille, ?eby szybko zabija? merkliny, bo napierdalaj? mocno. Zreszt? je?li chodzi o exp, to ma?py nie s? dobrym wyborem, przepe?nione przez boty, ale je?li lubisz si? z nimi u?era?, to ?mia?o. To samo tyczy si? lizard?w na Chor.

Ze swojej strony poleci?bym Ci mutated humany. Kasa leci jak szalona, szybko padaj?, nie wiele bij?, ale te? w chuj bot?w, bo to najlepsze miejsce dla cash maker?w 90+.

Nie wiem jak tam ze skillami stoisz, ale generalnie mo?esz zaczyna? robi? taski na mutated raty. Wbijesz i lvl szybko i raczej powinne? profitowa?(zale?y jakie skille i co spadnie z bossa bo to g??wnie z niego jest profit) a no i zrobisz sobie 50 punkt?w u Grizzliego.

Nast?pna miejsc?wka - dragi - darashia, edron, ank, yalahar, chyba nie musze t?umaczy?, je?li masz dobre skille to profit gwaranatowany, a exp te? trzyma si? normy, my?le ?e w granicach 90-100k/h to murowane, chyba ?e b?dzie przep?niony resp.

No, mo?esz te? si? wybra? na taska na piraty, co prawda 3000 pirat?w szybko nie zabijesz, ale powoli powoli i proficik z bossa b?dzie dobry. Punkty nie wliczaj? si? do grizzliego, ale miejsc?wka fajna do zarabiania hajsu dla ek?w, exp te? nie najgorszy. Piraty znajdziesz na Nargor po zrobieniu kr?tkiego questa, oraz na yalahar.

Kiedy? te? boci?em sobie eka, podobny lvl do twojego na Magicianach w yalahar. Exp by? fajny, a profit? Profit taki, ?e nie zlicza?em nawet. Pewnie te? b?dzie kupa bot?w tam, bo to jedna z lepszych miejsc?wek dla cash maker?w ;d

Nie wiem jak tam z druidem stoisz, ale jakby? znalaz? jakiego? z podobnym lvlem do twojego, to z powodzeniem mo?ecie wali? dle na darashii. Po jednym wyskakuj?, jest lajtowo. Exp by?by fajny, no i nie zwastowa?by? du?o, bo druid by ci? heala?.

Jak widzisz jest w czym wybiera?. Znajd? co? dla siebie i exp exp exp. Powodzenia