• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Reklama sms - numery graczy

xpress91

Active User
Liczba reakcji
5
Witam,

Do zaoferowania mam wysy?k? reklamuj?c? Tw?j serwer OTS do 1994 os?b.

Numery zebra?em ze swoich by?ych serwer?w, a ze wzgl?du ?e nie dzia?am ju? w tej bran?y postanowi?em umo?liwi? pozyskanie tych graczy na rzecz innych serwer?w (uprzedzam internetowych napinaczy - mam prawo wykorzysta? baz?, wszystkie osoby zaakceptowa?y regulamin i zgodzi?y si? na odbieranie reklamowych sms?w).

Oferta:
1. ECO - wysy?ka ekonomiczna - koszt ca?kowity 250z? - nadawc? wiadomo?ci jest losowy numer z oferty strony zajmuj?c? si? wysy?k? masowych sms?w.
1. PRO - wysy?ka profesjonalna - koszt ca?kowity 350z? - nadawce ustalasz Ty, mo?esz tam wpisa? np. domen? otsa (SUPEROT.pl)

P?atno??:
Przelew bankowy/PayU (aukcja na allegro, dop?ata +10z?)

Chcia?bym zaznaczy?, ?e s? to numery aktualne, nadal u?ywane. Wi?kszo?? os?b oferuje nielegalne bazy b?d? bazy kt?re nie przynosz? efekt?w - wiem, bo sam kiedy? z czego? takiego korzysta?em i wtopi?em kas?. Koszty mog? si? dla Was wyda? du?e, ale chyba ka?dy kto zajmuje si? serwerami wie ?e taki zarobek idzie osi?gn?? w godzin? od momentu uruchomienia serwera ;)

Zainteresowanych zapraszam na priv!
Pozdrawiam

Odp: Reklama sms - numery graczy

Koszt wys?ania sms w eco to w przypadku 1994 nr jakie? nieca?e 100z?, a pro nieca?e 240, chyba ?e robisz to appk? to jako? 3x taniej wi?c upad?e? na g?owe z tymi cenami. Masz prawo do wykorzystywania tego? ok, podaj nazwe serwera z jakiego zbiera?e? te nr + ofc wystawisz mi faktur? lub rachunek za sprzedawanie us?ug? :)

[MENTION=68338]Arkam[/MENTION]
Koszt wys?ania 2k eco smsow to oko?o 10z?, ale cena wcale nie jest taka wysoka, bo nie?atwo zdoby? LEGALNIE baz? numer?w.
Niedawno wesz?a w ?ycie ustawa nakazuj?ca rejestracje ka?dego numeru, teraz ju? nie roze?lesz smsow z niezarejestrowanego startera. Autor prawdopodobnie u?ywa smsapi, przez co w razie problem?w ca?? odpowiedzialno?? ponosi On. [MENTION=111084]xpress91[/MENTION]
Interesuje mnie z jakiego servera posiadasz baz? i czy na tym serverze by?y p?atno?ci poprzez Homepay, bo je?li tak, to niestety nie jeste? upowa?niony do rozsy?ania sms?w do takich numer?w, nawet je?li by?a o tym mowa w regulaminie.
Prawo polskie jest obecnie do?? surowe je?li chodzi o spam, tylko kto? musi Ci? najpierw pozwa? do s?du.

Nie mam obowi?zku t?umaczy? z jakich serwer?w posiadam baz?.
Oczywi?cie liczy?em na komentarz tego typu, aby dowali? mojej osobie, przykro, ale Ci? zaskocz? :)

Podane ceny s? cenami brutto, na wszystko mog? wystawi? rachunek/faktur? - jestem osob? zwolnion? z vatu.
Pozdrawiam

Do góry