Co nowego?
Tibia.net.pl

PO ZMIANIE SKRYPTU FORUM MOGĄ WYSTĘPOWAĆ PROBLEMY Z LOGOWANIEM. "ZRESETUJ HASŁO(klik)", ABY SIĘ ZALOGOWAĆ .

JEŻELI NIE PAMIĘTASZ STAREGO E-MAILA ZAJRZYJ NA NASZEGO "DISCORDA(klik)" LUB "NAPISZ E-MAILA(klik)"

Remere's Map Editor 2.2

asol10

Stały bywalec
Dołączył
Lipiec 19, 2008
Posty
322
Liczba reakcji
13
Zmiany:

- Obs?uga protoko??w 8,7, 9,1, 9,2, 9,46, 9,56, 9,6.
- Pomoc przy kompresji OTBM map
- Usprawniona instalacja OpenGL (mo?e zapobiec bugom w niekt?rych systemach)
- Teraz ?aduje ka?dy nowy protok?? automatycznie.
- Ustawienia s? teraz zapisywane podczas zamykania okienka preferencji, a nie tylko podczas zamykania systemu.
- Dodano "Skocz do pozycji".
- Dodano "Zamie? element".
- Poprawiono kilka ukrytych skr?t?w.
- Dzia?aj? teraz zak?adki cyklu przodu i do ty?u, przytrzymuj?c klawisz Shift.
- Du?e ikony terenu palety s? teraz domy?lnie.
- Dodano "Kopiuj" do pozycji.
- Naprawiono kilka b??d?w formatowania w oknach dialogowych.
- Naprawione b??d z otwieraniem map pod protoko?em 9.2.
- Mn?stwo drobnych poprawek interfejsu u?ytkownika.

Download:
Skan:
 

maszekk

Stały bywalec
Dołączył
Październik 5, 2009
Posty
173
Liczba reakcji
6
Odp: Remere's Map Editor 2.2

Po zainstalowaniu jak chc? go uruchomi? to wyskakuje mi b??d ''nie znaleziono punktu wyj?cia procedury _except_handler4_common w bliblitece msvcrt.dll'' , pr?bowa?em wrzuci? dll'a do system 32 ale tam go ju? mam i nie mog? go podmieni? bo pisze ?e plik jest w u?yciu. Wie kto? jak na to zaradzi? ?
 
Z

Zbizu

Guest
Odp: Remere's Map Editor 2.2

Nareszcie! Po chyba roku czekania. Dawno nie czu?em takiego zadowolenia! Czas porobi? hive, deeplingi i gnomy oraz... je?li to otb na 9.6 jest dobre to i extensions pack nowy.
Szkoda tylko ?e wy??czono funkcj? live ale w zamian ma by? podobno dana bardziej skompresowana forma map - otgz z tego co wyczyta?em w temacie bety.

@up
zainstaluj .NET framework, service packi do systemu i najnowsze aktualizacje
 
Ostatnia edycja:

maszekk

Stały bywalec
Dołączył
Październik 5, 2009
Posty
173
Liczba reakcji
6
Odp: Remere's Map Editor 2.2

@up
mam po instalowane net fremorki do 3.5 (inne gry/aplikacje kt?re wymagaj? frameworka dzia?aj?) service pack 3 oraz aktualizacje r?wnie? s? na czasie ma kto? jakie? inne propozycje jak to naprawi? :F?

P.S sory za nowego posta ale nie mog?em edytowa? starego.
 

Luas

Stały bywalec
Dołączył
Lipiec 21, 2009
Posty
198
Liczba reakcji
7
Wiek
25
Odp: Remere's Map Editor 2.2

Szkoda ze nie ma live mapping :<
 

multikoza

Nowy użytkownik
Dołączył
Wrzesień 17, 2008
Posty
2
Liczba reakcji
0
Odp: Remere's Map Editor 2.2

Po ?ci?gni?ciu tego map edytora jak chce go uruchomi? b??d _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll da si? to jako? naprawi? ??
 

Nec

Stały bywalec
Dołączył
Sierpień 10, 2011
Posty
151
Liczba reakcji
9
Odp: Remere's Map Editor 2.2

Mam ten sam problem co @up mam zainstalowane wszystkie aktualizacje i .NET Frameworki. Po prostu podczas uruchamiania programu RME.exe wywala b??d "nie znaleziono punktu wej?cia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll"
Prosz? o pomoc.
 

Ferdek Kiepski

Stały bywalec
Dołączył
Grudzień 24, 2009
Posty
52
Liczba reakcji
2
Odp: Remere's Map Editor 2.2

Mam to samo
nie znaleziono punktu wej?cia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll
 

Nec

Stały bywalec
Dołączył
Sierpień 10, 2011
Posty
151
Liczba reakcji
9
Odp: Remere's Map Editor 2.2

Je?li komu? dalej nie dzia?a RME i wywala b??d o msvcrt.dll, a pr?bowa? ju? wszystkiego, to niech pierw zainstaluje Microsoft C++ Visual Studio 2010 SP1 a potem w katalogu RME, zmieni plik WSOCK32.dll na WSOCK32.old, po czym uruchomi ponownie komputer. Je?li RME si? uruchomi plik WSOCK32.old mo?na ca?kowicie usun??, poniewa? znajduje si? on w WINDOWS/system32

Pozdrawiam.
 

Zeksio

Stały bywalec
Dołączył
Maj 28, 2009
Posty
590
Liczba reakcji
10
Wiek
27
Odp: Remere's Map Editor 2.2

Je?li komu? dalej nie dzia?a RME i wywala b??d o msvcrt.dll, a pr?bowa? ju? wszystkiego, to niech pierw zainstaluje Microsoft C++ Visual Studio 2010 SP1 a potem w katalogu RME, zmieni plik WSOCK32.dll na WSOCK32.old, po czym uruchomi ponownie komputer. Je?li RME si? uruchomi plik WSOCK32.old mo?na ca?kowicie usun??, poniewa? znajduje si? on w WINDOWS/system32

Pozdrawiam.

dzia?a tylko ze na 9.6 client on mi w tym rme 2.2 nie pokazuje nowych items itd
 

leszczu67

Użytkownik
Dołączył
Maj 25, 2008
Posty
6
Liczba reakcji
0
Odp: Remere's Map Editor 2.2

mi chodzi na wszystkich klientach dzieki bardzo za RME polecam !!!
 
Do góry