• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 7.60 Renewal OTS - Server RPG

Status
Zamknięty.

Renewal

User
Liczba reakcji
4
Witam Wszystkich

Chcia? bym zaprezentowa? wam OTS'a pod klienta Tibi 7.6. B?dzie to server RPG bazuj?cy na starej mapie oraz kilku skryptach Diablo OTS. Zapewne wielu z was mia?o przyjemno?? zagra? na Exile/Diablo OTS'ie, niestety po p??tora roku hostingu zaufali?my tej osobie kt?rej nie powinni?my. Mo?e nie kt?rzy z was domy?laj? si? o jakie sytuacji jest tu mowa, ale zapewne nie ka?dy, a wi?c ja postaram si? wam to wszystko przybli?y? w kilku zdaniach. Cafe OTS kt?ry wypromowa? si? na naszych plikach, Cafe uwa?a i? silnik wraz z mapa (server), kt?ry posiada w chwili obecnej jest jego w?asno?ci?. Aby udowodni? ?e jest inaczej postanowili?my stworzy? co? opartego na starej mapie, zeedytowanej przez czas ostatnich 2 miesi?cy. Cafe kt?ry scha?bi? t? map? edytuj?c ja w systemie "kwadratowym" posiada jedynie oko?o 60 % tego co mamy obecnie. Dosy? tego zb?dnego gadania przejd?my do konkret?w.

Informacje o serverze:

• Exp Rate: 5
  • Account Maker: (w chwili obecnej jeszcze nie dost?pny)
  • Forum:
  • Monster's oraz Speel's tak jak w standardowej Tibi 7.6 + kilka dodatk?w kt?re b?d? niespodziank?.

Informacje o silniku

Do silnik zosta?y wkompilowane mi?dzy innymi takie kody jak:
  • Nie b?dzie ju? zb?dnych kolejek, ka?dy NPC obs?uguje gracza na PRIV
  • Wprowadzony Anty - Spam system czarami jak i na kana?ach do rozm?w.
  • Unikalny Bless System
  • oraz wiele wi?cej kod?w, o kt?rych nie b?de pisa? aby nie zanudza?.

Prace nad OTS'em trwaj? ka?dego dnia, staramy si? z balansowa? wszystkie profesje tak aby ka?demu gra?o si? przyjemnie wokacj? kt?ra lubi. Eliminujemy b?edy i crashe, by nie by?o problem?w ze stabilno?ci silnika.

Mapa:

Oto kilkana?cie screen?w na kt?rych b?dziecie mogli zobaczy? po cz??ci nowa jak i stara map?.

Expowisko w okolicach Edron​

Spory GuildHouse w City

Depo Edron
Wzg?rza na obrze?ach Edron
Wyspa Demon?w
P??nocna cz??? Evul
Wyspa smok?w [Poziom -1]
Bright Sword Quest
Pustynia
City of the Sky
Ferumbras Tower
Demon Skeleton Land [Quest na Knight Legi]
Expowisko w p??nocnej cz??ci City [Demony]
Senja
Warlock Caste
Ankrahmun oraz Jungle z expowiskami
Expowisko [Hydry]
Zachodnia cze?? City oraz Expowiska
Warlocki u podn??a Edron [Quest na Demon Helmet]

Test Server:

Zostanie on otwarty dnia 2.01.2010 oko?o godziny 12:00/14:00. Je?li b?dzie znana dok?adna godzina na pewno poinformuje w owym temacie. Testy b?d? trwa?y oko?o 8-10 dni. Server w tych dnia b?dzie z exp ratem x100 aby ka?dy m?g? zapozna? si? z map? i pom?c nam wyeliminowa? wszystkie nie doci?gni?cia. Server testowy b?dzie sta? na moim komputerze.

Oficjalna otwarcie odb?dzie si? najprawdopodobniej dnia 15 stycznia 2010 roku o Godzinie: xx:xx. Wtedy server b?dzie postawiony ju? na profesjonalnym hostingu.

Na zako?czenie chcia? bym podzi?kowa? i pozdrowi? kilka os?b:

• Gelub [za skrypty oraz kody]
  • Imperata [bez niego nie by?o by takiej mapy]
  • Huczo [pomoc w kompilowaniu C++ oraz wyrozumialo??]

Zapraszam do komentowania =)

Pozdrawiam Renewal

Odp: Renewal OTS - Server RPG

Calkiem przyjemna mapa :D Mysle ze wbije zeby zobaczyc wiecej ;]

Tak,znowu przyjd? stare czasy 7.6 ;) nie mog?em si? doczeka? startu naszego servera znowu b?de mapowa? na 7.6 poprzednie wersje by?y ?wietne zapraszam do gry zobaczycie na co mnie sta? na 7.6 i nie tylko ;D

Tibia 7.6 to jest prawdziwa tibia ,wiele graczy j? wspomina i jest wed?ug mnie jedn? z najlepszych tylko szkoda ?e wi?kszo?? serwer?w pod t? tibie jest nieoryginalna i tylko wnosz? przer?bki ci?gle tej samej mapki , lecz tutaj widz? ?e si? zapowiada na ma?? rewolucj? lecz gdyby wam si? chcia?o wywali? ca?? star? mapk? bez tej starej to by by? wielki + ......A mapka dobra ,czekam na start ....

To jeszcze nie wszystkie SS Z Mapy Niedlugo dolacze ss z nowego miasta a projekt zapowiada sie znakomicie, zreszta tak jak ostatnim razem.

Refresh =) Od?wie?am poniewa? wielkimi krokami zbli?amy si? do startu =)

Respy Gs'?w i Dragon?w nie b?d? ju? takie same jak na yourots ,s? przerobione
nowe rzeczy s? dodane zobaczycie prawdziwy urok Yourka RPG ;)
ogromna mapa
Ps Imperata to ja :D

Tak zapowiadali?cie , i jako? jeszcze nie ruszy? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry