• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Rewan? Viper xD vs Squidy

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Rewan? Viper xD vs Squidy

Praca numer 2 wydaje mi si? lepsza poniewa? w pracy numer 1 jest ten ?rodkowy rycerz rozmazany, poza tym lubi? ciemniejsze kolory i podoba mi si? ten napis "Sparta"

Naturalnie dw?jka, to wida? na pierwszy rzut oka, ?e autor pracy nr2 naprawcowa? si? o wiele bardziej od jedynki. Dw?jka zdecydowanie lepsza i na ni? oddaje g?os.

Ja tak?e oddaje g?os na dw?jk?. Jedynka wygl?da jakby po prostu kto? 3 razy wklei?, 2 z ty?u zrobi? prze?roczyste a jednego obr?ci?. Doda? efekt i napis..

A przy dw?jce wida? prac? ;] Dlatego na ni? oddaje sw?j g?os =)

Tak?e oddaj? g?os na dw?jk?. Lubie prace z ciemn? kolorystyk?. Jednak?e jest tam ma?y b??d kt?ry mi si? nie podoba.

Dw?jka.

praca nr. 2 jest o niebo lepsza od jedynki
?adna kolorystyka, niepodoba mi si? ten efekt odbicia i zmniejszenia krycia warstwy, to brzydko wygl?da
tak wi?c g?os na nr. 2

Dw?jka chyba troszk? lepsza. To c4d obok tarczy mi si? nie podoba, ale bez koloru to si? nie rzuca tak w oczy.

G?os na 2

jedynka, dwojka moje faworytki. jednak 1 wyglada jak bardziej dziecinna zabawa. Niechodzi mi o starania, ale wyglad postaci. Leci glos na 2.

Praca numer 1 : Wed?ug mnie beznadziejna.. I Napis nie pasuje.. wida? ze praca Vipera.
Praca numer 2 : Bardzo mi si? podoba.. oraz dobrze wtopiony render.

G?OS NA PRACE NUMER 2

Osoba kt?ra stworzy?a prac? numer 1 wida?, ?e w 100% zrozumia?a temat pracy pt. "Posta? historyczna" wybieraj?c bezi z Gothica _/
Zdecydowanie praca numer 2. Bardzo dobrze render komponuje si? z ciemnym t?em. Napis tak?e dobrze zrobiony, ?rednio go wida? i nie rzuca si? w oczy - o to w?a?nie chodzi. W tej sygnaturze brakuje mi jedynie ramki, no ale i tak praca jest o wiele lepiej wykonana ni? pierwsza.
Co do jedynki, t?o niepasuj?ce do renderu, podstawowy oczojebny brush z gimpa. Ju? lepiej wygl?da?y by same dwa bezi z ty?u ni? te 3. Og?lnie autorowi pracy radz? po?wiczy? i poczyta? tutoriale.
G?os na drug? prace.

Tak jak napisa? Prototype, mo?na dosta? oczopl?su od tego brush'a z Gimp'a. Jedynka jest brzydka, nie podoba mi si?.

Za to dw?jka, jest zajebista. Oddaj? g?os na dw?jk?.

Z tego co widz? praca numer dwa wygrywa (powy?ej 5 g?os?w) niech autor pracy si? przyzna do jej przynale?no?ci ; )

Pojedynek wygrywa u?ytkownik o nicku Squidy. Serdecznie gratuluj?!

Yours
Rao

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom