Witam, mam 21 lat i serwami tibii zajmuje si? od oko?o 2009 roku, zawsze kocha?em komputery i jestem z nich samoukiem. Pracuje aktualnie jako mechanik samochodowy a wi?c nad serwerem pracowa? tylko wieczorami. Jestem z okolic Zgierza woj ??dzkiego. M?j serwer kt?ry tworzy?em blisko 10 miesiecy jest do?? nie typowy i ju? wyja?niam. Posiadam uko?czon? sklejke full real mapy bez miast ab i kazo. Stworzony jest jeden g??wny kontynent bazuj?cy na real mapie ale i nie tylko. Kontynentu miastami s?: Carlin, Enigma City, Thais i Venore. Idea ca?ego serwera jest dla mnie jasna i sensowna. Chodzi o stworzenie serwera jakiego praktycznie nie by?o, sorki by? jeden kt?ry mia? podobn? idee dzia?ania (chodzi o oriona). Gatunek mapy nazwa?em revolution bo nie zalicza si? do typowej real mapy ani evolution wi?c wysz?o Revolution. Dok?adnie szukam konkretnego mappera kt?ry umie tworzy? mapy do rpg. Serwer jest uko?czony w ogromnym nak?adzie pracy i jest czyst? baz? do dalszej roboty. Z pocz?tku my?la?em o klimacie rpg+tp ale to bez sens mimo ?e to zrealizowa?em w godziwy spos?b. Dzisiaj chce zrobi? z tego full rpg bez ?adnych teleport?w.
IP: Ririana.net
Klient: 8.60
Wielko?? mapy: 154mb ale do wyrzucenia jest spora ilo?? expowisk z teleport?w
Masa skrypt?w
Ponad 1500 domk?w
Na ten moment jest oko?o 27 miast na serwerze
Kontakt GG: 15653803
Screeny
IP: Ririana.net
Klient: 8.60
Wielko?? mapy: 154mb ale do wyrzucenia jest spora ilo?? expowisk z teleport?w
Masa skrypt?w
Ponad 1500 domk?w
Na ten moment jest oko?o 27 miast na serwerze
Screeny
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja