• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

RLX Sqad movies

Kowol

Senior User
Liczba reakcji
156
Zapraszam do ogl?dania .

S? tam wszystkie nakr?cone akcje RLX Sqad. Team ten powsta? oko?o 3 lata temu. Sk?ad pomniejszy? si? ze wzgl?du na du?y up?yw czasu.
*Niekt?re filmy nie s? zwi?zane z Tibi?.

Odp: RLX Sqad movies

No ?wietny sk?ad.
Najciekawsze filmiki to chyba z danery.
Powiedzia? by? co? wi?cej na temat sk?adu kto go tworzy i jakie poziomy.

ta squad z danery a ekipa hm prawie ka?dy sie zna z rl

g??wny cel: jeba.. br >>>>

40/100 lvl

Ostatnia edycja:

Poziomy - od 45 do 100~ (sd shoot). Generalnie oramy br'?w. Jak sama nazwa m?wi RLX Sqad - znamy si? z reala, cho? co prawda nie mieszkamy ko?o siebie.
Organizujemy coraz mniej akcji, bo ka?dy ma coraz mniej czasu, cho? miejmy nadzieje, ?e wi?kszo?? znajdzie go na jak?? akcje.

Witam! Jako jeden z za?o?ycieli tego teamu mo?e troch? wypowiem si? na jego temat ;) Ot?? team powsta? na pocz?tku roku 2008. Na kanale mo?na zobaczy? ca?? historie naszego teamu. Zaczynali?my w oko?o 15-20 os?b (lvl 20+). By?y to nasze pocz?tki z PK, wcze?niej rzadko zdarza?o si? nam zabija? niewinnych graczy. Znajdowa?y si? w nim osoby, z kt?rymi si? prawie w og?le nie znali?my. Bez VT bez TS, ka?dy lata? gdzie chcia? i jak chcia?. Wkr?tce sk?ad zacz?? si? wykrusza?. Poodchodzili ludzie wcze?niej nam nieznani. Zostali prawdziwi. Z czasem pekowanie 20+ lvl sta?o si? nudne, a chcieli?my zabija? coraz to wi?ksze lvl. Ofiarami najcz??ciej byli "przyjaciele" zza oceanu ;P zdarza?o si? nam ubija? rodzimych koleg?w jednak zawsze znalaz? si? jaki? pow?d ;) z czasem wbili?my 45 lvl ;D Z pocz?tku nie ogar, sd lecia?y w te i wewte. Wyznaczyli?my naszego komandera, kt?ry dobrze ogarnia to co dzieje si? w pikselowym ?wiecie. Cele stawa?y si? coraz to wy?sze. Wpierw uciecha bo zabiciu 100+, teraz udaje si??ci?ga? cele z powy?ej 130 poziomem, bez wi?kszych problem?w czy waste. Tyle na temat RLX Sqadu. Mam nadzieje, ?e mi?o czyta?o si? wam moje wypociny. See Yaa in Danera ;)

Do góry