• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

RME - Dragon Land By Sebio

Status
Zamknięty.

Sebio

User
Liczba reakcji
1
Witam wszystkich. Chcia?bym w ko?cu zaprezentowa? moj? ma?? mapk? kt?ra jest wysp?. Do tej pory tylko ocenia?em prace Innych, ale pomy?la?em, ?e wreszcie sam co? zrobi? i pos?ucham opinii... Mapka jest w 100% mojego autorstwa i w?asnej wyobra?ni.

A wi?c tak:

Ca?a G?ra.

533gl.jpg

Parter G?ry.

fp9ws5.jpg

Pierwszy Poziom G?ry.

2im7uvm.jpg

Drugi Poziom G?ry.

2rcsr9t.jpg

Trzeci Poziom G?ry.

2mwh16x.jpg

Czwarty Poziom G?ry.

10s5dvq.jpg

Nie jestem pewien czy na ss wszystko wida? gdy? G?ra by?a za du?a na to by j? ca?? obj?? na jednym ss. Wi?c dlatego przepraszam...
Prosz? o komentarze, oceny i dobre rady... :)

Odp: RME - Dragon Land By Sebio

No, no Seba wreszcie zacz??e? si? tu porz?dnie udziela? widz? ^^ Co do mapki to podoba mi si?, ale mog?e? wy??czy? spawny i inne niepotrzebne duperele. Powiem ci, ?e nie jest ?le ale zawsze mog?o by? lepiej. Ode mnie trzymaj 7+/10.

Btw zainspirowa?e? mnie, trzeba wreszcie odkurzy? starego i zasta?ego map editora i co? tw?rczego wykmini? :D

~Od?wie?am~ ~Od?wie?am~ ~Od?wie?am~

Seba Seba , prace s? na poziomie mappera pocz?tkuj?cego, widz? ?e u?y?e? autobordera w niekt?rych miejsach, g?ra jest s?aba, nic ciekawego nam tu nie przedstawi?e? tylko jaki? syf z dl na szczycie, u?ywasz auto bordera do robienia drzewek i kwiat?w widz?, polecam kilka poradnik?w na temat natury i b?dzie cool ;)

PS : jako?? ?adnych zdj?? : Ctrl + rolka myszki + naci?nij Q i S ;_)

nie ma co musia?e? si? nam?czy?. ja jako ma?o do?wiadczony maper stwierdzam ze to arcydzie?o ;]

Mapa ma nawalone wszystkiego, ?eby doj?? do Dragon lorda b?dzie trzeba i?? przek?tnie a to znacznie utrudnia gr?.
Parter, jest dziwnie zrobiony kompletnie mi si? nie podoba.
PS.
Nauczcie si? obcina? zdj?cia, wy??cza? Show Shade i Show Spawn!

Teraz czas na moje zdanie.

Mapa jak na pocz?tkuj?cego jest bardzo ?adna ;) Oczywi?cie jest pare miejsc do poprawek ale widz? ?e da?e? rad? i exp dragon?w bardzo ?adnie b?dzie si? prezentowa? na czyim? projekcie.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry