sewenone
Banned
- Reaction score
- 2
Robert M, "producent" kontrowersyjny, tak samo lubiany jak i nielubiany. Dla jednych wz?r do na?ladowania dla innych prostak z ulicy, kt?rego przygarn??o My Music. M?czy?ski dzisiaj rano o?wiadczy? na facebooku swoim fanom, ?e na jaki? czas zawiesza s?uchawki na ko?ku i przestaje produkowa?. Na jak d?ugo? Mamy nadziej?, ?e zdania nie zmieni! Oto, co napisa? na swoim facebooku:
Do zobaczenia ...
Tak, to prawda. Chcia?em si? z Wami, na jaki?, bli?ej nieokre?lony czas, po?egna?. Nie wiem czy na rok, dwa, trzy... . Jedno jest pewne - nie pozostaje mi nic innego jak skupi? si? tylko i wy??cznie na nowych, kolejnych etapach.
Od mniej wi?cej 3 lat wsp?lnie podbijamy listy przeboj?w w rozg?o?niach radiowych jak i stacjach telewizyjnych. To dzi?ki Wam oraz pomocy ze strony medi?w muzycznych dzi? moje wszystkie dotychczasowe marzenia si? spe?ni?y - za co z ca?ego serca Wam dzi?kuj?. My?l?, ?e razem pokazali?my, ?e mo?na "wprowadzi?" Muzyk? taneczn? na szczyty list przeboj?w. Dzi? z perspektywy czasu nie nazw? ju? mojej Muzyki klubow?, bo tak naprawd? to jest ona Muzyk? POP a przynajmniej tak? si? sta?a. Dzi?ki Wam odebra?em liczne nagrody muzyczne, zdoby?em te? z?ot? p?yt?. Szturmowali?my wszystkie listy przeboj?w, w wyszukiwarkach google m?j artystyczny pseudonim " Robert M " by? wy?ej pozycjonowany ni? nie jedna gwiazda muzyki POP. M?j oficjalny profil FB z miesi?ca na miesi?c pobija? rekordy popularno?ci i od ponad roku jest najcz??ciej odwiedzan? stron? artysty w naszym kraju. Ciesz? si? niezmiernie, ?e dali?cie szans? komu? takiemu jak ja, bo bez wsparcia fan?w i medi?w ?aden artysta nie ma prawa bytu. Dzia?o si? przez te 3 lata du?o, mia?em niez?y ubaw, Wy zapewne r?wnie?. Wiele pozytywnych ale tez negatywnych emocji. Razem przez to szli?my, zawsze stara?em sie by? z Wami szczery, informowa?em o wszystkim co si? u mnie dzieje. Sp?dzili?my wsp?lnie mn?stwo czasu. Doszed?em jednak do wniosku, ?e jest to najwy?szy czas na odpoczynek oraz tak zwane wyciszenie... W najbli?szym czasie nie us?yszycie w radio ?adnego mojego nowego singla, nie zobaczycie te? nowego teledysku, nie dam ?adnego wywiadu - nawet dla medium muzycznego. Jednym s?owem - znikam medialnie. Moja p?yta, kt?ra uka?e si? w tym roku oraz film DVD z ca?ej trasy jest moim podzi?kowaniem za to jak wiele serca dali?cie mi zupe?nie bezinteresownie. Poinformuj? Was jeszcze o datach premiery p?yty oraz filmu i oczywi?cie od czasu do czasu b?d? dawa? znak, ?e ?yj?;-) Co weekend widzimy si? na koncertach w ca?ej Polsce. Daty oraz najwa?niejsze informacje b?d? dost?pne na mojej stronie internetowej. O otwarciu jej oczywi?cie Was poinformuje. Najbli?sze miesi?ce pozwol? mi (mam tak? nadziej?) wyprodukowa? p?yt?, kt?ra otworzy mi okno na ?wiat. Ci??ko jest pracowa? nad zupe?nie nowym materia?em, kiedy ka?dego dnia dzieje si? tak du?o.
Dzi?kuje WAM za wspania?y czas razem i do?o?? wszelkich stara? aby powr?ci? z wi?ksz? si??....nie wiem ile to potrwa - rok, dwa, moze trzy ale najwa?niejsze, ?e widzimy si? na koncertach i wyst?pach live ... Dzi?kuje Wam za wszystko! A w szczeg?lno?ci mojemu wydawcy i przyjacielowi Remigiuszowi ?upickiemu od kt?rego wszystko si? zacz??o.
Jego wpis na fejsie! \o/
moje pro?by jednak zosta?y wys?uchane \o/