What's new

Robert M odszed?

Status
Not open for further replies.

sewenone

Banned
Reaction score
2
Robert M, "producent" kontrowersyjny, tak samo lubiany jak i nielubiany. Dla jednych wz?r do na?ladowania dla innych prostak z ulicy, kt?rego przygarn??o My Music. M?czy?ski dzisiaj rano o?wiadczy? na facebooku swoim fanom, ?e na jaki? czas zawiesza s?uchawki na ko?ku i przestaje produkowa?. Na jak d?ugo? Mamy nadziej?, ?e zdania nie zmieni! Oto, co napisa? na swoim facebooku:​

Do zobaczenia ...

Tak, to prawda. Chcia?em si? z Wami, na jaki?, bli?ej nieokre?lony czas, po?egna?. Nie wiem czy na rok, dwa, trzy... . Jedno jest pewne - nie pozostaje mi nic innego jak skupi? si? tylko i wy??cznie na nowych, kolejnych etapach.

Od mniej wi?cej 3 lat wsp?lnie podbijamy listy przeboj?w w rozg?o?niach radiowych jak i stacjach telewizyjnych. To dzi?ki Wam oraz pomocy ze strony medi?w muzycznych dzi? moje wszystkie dotychczasowe marzenia si? spe?ni?y - za co z ca?ego serca Wam dzi?kuj?. My?l?, ?e razem pokazali?my, ?e mo?na "wprowadzi?" Muzyk? taneczn? na szczyty list przeboj?w. Dzi? z perspektywy czasu nie nazw? ju? mojej Muzyki klubow?, bo tak naprawd? to jest ona Muzyk? POP a przynajmniej tak? si? sta?a. Dzi?ki Wam odebra?em liczne nagrody muzyczne, zdoby?em te? z?ot? p?yt?. Szturmowali?my wszystkie listy przeboj?w, w wyszukiwarkach google m?j artystyczny pseudonim " Robert M " by? wy?ej pozycjonowany ni? nie jedna gwiazda muzyki POP. M?j oficjalny profil FB z miesi?ca na miesi?c pobija? rekordy popularno?ci i od ponad roku jest najcz??ciej odwiedzan? stron? artysty w naszym kraju. Ciesz? si? niezmiernie, ?e dali?cie szans? komu? takiemu jak ja, bo bez wsparcia fan?w i medi?w ?aden artysta nie ma prawa bytu. Dzia?o si? przez te 3 lata du?o, mia?em niez?y ubaw, Wy zapewne r?wnie?. Wiele pozytywnych ale tez negatywnych emocji. Razem przez to szli?my, zawsze stara?em sie by? z Wami szczery, informowa?em o wszystkim co si? u mnie dzieje. Sp?dzili?my wsp?lnie mn?stwo czasu. Doszed?em jednak do wniosku, ?e jest to najwy?szy czas na odpoczynek oraz tak zwane wyciszenie... W najbli?szym czasie nie us?yszycie w radio ?adnego mojego nowego singla, nie zobaczycie te? nowego teledysku, nie dam ?adnego wywiadu - nawet dla medium muzycznego. Jednym s?owem - znikam medialnie. Moja p?yta, kt?ra uka?e si? w tym roku oraz film DVD z ca?ej trasy jest moim podzi?kowaniem za to jak wiele serca dali?cie mi zupe?nie bezinteresownie. Poinformuj? Was jeszcze o datach premiery p?yty oraz filmu i oczywi?cie od czasu do czasu b?d? dawa? znak, ?e ?yj?;-) Co weekend widzimy si? na koncertach w ca?ej Polsce. Daty oraz najwa?niejsze informacje b?d? dost?pne na mojej stronie internetowej. O otwarciu jej oczywi?cie Was poinformuje. Najbli?sze miesi?ce pozwol? mi (mam tak? nadziej?) wyprodukowa? p?yt?, kt?ra otworzy mi okno na ?wiat. Ci??ko jest pracowa? nad zupe?nie nowym materia?em, kiedy ka?dego dnia dzieje si? tak du?o.

Dzi?kuje WAM za wspania?y czas razem i do?o?? wszelkich stara? aby powr?ci? z wi?ksz? si??....nie wiem ile to potrwa - rok, dwa, moze trzy ale najwa?niejsze, ?e widzimy si? na koncertach i wyst?pach live ... Dzi?kuje Wam za wszystko! A w szczeg?lno?ci mojemu wydawcy i przyjacielowi Remigiuszowi ?upickiemu od kt?rego wszystko si? zacz??o.

Jego wpis na fejsie! \o/
moje pro?by jednak zosta?y wys?uchane \o/

Arts18

Signed...
Reaction score
227
Odp: Robert M odszed?

Nie lubi?em jego muzyki i do dzisiaj jej nie lubi?. ?ycz? mu wszystkiego dobrego i niech zmieni raz na zawsze przestanie tworzy? komercyjny styl w muzyce.

sewenone

Banned
Reaction score
2

On nie tworzy? muzyki tylko jego kolega z kt?rym podpisa? umow? ( Dirty House ) wi?c tak ka?dy znaj?cy si? na muzyce nie powinien jego doceni? ani szanowa? za to co robi?. Du?o w internecie mo?na poczyta? na temat tego ?e to nie on tworzy? bity.

HateThisSite

Advanced User
Reaction score
55

@up
Fan "brudnej muzyki".
A slipknot? Czy nie jest komercyjny?
@T
Teraz nie chodzi o sztuk? tylko o hajs.
Podoba si? - sianko b?dzie.
Jest wzruszaj?ce - ma?a grupa widz?w~
Sam by?em live na jednym z kon, ale stwierdzi?, ?e nie ma wody i nie gra xd

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Robert M to najbardziej znany producent muzyki elektronicznej w Polsce. Wszystko zacz??o si? od singla "Dance Hall Track" dzi?ki kt?remu wi?kszo?? polak?w dowiedzia?o si? ?e Robert M jest polakiem. Og?lnie jego muzyka jest taka sobie, podoba mi si? tylko Dance Hall Track, Super Bomb i Heart Of You, zobaczymy co zaprezentuj? w nowej p?ycie.

Mimo wszystko uwa?am ?e jest przereklamowany : )

@down
Pierdolenie o kasie xd, jakby si? liczy?a tylko kasa to nie zakaza? by VIVIE umieszczania jego utwor?w/teledysk?w na tym programie.

Last edited:

Font

Active User
Reaction score
17

Mia? fajne piosenki, wpadaj?ce w ucho aczkolwiek to m?j styl - nie ws?uchuje si? w tekst tylko w muzyk?, dla mnie liczy si? dobre brzmienie. Mam w dupie to czy robi? to on, kumpel, babka czy ciotka wa?ne, ?e takie co? wysz?o. Ale b?d?my szczerzy je?eli ci?gn?? z tego kas? to co wam do tego? Tak bardzo ?a?ujecie mu tych pieni?dzy? Ja mam wyjebane ile on zarabia, interesuje si? sob?. Fakt z nim jako osob? raczej bym si? nie dogada? ale 'jego' piosenki s? spoko.

Tyzes

New User
Reaction score
1

Wed?ug mnie Robert M jest nawet spoko. Zaliczy? kilka nagr?d i to by by?o na tyle? Nie w jego stylu ;).
Tak jak szybko si? pojawi? tak szybko znikn??

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

BLABLALBLABLALBAL KA?DY Z WAS PIERDOLI, A JAKBY WAM DANO np. 50 milion?w to by?cie ci?gn?li lask? lepiej ni? nie jedna kurwa z do?wiadczeniem.

HEJT OR DAJ BIJACZ:*

Status
Not open for further replies.