• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Rock vs. MasterHuligans

Rock vs. MasterHuligans

• nr. 1

Votes: 0 0,0%
  • nr. 2

• Obie s? na podobnym poziomie, trudno oceni?

• nr. 1

• nr. 2

• nr. 1

• nr. 2

• nr. 1

• nr. 2

• nr. 1

• nr. 2

• nr. 1

• nr. 2

• nr. 1

• nr. 2

• nr. 1

• nr. 2

• a:3:{i:7801;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7801;s:6:"nodeid";s:7:"2442059";s:5:"title";s:5:"nr. 1";s:5:"

• a:3:{i:10724;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10724;s:6:"nodeid";s:7:"2442059";s:5:"title";s:5:"nr. 1";s:5

• a:3:{i:10806;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10806;s:6:"nodeid";s:7:"2442059";s:5:"title";s:5:"nr. 1";s:5

• a:1:{i:13149;a:5:{s:12:"polloptionid";i:13149;s:6:"nodeid";s:7:"2442059";s:5:"title";s:1029:"a:3:{i:

• a:1:{i:22701;a:5:{s:12:"polloptionid";i:22701;s:6:"nodeid";s:7:"2442059";s:5:"title";s:1560:"a:1:{i:

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Rock

Advanced User
Liczba reakcji
30
Temat: Podziemia w d?ungli
Praca nr. 1

Praca nr. 2

[-]G?osy z ankiety si? nie licz?. Prosz? typowa? w postach![/-] - nie chce mi si? liczy?, wi?c liczy si? tylko ankieta. Srry, z natury jestem leniwy xD
Oceniajcie!

G?osowanie zako?czone lecz na pro?b? autora nie zamykam, wi?c nie ocenia? juz.... // koko

Odp: Rock vs. MasterHuligans

Zag?osowa?em na prace nr 1.
G??wnie dlatego, ?e jest na niej mniej niezagospodarowanej powierzchwni, a tak?e jest po prostu ciekawsza. Wracaj?c do drugiej pracy, nie jest z?a ale czego? jej brakuje.

Obie prace na jednym poziomie.
W drugiej mi nie pasowa? siennik, to bardziej do wiejskiej chaty.
A w pierwszej by? przepych, za du?o tego wszystkiego.
Uzanm, ?e obie prace s? na jednym poziomie i tak te? zag?osuj?.
Pozdrawiam :)

Jedynka bardzo ?adna. Spodoba?a mi si?.
Chocia? ?adniej wygl?da?a by bez tych g?r i 'yalharowych-kamieni' if you know what i mean~

Na pierwszej mapce zbyt du?y przepych tego wszystkiego, doj?? tam to nie ma jak, g?ry w podziemiach r?wnie? s?abo si? prezentuj? czy te? ???w na 1 SQM. Co to ??d? podwodna? :huh:

Druga mapka ukazuje proste, standardowe podziemia bez ?adnych rewelacji. Niczym rookgaard na realu.

Super talentu nie pokaza? ?aden z uczestnik?w, ale praca nr. 1 ?adniejsza.

Praca nr 1:
- du?o detali
- pomys?
- kszta?t
Generalnie mapa zrobiona dobrze, jednak ma?o pokaza?e?. ?miem stwierdzi?, ?e tam ciasno jest ...

Praca nr 2:

- du?o miejsca(swoboda poruszania)
- swojski klimat
Mapa przeci?tna, typowo "CipSoftowa", dobrze, ?e jest wi?cej przestrzeni ni? w poprzednim - jednak mimo wszystko wole mniejsze tereny.
St?d m?j g?os na prac? nr 1

G?osuj? na prac? nr.1 bo jest ?adniejsza cho? nie przypad?a i do gustu to i tak jest lepsza od pracy nr 2.

Praca numer jeden jest lepsza, bardziej naturalna, bogata w szczeg?ly, chocia? jest troch? przepychu.
Praca numer dwa jest raczej uboga, chocia? bardziej przestronna.
M?j g?os oddaj? na prac? numer 1.

dlamnie praca nr 2 jest lepsza dlatego ?e w 1 jest tego tak nawalone ?e nie da sie chodzic :P:curse:

G?osuj? na prac? nr 1. Bardziej przypad?a mi do gustu, og?lnie jest ?adniejsza, ma wi?cej szczeg???w, na pewno autor pracy nr 1 w?o?y? w swoj? map? wi?cej wysi?ku ni? autor pracy drugiej. Praca nr 2 jest prosta, bez szczeg???w i mi si? niezbyt podoba.

G?os oddaj? na prac? numer jeden. Wi?cej urozmaice?, wi?cej w?o?onej pracy i wszystko ?adnie zaplanowane.

Pozdrawiam,
Eleo

Ja glosuje na podzial pkt ;D...

Praca nr 1
- byla by ladna jakby nie to ze jest ciasna i posiada zbyt duzo detali(nie podoba mi sie ze rosliny sa postawione tak jakby na tej scianie z ziemi pierwszy raz sie spotykam z czyms takim i z tad moje zdziwienie o0)

Praca nr 2
- tak jak ktos up zauwazyl dosc prosta "cipsoftowska" mapka nic szczegolnego ale widac ze byl jakis pomysl zabraklo jednak detali ;>

Ogolnie obie prace nie zostaly wykonane na jakims wielkim poziomie...

G?os oddaj? na prac? numer jeden. Wi?cej urozmaice?, wi?cej w?o?onej pracy i wszystko ?adnie zaplanowane.
Pozdrawiam,
Eleo

Ja tu nie widze wiecej pracy oprocz tego ze autor wiecej razy klikal na drzewka...

Hmm. Taka bujna ro?linno?? w podziemiach ?.
Nawet grzybki z ziemi wyrastaj?...
Za ten g?upi , idiotyczny i bezsensowny b??d , g?osuj? na prace nr.2.

Min??y dwa dni i pi?? minut.
Wygra? MasterHuligans! Wynik to 17:5. Pi?? os?b by?o niezdecydowanych.

Co do swojej pracy chcia? bym doda?, ?e ja lubi? realizm (kto widzia? tak du?? ilo?? ro?lin w podziemiach?) i funkcjonalno?? (?eby ?atwo si? chodzi?o). Dlatego u mnie tak pusto :p (?eby potem nie by?o, to si? nie t?umacz? z kiepskiej jako?ci mojej pracy)

Prosz? nie zamyka? tematu dop?ty, do puki nie wypowie si? m?j rywal.
Osoby trzecie prosz? aby si? ju? nie wypowiada?y.

Gratuluj? zwyci?scy!

Widz?, ?e m?j rywal nie ma zamiaru si? wypowiedzie?, wi?c prosz? o zamkni?cie.

Ostatnia edycja:

Ja tak?e g?osuj? na prac? numer 1.
Ma o wiele wi?cej detali ni? praca druga i moim zdaniem jest bardziej dopracowana. Ale minusem pracy numer 1. jest to ?e s? kamienie z Update Yalachar (One s? ochydne).
Pozdr. GarQet

Status
Zamknięty.
Do góry