• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.55 Rookgaard OTS :)

Status
Zamknięty.

eldorado

Active User
Liczba reakcji
2
Zapraszam na RookMania Ots
cooltext457505439.png

Strona OTS:
Czeste Update :) nowe questy,expowiska,raidy,depo oraz training monki :)
Wersja Tibi:8.54/8.55

Odp: Rookgaard OTS :)

Mam 1 zastrze?enie skoro to jest dla fan?w rookgardu to po co dodajesz nowe expowiska?
Te training monki te? bez sensu wed?ug mnie.

Poza tym nie ten dzia? ;]

Powinny byc profesje....
Tupy:
Rookmaster ( PO okreslonym LVL... )
Fisher ( Np po wbiciu wysokiego fish skilla )
Rooky ( Profka z jaka zaczynamy grac...)
Ah... idzie tego wymyslac!!!

Moglbys rowniez, dodac 'pvp' bylo by ono uruchomiane komenda !pvp on, badz wylaczane !pvp off. Dodalbys blokade, ktora w zamian za 'czaszke'(podczas pvp) nie pozwala by wyjsc z miasta, przez 15/20minut.

1. Swerwer nie dzia?a...
2. Odp dla Elder Palladino. OTS jest pod tibi? 8.54/8.55

1. Swerwer nie dzia?a...
2. Odp dla Elder Palladino. OTS jest pod tibi? 8.54/8.55

I poco ten komentarz? Ots ciagle online, a pozatym wersja tibi jest napisana w poscie ;)

Co do pvp juz jest wprowadzone od 25lvl ;) wiec zapraszam na serwer!!! bo warto :)
R?wnie? dodane s? czary typu [Exura,Exana Pox,Exiva,Utevo Lux,Exori Con,Exori Hur,Exevo Con,Exevo Pan]0

Ostatnia edycja:

Na pocz?tku my?la?em, ?e to bardzo dobry ots i jest zrobiony z my?l? o graczach, jednak si? myli?em.

Nie polecam servera, na ots jest god, kt?ry stara si? byc mi?y, podam wam par? przyk?ad?w:
-id? na minotaury, wyskoczy?o mi ich 4, prawie pad?em, uciekam na redzie, a tu wskakuje GM i mnie leczy.
- kolega pyta-ej gm, dasz co?? a on rzuca spike sworda.

Nie polecam go tak?e z powodu mapy, kt?ra tam jest.
Tylko floor 7 jest z obecnej tibii, podziemia i wy?sze pi?tra s? stare, maj? stare ?ciany i wszystko co jest wy?ej lub ni?ej ni? floor 7.
Znajdziecie tam tak?e wiele b??d?w na mapie i nie tylko.

Gm ma 9 lat, a server zrobi? dla niego tata, kt?ry jest informatykiem GZ.

nie polecam!

Sprawdzi?em Otsa i nie przypomina to rooka t monki ,czary psuja atmosfer? :( szkoda bo ots si? fajnie zapowiada?. pozdrawiam

Na pocz?tku my?la?em, ?e to bardzo dobry ots i jest zrobiony z my?l? o graczach, jednak si? myli?em.
Nie polecam servera, na ots jest god, kt?ry stara si? byc mi?y, podam wam par? przyk?ad?w:
-id? na minotaury, wyskoczy?o mi ich 4, prawie pad?em, uciekam na redzie, a tu wskakuje GM i mnie leczy.
- kolega pyta-ej gm, dasz co?? a on rzuca spike sworda.
Nie polecam go tak?e z powodu mapy, kt?ra tam jest.
Tylko floor 7 jest z obecnej tibii, podziemia i wy?sze pi?tra s? stare, maj? stare ?ciany i wszystko co jest wy?ej lub ni?ej ni? floor 7.
Znajdziecie tam tak?e wiele b??d?w na mapie i nie tylko.
nie polecam!

Prosz? o ukaranie tego u?ytkownika *same k?amstwa oraz obraza i mieszanie rodziny do tematu...

Nie da?em nikomu spike sworda (udowodni)
Stare ?ciany? masz na my?li pok?j w katana room quest? (naprawd? straszne) mo?e zrobi? yalahar z rookgaardu?
co znaczy i nie tylko? wyja?ni te stwierdzenie ;)
Gm ma 9lat ? a sk?d ty mo?esz wiedzie? m?j wiek? (oj dzieciaku bardzo si? mylisz) serwer zrobi? dla mnie tata? zabawny jeste? bo moj Ojciec jest .... na pewno nie informatykiem :)

(zapraszam na serwer zosta? dodany npc Addoner kt?ry sprzedaje Addon Dolla za 4cc) wiec zbierajcie
I nie wierzcie w wypowiedzi obra?aj?ce serwer bo to same k??mstwa [poprostu sam sie przekonaj]

Ej ty! poka? co umiesz zr?b lepszy nie znasz go nie m?w zlych rzeczy o nim proste i stol morde najlepiej wypierdalaj z tego forum

Dragacz dzi?ki za s?owa uznania, mam nadzieje ze nikt nie uwierzy? w wypowiedz Krzysieqa
Sanixq co masz na my?li dobry kole? z ciebie?

Zapraszam na serwer mila atmosfera oraz fajna zabawa :)
Niema mowy o nudzeniu sie :p

Ostatnia edycja:

Refresh :)
[kolejny update :) wszystko napisane na stronie serwera :)
Zapraszam :)

Ots nie dzia?a, po wpisaniu adresu strony do wyszukiwarki jestem proszony o podanie has?a, wi?c co? ?le skonfigurowa?e?.

Status
Zamknięty.
Do góry