rookmania.pl RookGaard Ots ! Full Edit Rook!~Join Us!

Status
Zamknięty.
Odp: rookmania.pl RookGaard Ots ! Full Edit Rook!~Join Us!

Wszystko by by?o ok,m gdyby nie ten pacc za sms.. Nikt ju? na takich OTS nie gra(only 7.6) Usu? to a b?dzie wi?cej graczy.

Imdrox poka? chocia? ze potrafisz przyjac odrobinbe krytyki na swe barki. Bo z tego co widze na kazdego posta ktory nie pisze przyjemnie na temat Twojego otsa szybciutko odpisujesz i strasznie Cie to boli. A prawda jest taka ze zrobiles gowno i tyle...

fajnie sie gra,polecam :)

Tak Napewno Daje Itemi, chiales item i nie dostales to teraz rozgadujesz ze gm daje itemi, wez zal h?opie, a po 2 byly tylko 2 restarty serwera , zostaly dodane expy a to chyba nie zadna przeszkoda jak nie grasz przez 10 sekund

Jak na tak rozgadanego dzieciaka to na hostera mi nie zas?uguje, mapka mi si? spodoba?a nie wiem czego, ale odradzam mimo tego.

Regards,
YoZ

Imdrox poka? chocia? ze potrafisz przyjac odrobinbe krytyki na swe barki. Bo z tego co widze na kazdego posta ktory nie pisze przyjemnie na temat Twojego otsa szybciutko odpisujesz i strasznie Cie to boli. A prawda jest taka ze zrobiles gowno i tyle...

Bo Pisza To takie osoby jak ty co "g?wno" zrobili i robia ;)

Slabo ;/ juz na poczatku widac bledy ;/ lekkie lagi. No i ten pacc za sms ;/ porazka

Rook jak Rook, nigdy si? nie zmieni, odno?nie ots - zapowied? ciekawa, mo?na by sprubowa? zagra? ; 0

Pozdrawiam

Fajna odmiana ots nazwa mi si? podoba.

Refresh :)

Notka moderatorska:
Od?wie?amy co 24 godziny, zapami?taj. ~out

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ots bedzie jeszcze dzialac? :>

Powstala nowa edycja tego ots:) Xavera.pl zapraszam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry