What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.50 Rpg ots news

Status
Not open for further replies.

elenomorgan

Advanced User
Reaction score
13
Zapraszam.
2wdq1qw.png

Kr?tko, szybko i na temat. Nasz serwer nie nale?y do grupy typowych RPG-owc?w gdzie 80% wk?adu zajmuje sama historia i fabu?a. Nie bawili?my si? w pisanie setek linijek kt?rych i tak nikt nie czyta. Nie rozpisujemy si? na temat profesji kt?re r??ni? si? tylko nazw?, ani nie piszemy o 3 nowych czarach i questach. Mamy dla was serwer na kt?rym po prostu mo?na pogra?! Nie, nie jest to kolejny serwer z rl map? ?ci?gni?t? z internetu, albo przerobionym evolution. Posiadamy w?asn? map?.
Nie nale?y ona do typowych show. Zamierzasz wej?? i narzeka? ?e nie ma kamyczka ko?o krzaczka albo z koleji w z?ym miejscu wystaje border? Je?li tak, odpu?? sobie. Tworzyli?my map? na kt?rej da si? gra?, nie jest to oczywi?cie kwadrat na kwadracie. Nasz? map? b?dziemy powi?ksza? o coraz to nowe tereny wi?c b?dzie co zwiedza?. Przejd?my ju? do bardziej przydatnych informacji.

1e9c80.png

IP eleno.pl
Port 7171
Klient 8.5
2vb940m.jpg

Exp
  • 1-25 15x
  • 26-40 12x
  • 41-60 8x
  • 61-120 6x
  • 121-~ 5x
Skills rate 8
Magic rate 5
Loot rate 2

Zdj?cia z serwera

29fpg6h.png

111qbft.png

awq23l.png

Zapraszamy do gry!
Ekipa Eleno.

Chemiann

Banned
Reaction score
5
Odp: Rpg ots news

Zagralbym... Ale dobija mnie to co niektorych podobnych do mnie pod tym wzgledem. Co?ITEM SHOP Emerald sword... oczywiscie na start birght sword, wszystkie addon itemy, bohy yalahari legs armor itd... I 15cc ;) Swietnie...

elenomorgan

Advanced User
Reaction score
13

a wolalbys pacc ?? myslisz ze dedyk jest za darmo ??

SerekMonti

Active User
Reaction score
6

Fajnie, dosta?em bana za free od jakiego? poje..... senior tutora. Wczoraj oko?o godziny 23:45 wszystkich banowa?a Co to ma by??! Jeden kole? rp nick: Saarg jebn?? we mnie: 22:27 You lose 1349 hitpoints due to an attack by a Saarg, i wiele innych os?b te? tak dosta?o. Nie wiem czy to od Goda,Gm'a te skile dostali czy fast atak ale to jest ?al a nie ots.

NIE GRAJCIE NA TYM OTSIE BO TO STRATA CZASU.

Jak co? to mam nick Emman
Your account is banished until 20 September 2009, 23:33:31!

Pozdro

Last edited:
Status
Not open for further replies.