What's new

Rubera-team

Status
Not open for further replies.

Querioser

Active User
Reaction score
1
Cze?? Wszystim.

Je?eli jest kto? na tym forum kto gra? na serwerze Rubera lub jest osoba kt?ra szuka serwera do gry to zapraszam starych do powrotu i nowych do gry.

Wr?ci?em na Rubere i grajac jakis czas bylem pewny ze gram na tym serwie sam , ale dzis sie mylilem! Pozna?em dw?ch Polak?w z czego sie ciesze :)

Kiedy? br'y nas wyt??kli lecz teraz na tym serwie sie sporo pozmienia?o , trwa spokoj , fajnie sie gra i co wazniejsze nie gra na nim wiele osob , mozna sobie expic bez problemu :)

Zmierzajac do sedna , wraz z kolegami chcemy stworzyc / odbudowac Polski Team na tym serwie . Mam nadzieje ze znajda sie chetne osoby by do?aczyc do nas. Oczywiscie pomozemy wszystkim w pocz?tkach gry.

M?j nick w grze - Gonzales The Brava

Mo?ecie te? pisa? w tym temacie. Odbudujmy serwer!

Pozdrawiam.

Notka moderatorska:
Przeniesiono do kosza, pow?d: Z?amanie regulaminu dzia?u(Tibia ->Dyskusja Og?lna)
2. Jakiekolwiek nabory do gildii/team?w powinny znajdowa? si? w przyklejonym temacie. Nowe tematy b?d? zak?adane, a autor mo?e liczy? si? z upomnieniem lub ostrze?eniem.

~Flitter

Super Czapa

Active User
Reaction score
0
Odp: Rubera-team

Mo?e ja bym sobie zagra? za?o?? konto sprawdz? czy nie mam lag?w i dam jutro zna?

Querioser

Active User
Reaction score
1

Ok , czekam :) Zapraszam tez innych :)

Super Czapa

Active User
Reaction score
0

690372.jpg

699358.jpg

Pacca kupie prawdopodobnie za 2 tygodnie jak zaczn? mi si? ferie
do feri nie mam za du?o czasu gra? ale wbije z 20lvl

Querioser

Active User
Reaction score
1

Ok wspaniale :) Dodalem cie do znajomych i wyslalem ci inva do gildi , nazwa Poland

Czekamy tez na innych Polak?w! :)

Reaction score
1

mo?e i ja bym dolaczyl tylko ze ja bardzo dawno gralem ze 4 lata temu troche sie zmienilo:p

Querioser

Active User
Reaction score
1

Spokojnie , my pomozemy :) Ja nie gralem 2 lata i tez sie sporo pozmienialo pod moja nie obecnosc , wiec nie jestes sam :) tez dopiero ogarniam all od nowa :) :p

Status
Not open for further replies.