What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

S?o? [Chory Rap]

Status
Not open for further replies.

Nosfera

Advanced User
Reaction score
14
S?o? czyli tak na prawd? Wojciech Zawadzki, raper ten pochodzi z Poznania. Jak sam m?wi rapu zaczyna? s?ucha? od podstaw?wki, a nagrywa? od ok. 1997 roku - woli nie wspomina? o czasach z tamtych nagrywek.
21 kwietnia 2008 r. pojawi? si? mixtape nagrany z Shellerem "Wy?sza Szko?a Robienia Ha?asu". Po sukcesie kt?ry przyni?s? Mixate WSRH, S?o? postanowi? nagra? p?yt? w swoich klimatach czyli Horrorcore. Premiera p?yty Chorych Melodi ujrza?a ?wiat?o dzienne ju? 15 maja 2009 roku.
Nast?pn? p?yt? tego ?wietnego wykonawcy by?a Dem6n6l6gia wydana 26 wrze?nia 2009 roku.
Teraz czas na par? kawa?k?w:

Chore Melodie:

Dem6n6l6gia:

Ravegon

Weteran
Reaction score
99
Odp: S?o? [Chory Rap]

Kolejny marny fan, Tw?j idol wyda? ostatnio p?yt? z Shellerinim jako WSRH, wiesz?

Nosfera

Advanced User
Reaction score
14

Wiem o tym :)
I nie nagra? tylko WSRH, ale tak ?e w 2011/2012 dogra? Szko?? Wyrzutk?w oraz par? wcze?niejszych jak Unhuman Mixtape.
Jestem fanem jego i wiem o nim co nie co wi?c nie gadaj mi ?e jestem marnym fanem :)

Ravegon

Weteran
Reaction score
99

WSRH to sk?ad nie p?yta, haha, nie m?g? nagra? WSRH, chodzi?o mi w?a?nie o "Szko?a Wyrzutk?w" to p?yta jako WSRH czyli S?o? i Sheller.

I ty ?miesz napisa?, ?e jeste? fanem?

Nosferatus

User
Reaction score
2

Pierwsze naucz si? czyta? a potem pisz, je?li nic nie wiesz wi?c prosz? Ci? zamknij swoj? twarz i poczytaj troszeczk? wikipedi : ):

Budzik

Senior User
Reaction score
165

Ja go lubi?, ma sw?j styl, og?lnie podoba mi si? jego muzyka. Szkoda tylko, ?e ma zjebany fanbase. Napisa? w komentarzu, ?e zrobi? co? ?le, to ci? zabij?. Ale c??, tego si? nie wybiera ; )

Skyy

Active User
Reaction score
11

I ty ?miesz napisa?, ?e jeste? fanem?
Tokiem my?lenia 'prawdziwego fana': cholera, nie znam kawa?ku 50 centa z 98', nie jestem godzien nazywania siebie fanem; >.

Napisa? w komentarzu, ?e zrobi? co? ?le, to ci? zabij?.
Tak to jest jak po?owa fanbase'u to zbuntowane 12 latki. Wkurwiaj?.

A ja nie za bardzo lubi? tego typa, za jego styl bycia raczej, ale osobi?cie go nie znam, wi?c nie mnie ocenia? jego charakter. Muzyk? robi ca?kiem fajn?, ale p?yty nie b?d? kupowa? ; ).

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

Ma?a poprawka do nazwy tematu:
G?wniany Rap

Status
Not open for further replies.