What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

samodzielna zmiana nazwy tematu

Status
Not open for further replies.

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111
To co mnie irytuje od dobrych kilku lat to konieczno?? raportowania postu do moderator?w je?li chce si? zmieni? temat (np jak jest liter?wka albo zmiana daty startu otsa). Czemu nie oddano tej mo?liwo?ci u?ytkownikowi?

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155
Odp: samodzielna zmiana nazwy tematu

Jestem za. W przypadku np., gdyby?my mieli "LUA SYSTEM V.1.0", a potem kolejne nowsze wersje, dla kt?rych wymagana jest zmiana nazwy tematu, by?a by to k?opotliwa sytuacja pisa? za ka?dym razem do admina.

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Mog?oby by? co? takiego, ?e u?ytkownik zmieni nazw?, ale Moderator b?dzie musia? j? zatwierdzi?, co raczej d?ugo nie b?dzie trwa?o. Jak ka?dy b?dzie m?g? zmieni? nazw? tematu to pr?dzej, czy p??niej znajdzie si? jaki? troll, kt?ry to wykorzysta.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Mog?oby by? co? takiego, ?e u?ytkownik zmieni nazw?, ale Moderator b?dzie musia? j? zatwierdzi?, co raczej d?ugo nie b?dzie trwa?o. Jak ka?dy b?dzie m?g? zmieni? nazw? tematu to pr?dzej, czy p??niej znajdzie si? jaki? troll, kt?ry to wykorzysta.

To nie ma sensu. Albo zmiana samodzielna albo nic nie zmieniac i zostawic jak jest. Bo to zadziala tak samo jak pw do moda czy tez raport tematu...

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Jestem za. Znacznie u?atwi?oby to ?ycie u?ytkownikom i odci??y?o odrobin? moderator?w.
Proponuj? doda? ankiet?.

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Ja si? zgadzam. :)

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
129

Wed?ug administracji forum, taka zmiana nie wypali. Nie przy aktualnej mentalno?ci u?ytkownik?w na forum.

Status
Not open for further replies.