What's new

[Saru52] Threard

Status
Not open for further replies.

saru52

Active User
Reaction score
12
Hmmm... Witam w moim nowym temacie gdzie b?d? dawa? systematycznie mapki oczywi?cie jak je zrobi?..

No wi?c zacznijmy

wyspapiratw.png

Mapa ze starego tematu da?em j? poniewa? nikt nie z komentowa? jej

Druga praca.

kunia1.png

T? prac? zrobi?em niedawno bo ledwie 2h temu

DreamerDream

Advanced User
Reaction score
18
Odp: Galeria Saru52

Praca nr 1 (6/10)
Ten fioletowy dywan niepasuje kolorystycznie do tego wszystkiego. Ta trawa jest troch? "go?a" prawie wog?le nie ma kamyczk?w, ani nic. Paj?czyny niezbyt mi si? widza na beczkach, tak samo cia?a niezbyt pasuj?.

Praca nr 2 (7/10)
Krzta?t tego domku jest troche dziwny. To wszystko jest troch? niezbyt ?adnie ten "krzta?t" wygl?da. Fioletowy dywan niepasuje kolorystycznie.
Ta winoro?l niepasuje, ?eby by?a w ?rodku doku, predzej na zewn?trz.

Og?lnie (6,5/10)
?rednio to wszystko jest. Te prace nie s? za s?abe i nie s? za dobre. Poprostu s? ?rednie.

saru52

Active User
Reaction score
12

@refresh skomentujcie ;)

Xabarex

Advanced User
Reaction score
3

W pracy pierwszej powinno by? wi?cej k?pek trawy i takich "dupereli". Drugi projekt mi si? nawet podoba, fajny ten domek :p
7/10

kamarm

Active User
Reaction score
2

1. Praca
Brakuje kamyczk?w , ciekawy pomys? z wykonaniem kszta?tu wyspy, nie wiem czy to tylko mi si? zdaje albo drzewka s? tylko po bokach po ustawiane niema ?adnego po ?rodku przej?cia jak by i?? z g?ry....poczytaj poradnik z kamyczkami itp. i b?dzie dobrze
2. Praca
Nie jest tu nic ciekawego 2 min. roboty

Always

Advanced User
Reaction score
103

Du?o rzeczy si? nie trzyma kupy, jak na przyk?ad drzewno, kt?re jakby nie patrze? wyrasta z piachu. Druga praca to domek, kt?ry nie ma konkretnego przeznaczenia. By? mo?e ku?nia, ale jest na ni? za ma?o element?w. Je?eli robisz dom, to zadbaj o to, ?eby na pierwszy rzut oka by?o wiadomo, co prezentuje praca. Z jednej strony mamy motyw krasnoluda, a z drugiej pirack? flag?, tu r?wnie? jest co? nie tak. Jedna trawa ma p?kni?cia, nast?pna znowu pokrywa 50% pod?o?a owego budynku...
Popracuj nad szczeg??ami i staraj si?, ?eby twoje prace by?y bardziej realistyczne. Og?lnie, nie jest ?le ; ).

Status
Not open for further replies.