Mitazo
User
- Liczba reakcji
- 6
Poka?e teraz, jak przy?pieszy? oraz oczy?ci? kompa doszcz?tnie
Efekty b?d? widoczne odrazu. Daje gwarancje! (Mo?e nie odrazu ; d po zresetowaniu kompa.)
1. Czy?cimy z Syfu!
Dobra najpierw dam list? Czy?cicieli, ale niekt?re warte uwagi rozpisze w szczeg??ach.
Program ?rednio dobry, usuwa stare pliki, oczyszcza rejestr. Jedyne co jest w nim z?e, to gdy zapomnimy odznaczy? pewne opcje, i usunie nam np. has?a do
Tu si? bardziej rozpisze, dam zdj?cia itp.
A wi?c jeden z lepszych program?w, u?ywam go jako jednego z g??wnych.
Wypakowywujemy, i Instalujemy oczywi?cie.
Po zainstalowaniu Instalujemy spolszczenie.
Odpalamy program, wybieramy settings i wybieramy tak:
Na pocz?tku wchodzimy w "Settings". I tam mamy to /\/\/\/\/\
Tutaj zmieniamy z "English" na "Polski" oczywi?cie :d, p??niej Zapisz.
Tu wybieramy wszystko z listy, i te? zapisz. Wtedy zaczynamy Skanowa?, czekamy do ko?ca.
Wtedy poka?e nam okienko z "Register" i "Continue". Bierzemy register, i wpisujemy wszystko co jest w pliku
"info.nfo". Otwieramy go Notatnikiem, i mamy serial i nazwe u?ytkownika.
Akceptujemy i Wtedy bierzemy repair i ju?
.
Dla niekumatych
Tak?e jeden z lepszych program?w do czyszczenia rejestru. Te? go u?ywam jak powy?szych, ale ten ma wiele funkcji.
Po w??czeniu programu, czekamy chwil? na "Zrefreshowanie" programu i mamy okienko.
Bierzemy Language (W miejscu "J?zyk") i wybieramy polski.
1
Pokazuje wszystkie programy, kt?re mamy zainstalowane
2
Dok?adnie to nie wiem o co w tym chodzi
3
Ustalamy co ma si? uruchamia? przy starcie systemu, lepsze funkcje ni? w Autostart. Mo?na tak?e odkry? czy co? "nieznanego" (Np. keylogger) odpala si? podczas startu systemu.
4
Co? jak "Dodaj usu? programy". Po klikni?ciu w plik "Odinstaluj", i problem z g?owy
5
Nie wiem o co w tym chodzi :d
6
Pokazuje nam zako?czenia plik?w (.otbm, .exe itp.) i pokazuje do czego to/czym si? to je(Otwiera). Je?li nie chcemy jakiego? zako?czenia, usuwamy.
7
Nie wiem ocb.
8
Tak jak wy?ej
9
Czy?ci rejestr, wybieramy "G??bokie", i po zako?czeniu procedury, wybieramy wszystko i "Napraw".
10
Te? nie wiem o co chodzi :d.
Program jest p?atny, ja wam daje za free'eko ;d
10 z? buli?em^^
Przy?pieszy? mo?e net/komp o 300%, a dla niezaawansowanych mo?e rozwali? kompa(Joke;d)
2. Uk?adamy system. Defragmentatory :d
Jeden z najlepszych Defragmentator?w.
Instalujemy, Jak b?dzie licencja, to albo kupujemy, albo crackujemy, albo wybieramy si? na triala (Dolna opcja)
P??niej mamy powiadomienie o tym ?e mo?emy kupi?,(Buy now) albo da? se triala na 30 dni (Cancel)
Po odpaleniu mamy wielki ekran, ale interesuje nas to.
Wszystkie dyski po kolei "Analizujemy", a p??niej defragmentujemy.
Czekamy a? si? zdefragmentuje, i resetujemy kompa.
Mamy ju? troch? podpicowanego.
To ju? chyba koniec, defragmentator?w wi?cej nie potrzeba, bo diskeeper robi za wszystkich.
ZABRANIAM KOPIOWANIA PORADNIKA NA INNE FORA, GDY ZOBACZE TO GDZIE INDZIEJ ODRAZU MA ZAWALONE ?YCIE W NECIE
Pozdrawiam Mitazo.

Efekty b?d? widoczne odrazu. Daje gwarancje! (Mo?e nie odrazu ; d po zresetowaniu kompa.)
1. Czy?cimy z Syfu!
Dobra najpierw dam list? Czy?cicieli, ale niekt?re warte uwagi rozpisze w szczeg??ach.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Program ?rednio dobry, usuwa stare pliki, oczyszcza rejestr. Jedyne co jest w nim z?e, to gdy zapomnimy odznaczy? pewne opcje, i usunie nam np. has?a do
Zaloguj or Rejestracja
. (cookies)
Zaloguj or Rejestracja
Tu si? bardziej rozpisze, dam zdj?cia itp.
A wi?c jeden z lepszych program?w, u?ywam go jako jednego z g??wnych.
Wypakowywujemy, i Instalujemy oczywi?cie.
Po zainstalowaniu Instalujemy spolszczenie.

Odpalamy program, wybieramy settings i wybieramy tak:

Na pocz?tku wchodzimy w "Settings". I tam mamy to /\/\/\/\/\
Tutaj zmieniamy z "English" na "Polski" oczywi?cie :d, p??niej Zapisz.

Tu wybieramy wszystko z listy, i te? zapisz. Wtedy zaczynamy Skanowa?, czekamy do ko?ca.
Wtedy poka?e nam okienko z "Register" i "Continue". Bierzemy register, i wpisujemy wszystko co jest w pliku
"info.nfo". Otwieramy go Notatnikiem, i mamy serial i nazwe u?ytkownika.
Akceptujemy i Wtedy bierzemy repair i ju?

Dla niekumatych
Kod:
Name: Kim Weems
Serial: 62EB-03BE-C359-CAFE-8BC7-C252-678D-EA8C
Zaloguj or Rejestracja
Tak?e jeden z lepszych program?w do czyszczenia rejestru. Te? go u?ywam jak powy?szych, ale ten ma wiele funkcji.
Po w??czeniu programu, czekamy chwil? na "Zrefreshowanie" programu i mamy okienko.

Bierzemy Language (W miejscu "J?zyk") i wybieramy polski.
1
Pokazuje wszystkie programy, kt?re mamy zainstalowane
2
Dok?adnie to nie wiem o co w tym chodzi
3
Ustalamy co ma si? uruchamia? przy starcie systemu, lepsze funkcje ni? w Autostart. Mo?na tak?e odkry? czy co? "nieznanego" (Np. keylogger) odpala si? podczas startu systemu.
4
Co? jak "Dodaj usu? programy". Po klikni?ciu w plik "Odinstaluj", i problem z g?owy

5
Nie wiem o co w tym chodzi :d
6
Pokazuje nam zako?czenia plik?w (.otbm, .exe itp.) i pokazuje do czego to/czym si? to je(Otwiera). Je?li nie chcemy jakiego? zako?czenia, usuwamy.
7
Nie wiem ocb.
8
Tak jak wy?ej
9
Czy?ci rejestr, wybieramy "G??bokie", i po zako?czeniu procedury, wybieramy wszystko i "Napraw".
10
Te? nie wiem o co chodzi :d.
Zaloguj or Rejestracja

Program jest p?atny, ja wam daje za free'eko ;d
10 z? buli?em^^
Przy?pieszy? mo?e net/komp o 300%, a dla niezaawansowanych mo?e rozwali? kompa(Joke;d)
2. Uk?adamy system. Defragmentatory :d
Zaloguj or Rejestracja
Jeden z najlepszych Defragmentator?w.
Instalujemy, Jak b?dzie licencja, to albo kupujemy, albo crackujemy, albo wybieramy si? na triala (Dolna opcja)
P??niej mamy powiadomienie o tym ?e mo?emy kupi?,(Buy now) albo da? se triala na 30 dni (Cancel)
Po odpaleniu mamy wielki ekran, ale interesuje nas to.

Wszystkie dyski po kolei "Analizujemy", a p??niej defragmentujemy.
Czekamy a? si? zdefragmentuje, i resetujemy kompa.
Mamy ju? troch? podpicowanego.
To ju? chyba koniec, defragmentator?w wi?cej nie potrzeba, bo diskeeper robi za wszystkich.
ZABRANIAM KOPIOWANIA PORADNIKA NA INNE FORA, GDY ZOBACZE TO GDZIE INDZIEJ ODRAZU MA ZAWALONE ?YCIE W NECIE

Pozdrawiam Mitazo.