Odp: [Screeny][8.2] Prezentacja mojej tw?rczo?ci (wielki powr?t?)
Wszystko fajnie, lecz co to jest? Jak? ma funkcj?? Bo je?li zwyk?y szyb kopalniany to chyba troszk? tor?w brakuje. Ten korytarz u g?ry te? troszk? nie pasuje, lecz to da si? prze?y?. Ma?a uwaga co do niego - co robi okno pod ziemi??
Szyb? jest ?adny, lecz, delikatnie ujmuj?c, wkurzy?abym si? biegaj?c tam. Za du?o dodatk?w, prawie przej?? si? nie da. Do szybu prowadzi drabina... Wi?c co robi tam w?z?
Jak ju? wspomnia?am, tory wydaj? si? niedoko?czone. Nigdzie nie prowadz?, ledwo si? zaczynaj? a ju? si? ko?cz?. Poza tym, wej?cie? (to szare co?) na g?rze na -3 poziomie... Wygl?da jakby by?o niepotrzebnie wklejone, wsz?dzie jest ziemia a tu nagle kamie? oddzielony prawie pionow? lini?... To co? na ?rodku te? mi nie odpowiada ;]. Wy?sze pi?tra s? ok, tylko zn?w ten w?z... I po na?o?eniu na siebie mapki oka?e si?, ?e ska?y z -1 s? troszk? w powietrzu... Ah, jeszcze tory przy ?cianie na -1
.
Wiem, czepiam si?... Mo?e i przesadnie. Mapka prezentuje si? bardzo ?adnie, wymieni?am tylko jej minusy.
@edit
Ah, maszyna... Jest to jaka? wyci?garka czy co? w tym stylu? Je?li tak to na -3 brakuje mi jakiego? zako?czenia... Nie wiem, jak to ?adnie uj??...