What's new

Serwer 8.6

#Adaś

Senior User
Reaction score
23
Witam!
Zak?adam nowy w?tek gdy? dotyczy ten czego? innego tamten prosz? usun??.
Ot?? potrzebuje Jeszcze dw?ch maperow oraz dw?ch skrypt?w.
Opis serwera brzmi nast?puj?co;
-Startujemy z 20 expowiskami,
-4 Questy,
-2 Eventy,
Co update b?dziemy dodawa? po 4 expowiska i quest, a to po to aby gracze widzieli jak na ich oczach serwer si? rozwija.
Mo?e wygl?da to dosy? g?upio, ale na moje oko chyba ju? dawno znudzi?y si? serwery na kt?rych jest jedno i to samo bez zmian, ew. minimalnymi...
Exp rate: b?dzie dosy? niski, wbijanie skilli oraz poziomu magicznego tez.
Domy?lam si? ze ka?dy z Was, za robot? chcia?by pieni?dzy... No c??, jedyne co mog? zaoferowa? Wam to %z sms,
I domy?lam si? te? ?e na starcie b?dzie ma?o os?b, a wi?c te? nie mam zamiaru zakosztowa? si? na dedyku sporo pieni?dzy, dla tego te? zainwestowa?em w VPS'a kt?ry uci?gnie gdzie? ok. 67 graczy(bez lag?w) z map? 30MB, na start w zupe?no?ci wystarcza.
Mapa b?dzie w 100% w?asna, a jak ju? b?dziemy mieli zamiar pobra? z neta to ca?kowicie przerobione :)
Co tu du?o opisywa?, wzorem dla tego OTS'a jest Tibia RL, dlaczego? Jak wiadomo, na starcie Tibii RL, by?o ma?o miast... Pierwszym Thais i par? expowisk z czasem by?o wszystko dodawane, a wi?c czemu te? tego nie spr?bowa?? czy ca?? map? od razu ludzie b?d? w stanie zwiedzi?? Nie.
O wi?cej informacji prosz? pyta? :)
Zapraszam!
Wz?r podania:
Imi?;
Co lubisz je??;
Ulubiona muzyka;
Ulubiona ksi??ka;
Kim jeste??(maper czy skrypter);
Ulubione zaj?cia;
Co robisz w wolnej chwili;
Ulubione motto;
Mapper przyk?adowe prace;
xP3VSdg.png

Maloria

Active User
Reaction score
6
Odp: Serwer 8.6

Wydaje mi si?, ?e to ju? nie te czasy. Kiedy? jak by?a real tibia i tylko thais by?o OK. Dodawali po trochu i by?a frajda. Ale teraz gdy mamy x serwer?w rl i x serwer?w OTS. To po co komu serwer na kt?rym by czeka? ?eby poexpi?? Czekaj?c na update

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

By walczy? o Top1. Przynajmniej nie b?dzie monotonne expienie:) na start mo?na zrobi? eventow sporo i jak ju? b?d? mieli dosy? expienia to na event:)

Uxi

Advanced User
Reaction score
6

Ada? ma racje...

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

Ada? ma racje...
[MENTION=427989]Uxi[/MENTION], wiem!

Co do screna powy?ej to mam nowin? :)
Ju? trzecie expowisko gotowe:
1.
TnH5uMa.png

2.
21VtKFO.png

3.
taeO-E0.png

4.
SGIVFTm.png

5.
qJSBmqM.png

6.
hhcoNh2.png

7.
NGPCwyj.png

8.
lQixaWO.png

I w tym, screnie pytanie dla Elity maperskiej, [MENTION=310417]Shirako[/MENTION], [MENTION=415596]Tomekchleje[/MENTION], tych teraz mam w g?owi?(oczywi?cie ma?o ich xd), oraz innych, dlaczego schody za tym r??owym czym? wznosz? mnie do g?ry?

Last edited:

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

Scren je?eli to scren to si? mi nie wy?wietla:c
A jednak dzia?a, odwdzieczylbym si? chocia? reuptem ale musz? komu? rozda?, a za nic to ja nie daje a Tobie mistrzu ostatnio musia?em da?:(

Last edited:

Albi33

Active User
Reaction score
4

Tyle lat ju? to przerabia?em i teraz te? to powiem: pi?kne mapy nafaszerowane mn?stwem szczeg???w na sqm s? do galerii. W grze robi si? tylko ba?agan podczas bitw i nikt nie podziwia wtedy krajobraz?w, a stara si? przetrwa?, a elfbot podczas expa nie pochwali stara? mappera.
Ale wracaj?c do tematu: Adasiu ch?tnie bym pom?g?, ale robi? raczej oldschoolowe mapy bez pierdyliardu element?w, a kilkadziesi?t os?b nie utrzyma jednocze?nie serwera i kilku mapper?w/skrypter?w + Ciebie (w sensie wyjdzie po pi?taku na piwo pod koniec miesi?ca).
Lecz gdyby? chcia? zrobi? co? bardziej nowatorskiego w ma?ym gronie zapraszam na PW oraz ?ycz? sukcesu z Kleveri? :).
Pozdrawiam.

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

Puki co jestem tylko ja :)
Wi?cej informacji o tym:
Click!
Dodam z? na mapach nie ma mn?stwo szczeg???w na jednej kratce.

---------- Tre?? dodana o 13:14 ----------

Puki co jestem tylko ja :)
Wi?cej informacji o tym:
Click!
Dodam z? na mapach nie ma mn?stwo szczeg???w na jednej kratce.

---------- Tre?? dodana o 13:15 ----------

I pilnie potrzeba nam maper?w oraz skrypter?w i pomys?odawce!!!