Witam, tak sie zlozylo ze po 3 latach nieinteresowania sie sprawami tibii I ots zdecydowalem ruszyc z nowym projekte, na chwile obecna mam zakupiony serwer vps za 50zl/mc, dlatego ze juz mozna zaczac prace postanowilem poszukac ekipe do wspoltworzenia tego projektu. ludzie jakich poszukuje to: prawa reka szefa projektu - wymagana wiedza o strukturze TFS'a, minimum lua I mapingu- fajnie by informatyka byla ostrzeganpa jako zainteresowanie/pasja. c++ nadobowiazkowe lea wartosciowe. druga osoba to mapper,
wiek, minimum 16 lat
dodatkowovwarto dodac ze w moich planach jest zalozenie sieci serwerow cs:go, cs:1.6,minecraft. na dedyku z ovh /soyoustart.com
za okolo 300zl/mc,
koszta ponosze jadlatego zalezy mi na zebraniu dobrej ekipy ludzi z pasja I determinacja osiagniecia sukcesu
piszcie tutaj.
Wiek / Zdolnosci I stanowisko wobec prohektu ots, zainteresowania, puap interesowania sie informatyka - czy to twoja pasja, czy chcesz sie rozwijac w kwestiach informatycznych, programowanie/webmastering
---------- Tre?? dodana o 20:09 ----------
je?li projekt bedzie sie rozwija? za miesiac czeka nas przesiadka na serwervredykowany
E3-SSD-5 Intel Xeon E3 1245v2 4 c / 8 t 3.4 GHz+ 32 GB 2x 240 GB SSD Soft 16*
177,59 PLN Netto
(czyli 218,44PLN brutto)
soyoustart.pl
Tutaj zrobi sie dodatkowo serwer minecrafta na 200 slot??w, oras serwer TS3 na 512 slot??w na licencji NPL, kolejna kwestia to zakup kolejnej maszyny pod gry "low ping" sldc.eu za 150z? na to bedzie przeznacziny
Rozpoczalem prace a ze juz niemam nalog??w, koniec z zielskiem )D to duzo kasy mam wolnej I niezagospodarowanej, stad ten projekt, zamiast poswiecwnia czasu na faze THC lub... zdecydowalem sie piswiecic czas w sposob pozyteczny - na ten projekt
Warunek wejscia na kolejny szczebel to dobry team - czekam na wasze zgloszenia
wiek, minimum 16 lat
dodatkowovwarto dodac ze w moich planach jest zalozenie sieci serwerow cs:go, cs:1.6,minecraft. na dedyku z ovh /soyoustart.com
za okolo 300zl/mc,
koszta ponosze jadlatego zalezy mi na zebraniu dobrej ekipy ludzi z pasja I determinacja osiagniecia sukcesu
piszcie tutaj.
Wiek / Zdolnosci I stanowisko wobec prohektu ots, zainteresowania, puap interesowania sie informatyka - czy to twoja pasja, czy chcesz sie rozwijac w kwestiach informatycznych, programowanie/webmastering
---------- Tre?? dodana o 20:09 ----------
je?li projekt bedzie sie rozwija? za miesiac czeka nas przesiadka na serwervredykowany
E3-SSD-5 Intel Xeon E3 1245v2 4 c / 8 t 3.4 GHz+ 32 GB 2x 240 GB SSD Soft 16*
177,59 PLN Netto
(czyli 218,44PLN brutto)
soyoustart.pl
Tutaj zrobi sie dodatkowo serwer minecrafta na 200 slot??w, oras serwer TS3 na 512 slot??w na licencji NPL, kolejna kwestia to zakup kolejnej maszyny pod gry "low ping" sldc.eu za 150z? na to bedzie przeznacziny
Rozpoczalem prace a ze juz niemam nalog??w, koniec z zielskiem )D to duzo kasy mam wolnej I niezagospodarowanej, stad ten projekt, zamiast poswiecwnia czasu na faze THC lub... zdecydowalem sie piswiecic czas w sposob pozyteczny - na ten projekt
Warunek wejscia na kolejny szczebel to dobry team - czekam na wasze zgloszenia