• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Seylit] Threard

Status
Zamknięty.
S

Seylit

Guest
Troch? poprawi?em ostatni format '.jpg' (by?a to chwilowa wersja zast?pcza) - teraz wszystkie zdj?cia s? w wysokiej rozdzielczo?ci i formacie '.png'

Yo wszystkim.

Skoro wszyscy tworz? swoje galerie to i ja postanowi?em pokaza? swoje prace. Kilka prac jest z konkursu mapperskiego, inne by?y robione dla przyjemno?ci albo jako zwyczajne eksperymenty. Tak czy siak, postaram si? (cho? nieczego nie obiecuj?) podtrzymywa? ten temat w miar? wysoko przysy?aj?c nowe prace w miar? mo?liwo?ci. Tak czy inaczej, mi?ego ogl?dania (wiem, ?e prace nie s? idealne i mog? zwiera? b??dy - na wszystkich si? uczy?em):

"Eden" - praca na konkurs mapperski
2ymyvjd.png

"Wakacyjny Kurort" - praca na konkurs mapperski
sncg95.png

Most wtopiony w natur?
2u8l9oi.png

Japo?ski las i ma?a polana
34tbn88.png

Praca nazwana "Wej?cie do Camelot'u". Mia?a zosta? wys?ana na pierwszy MOTM, ale Raoyl nie zgodzi? si? na to z powodu, ?e by? to jedyny screen jakim dysponowa?em. Niestety ale nie mia?em czasu na dorobienie kolejnych (ta mapka jest niesko?czona!):
2ytzkf4.png

Machina obl??nicza - p??fina?y mapping arena II
2hclykg.png

Mi?ego komentowania : )

Regards
Seylit

Odp: Sey's Thread.

Sey, ty mistrzu maperstwa ^ ^
Nic doda?, nic uj??...
?wietnie po??czona natura z budynkami, most z natur?, g?ry z natur? i budynkiem :)
Po prostu nic doda?, nic uj?? jak to powiedzia? wcze?niej ;]

Pozdro =)

Ostatnia edycja:

Hmmm ale niekt?re elementy nie s? klimatyczne .... np. Ta ma?a wysepka na 1 ss ,wed?ug mnie lepej by by?o ?eby tego nie by?o ... ale co inni m?wi? bo ja DAWNO nie mappowa?em ..........
Lecz reszta jest fajna i przyst?pna wi?c 9/10

Mapy bardzo dobre.
Wiele ciekawych pomys??w.
Ale jest co? A mianowicie Japo?ski las..
Nie podoba mi si?.
No i mam zastrze?enie do twoich wodospad?w.(Bordery)

Mapa super.
Dobrze rozmieszczona natura.
Wiele ciekawych pomyslow.
Choc jest kilka malych bledow ale to szczegol.
10/10
Pozdro:)

Widz? ?e Ci b?g talentu da? troche ;)

Obrazki ??dne szczeg?lnie te 2 pierwsze
3 te? nie brzydki ale ostatni to wygl?da jak by? sie nie przy?o?y? w por?wnaniu to tych wcze?niejszych

Pozdrawiam Zizi

Sey, mistrzu m?j <3
Oczywi?cie najlepszy mapper na ca?ym forum. ?wietne po??czenia natury z budynkami i na odwr?t. Pi?kne dodatki, genialne pomys?y. Nic doda?, nic uj??.

Dzi?kuj? za komentarze. Wiem, ?e niekt?re prace zawieraj? b??dy.

@Buum
Je?eli hcodzi o wodospady - wiem, cienko wychodzi mi kombinowanie border?w :f

@topic
?eby nie okaza?o si?, ?e bezpodstawnie od?wie?am temat, dodaj? r?wnie? jeden screen:

2ytzkf4.png

To jest niedosz?a praca MOTM#1 - Raoyl nie zgodzi? si? dopu?ci? jej, bo nie mia?em wi?cej screen?w. C??, trudno.

Mi?ego komentowania!

@down
Ano widzisz. Ten Japo?ski most i ta polanka by?y robione ?eby zobaczy? jak b?dzie prezentowa?a si? alternatywa lau w bambusach - na pewno to s? moje (p?ki co xd) najgorsze prace. Je?eli chodzi o bordery... jako? nie mog? si? powtrzyma?.. ^^

Regards
Seylit

Ostatnia edycja:

C??, b?d? szczery do b?lu bo wiem ?e ty potrafisz przyj?? krytyk? i nie obrzuci? mnie obelgami tak wi?c zacznijmy:

Eden - z racji tego i? jest tam du?o zielonej natury i wiele dobrze dobranych szczeg???w nie mam tej pracy nic do zarzucenia. Kompletny profesjonalizm

Wakacyjny Kurort - j.w.

Japo?ski las i ten most
- jednym s?owem m?wi?c - s?abo. Ka?dy robi swoje prace jak lubi, ja doceniam style innych jednak?e za du?o kombinacji z brzegami [borderami] jak na tak ma?y obszar mapy. To mo?na zauwa?y? w ka?dej twojej pracy, lecz na takim obszarze trzeba zachowa? odpowiedni? r?wnowag?.

Brama - Znowu te bordery + ?adny domek.

Tak na od?wie?enie tematu, moja najnowsza prac anazwana 'Machina obl??nicza'. P??fina?y Mapping Arena.

2hclykg.png

Regards
Seylit

Oh, ta ostatnia praca jest bajeczna.
?wietnie zrobi?e? t? katapult?.
Wszystko mi si? w tej pracy podoba, most w Twoim stylu. ;)
Szkoda, ?e armii nie wida?. :(
Ale poza tym najs.
9,5/10

Pozdrawiam
GregoRex

Mapki fajn?, wida?, ?e s? na wysokim poziomie.Nic nie mam do zarzucenia, tak jak Rybol m?wi? w niekt?rych to jeste? profesjonalist?.
9/10.
Pozdrawiam,
Arts

Sey, pisa?em Ci to ju? na PW i zdanie podtrzymuj?, dla mnie jeste? wzorem mappera na tym forum, idelane ??czenia dw?ch, czy nawet trech r??nych ?rodowisk, genialne pomys?y, bezb??dne wyko?czenie ;)
Nied?ugo prze?l? Ci obiecane prac? ;)

Czekam z niecierpliwo?ci? ^^ //Sey

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [Seylit] Threard

Kurwa, te? chcia?bym umie? robi? takie mapy = d
No gz, potrafisz dobrze dobiera? groundy i miesza? wszystko razem tak aby wygl?da?o jak jedna, pi?kna ca?o??. Nie wiele os?b dostaje ode mnie takie komentarze do map, no ale Ty masz chyba bezb??dny styl... Szkoda ?e tak ma?o ss'?w, ale jak wiadomo talent i ch?ci zazwyczaj nie chodz? w parze ; d

Pytanko...
Ile ju? robisz mapy?

P.S
Wakacyjny kurort obudzi? we mnie my?li samob?jcze, bo wiem ?e nigdy nie b?d? w stanie odpierdoli? czego? tak pi?knego =(

Keep going,
R-V.

Oczywi?cie najlepszy mapper na ca?ym forum
Sratatata, Chris jest o kapke lat ?wietlnych do przodu.

Je?eli chodzi o mapy to widz?, ?e lubiesz ciepa? syfu i nie potrzebnych rzeczy, napewno masz idee na wykonanie i jest to doj?c dobre. Japo?ski lasek zdecydowanie najs?abszy drzewa, kt?re totalnie nie pasuj? oraz imo pusto.
Regards!

Powiem tak.
Te prace s? zajebiste...
Szczeg?lnie ten Kurort Wakacyjny przyku? moj? uwag?.
Na inne nie b?d? narzeka?, bo s? wy?mienite ;d

Witam. Prace mi si? bardzo podobaj?, zreszt? jak widz? nie tylko mi.:D Mi tak samo jak koledze up najbardziej spodoba? si? ten Kurort wakacyjny. Ale jak ju? m?wi?em, wszystkie prace s? bardzo ?adne.
Pozdrawiam.=)

ten most i ten chinski las sa slabe ale reszta jest zajebista oby tak dalej 4/5 :)

Seylit ? o0
?adnie wszystko wspaniale si? dopasuje,oby tak dalej mapperstwo sz?o do przodu
niszczmy stereotyp cipsoftu
10/10 bardzo mi si? podoba wszystkie elementy zgraj? ze sob? jest to magiczne :D

Pi?knie, du?o urozmaice?. Najbardziej podoba mi si? wakacyjny kurort :)
Masz talent ch?opie ; >

Status
Zamknięty.
Do góry