• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Shaman King [Ethernal]

Status
Zamknięty.

ethernal

User
Liczba reakcji
1
Witam!

Ja jestem Ethernal, a to s? moje pixelart'y. Swoj? przygod? z nimi zacz??em dosy? nie dawno wi?c do doskona?o?ci moim pracom zapewne wiele brakuje lecz postanowi?em si? z wami podzieli? tym, co uda?o mi si? do tej pory zrobi?. Moje pixelki s? robione na podstawie mangi Shaman King :)

Yoh

Ren

Horo Horo

Ryu

Lyserg

Chocolove

Oceniajcie :)

Edit:

*Dodano czwarty outfit Yoh- 03.06.2013r.
*Dodano czwarty outfit Ren'a- 03.06.2013r.
*Dodano trzeci outfit Lyserg'a- 04.06.2013r.
*Dodano grafik? Chocolove- 04.06.2013r.
*Dodano pi?ty outfit Yoh- 07.06.2013r.
*Dodano sz?sty outfit Horo Horo- 07.06.2013r.
*Dodano czwarty oraz pi?ty outfit Lyserg'a- 07.06.2013r.

Odp: Shaman King [Ethernal]

A mi si? nie podoba, postacie zbyt kwadratowe i raczej ma?o przypominaj?ce te z anime

Z mojego punktu widzenia tylko Yoh jako? wygl?da, reszta do poprawy, zw?aszcza Ren. Kszta?t w?os?w ci nie wychodzi, cieniowanie te? lipne. Popracuj nad tym.

~~Od?wie?am~~

Przyznaje si? bez bicia, ?e to co napisa? Advent Child to prawda i postaram si? nad tym po ?wiczy?, tzn cieniowanie oraz kszta?t w?os?w.
Tak?e Ren b?dzie potrzebowa? nowego wygl?du poniewa? teraz wygl?da, wg mnie najgorzej z moich wszystkich prac.

Dziwne, ?e podoba Ci si? taki Yoh, a nie np. Horo Horo, kt?ry wg mnie najlepiej mi wyszed? ^^

Pozdrawiam, Ethernal!

Od?wie?am, napiszcie jak nowe pixelki si? wam podobaj? ^^

@Down:

Dzi?ki ^^ Przy okazji, jak ju? kto? odwiedzi? ten temat, to mia?bym pytanie. Mianowicie chodzi mi o nowego Yoh, jego pi?ty outfit. Jak mi tam wysz?o moje ma?e "cieniowanie", czy nie zrobi? czego? takiego w ka?dym z jego outfit?w/ czy wygl?da?oby to lepiej ni? to co jest teraz?

Ostatnia edycja:

Wiec tak ethernal, prace sa dobre tym bardziej, ze zaczynasz robic pixele. Ja se dalem Ctrl + +, czyli powiekszylem na maxa i zajebiscie to wyglada. Radze tez tak zrobic i oceniac :]

Masz takie p?askie, niedynamiczne kontury. U ostatniego Lyserga wykry?em p?askostopie.

Wszystko fajnie gdyby nie p?askie...

Status
Zamknięty.
Do góry