What's new

[Shikate] Outfitciarnia

Status
Not open for further replies.

Venom313

User
Reaction score
0
Odp: [Shikate] Outfitciarnia

Bardzo fajne outfity, najlepszy jest ten Kap?an :) Podziwiam, te? bym chcia? potrafi? robi? stroje, ale nie mam do tego talentu ;/

Sheyki

Advanced User
Reaction score
8

Outfity, moim skromnym zdaniem (sam by?em pixel artyst? przez jaki? tydzie? i ze wzgl?du na nie odszed?em od tego zaj?cia) s? najtrudniejsze, a tobie wychodz? niemal?e idealnie. Niekt?re grafiki z ,,rl'' s? o wiele gorsze ni? twoje outfity. Najbardziej podobaj? mi si? twoje prace z 27.05. S? one niesamowite. Kolory dobrane s? w podobnym stylu do prawdziwej tibii. Mi?ym zaskoczeniem by?o zerkni?cie na drug? stron? i zobaczenie nowych wygl?d?w. Niesamowita p?ynno?? oddaj?ca wypuk?o?? (uciek?o mi w?a?ciwe s?owo...) na ko?cach tych sukni (czy tam szat).

Ocena musia?aby wykracza? poza moje skale, wi?c to pomin?.

imczarny

Advanced User
Reaction score
10

Na serwerze ostatnio outfit wygl?da? troch? inaczej. O ile dobrze pami?tam to by? jeszcze ptak na "lasce".

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155

To ju? nie moje outfity. Dok?adniej barbarzy?ca, zielarz i bard. Reszta jest moja. ?owca b?dzie edytowany, natomiast mnich, my?liwy zostan?. Dodatkowo w?a?nie sko?czy?em ruchy nekromanty, i pojawi si? na serwerze w najbli?szym czasie ;]

Wilku1996

Advanced User
Reaction score
8

10/10
Ty je robisz od 0 czy edytujesz istniej?ce?

Niekt?re z nich s? lepsze od tych z rl tibi
ten DRUID (na samym dole) m?g? by by? zamiast bagera(czy jako? tak) na rl tibi

Kuzirashi

Reaction score
155

Oczywi?cie, ?e robi? od 0. Gdybym edytowa? na pewno by?oby wida? ;] Dzi?kuj? za opinie i zach?cam do dalszego komentowania! Ju? za nied?ugo kolejne outfity!

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

Jako,?e jestem testerem RA,widzia?em ju? troszk? twoich prac "na ?ywo" i robi? one wra?enie.Mnich i my?liwy s? ?wietnie dopracowani,czekam na edycj? ?owcy i na nowe outfity do tego ?wietnego projektu RPG ;)

Kuzirashi

Reaction score
155

No a wi?c zmieniony ?owca. Tamten by? zdecydowanie za chudy i wgl. Obecny bardziej przypomina ?owc? ;] No ale sami oce?cie:

tibianet2.png

Mam nadziej?, ?e zmiana wysz?a na lepsze ;]​

Last edited:

Kuzirashi

Reaction score
155

Post 1 edytowany

Kuzirashi

Reaction score
155

Teraz pora na outfit ch?opa. Zach?cam do komentowania!

tibianet4.png

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Coraz bardziej podobaj? mi si? twoje outfity. Czekam na dalsze prace ;)
A tak przy okazji zrobi? by? outfit wied?mina?

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Bardzo ?adne :)
Wida? oryginalny styl, trzymaj si? go dalej!

xElf

Advanced User
Reaction score
47

Galeria ta zostaje Galeri? Tygodnia!
Musisz mie? zajebi?cie wielki tupet, ?e og?osi?e? w?asn? galeri?, galeri? tygodnia. No chyba, ?e to u?ytkownicy g?osuj?, to zwracam honor.

Niekt?re mi si? podobaj?, inne nie. Jest fajnie, ale ?wicz dalej, bo mo?e by? znacznie lepiej.

Pozdrawiam!

Kuzirashi

Reaction score
155

Lepiej mo?e by? zawsze ;] Teoretycznie, to tak, galeria tego samego konta, jednak brat jest moderatorem, nie ja. Nie prosi?em go wcale o galeri? tygodnia, ale wida? by?a najlepsza.. Chyba nie musz? t?umaczy? dlaczego w?a?nie moja zosta?a :p

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Te z 21 mnie powali?y, nie maj? sobie r?wnych, acz wszystkie s? wykonane w najwi?kszym stylu, grafiki rl maj? konkurencje .

pozdrawiam hiroh .

down radek

User
Reaction score
2

Gdyby? mia? czas m?g?by? mi pom?c z otsem we wsp??czesnych czasach, potrzebuj? outfit?w ?o?nierzy: medyk, snajper, in?ynier oraz kilka rodzaj?w zombie, potrzebowa?bym tylko przodu i ty?u, reszt? sam bym dorobi? bo to najmniejszy problem. Je?li nie masz czasu lub ch?ci to zignoruj t? wiadomo??.

imczarny

Advanced User
Reaction score
10

Gdyby? mia? czas m?g?by? mi pom?c z otsem we wsp??czesnych czasach, potrzebuj? outfit?w ?o?nierzy: medyk, snajper, in?ynier oraz kilka rodzaj?w zombie, potrzebowa?bym tylko przodu i ty?u, reszt? sam bym dorobi? bo to najmniejszy problem. Je?li nie masz czasu lub ch?ci to zignoruj t? wiadomo??.
Kiedy? gra?em na OTS'ie "CS". Dos?ownie, biega?o si? z karabinami, rzuca?o granaty i tak dalej. Outfity tego typu mo?na znale?? w necie, nie wiem czy autor tego tematu si? chwali?, ale pracuje on dla RA, wi?c raczej nie ma za bardzo czasu, gdy? ma "zlecenia" od Oskara. Kr?tko m?wi?c, a w zasadzie pisz?c - wszystkie s? zajebiste.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Coraz bardziej podobaj? mi si? twoje outfity. Czekam na dalsze prace ;)
A tak przy okazji zrobi? by? outfit wied?mina?
Shikate, spr?bowa?by? zrobi? to co pisa? Help3r? Ciekawy jestem twojej wersji "Tibijskiego" Wied?mina :D

Rybak

Advanced User
Reaction score
11

Outfity s? ?wietne, ka?dy nowy przebija poprzedni ;) Masz mo?e jaki? poradnik, albo sam tak owy napiszesz?

Status
Not open for further replies.