What's new

Sie? Plus

Status
Not open for further replies.

Davidd

New User
Reaction score
0
Witam,

Chodzi o to ze, do konca umowy z plusem zostalo mi 4 doladowania. Chce doladowac je w jeden dzien aby przedlozyc z nimi umowe i co jasna wziac nowy telefon. Czy takie cos jest mozliwe czy musze doladowywac miesiac w miesiac aby umowa dobiegla konca? Chcialbym tylko potwierdzone informacje a nie posty typu "byc moze ze..."

Z gory dzieki.

Zbizu

Luakami
Reaction score
104
Odp: Sie? Plus

jest numer 2585 jak wy?lesz sms o tre?ci PZ to po jakiej? minucie zwr?c? ci informacj? ile zasile? do ko?ca, generalnie nie musisz zasila? konta co miesi?c, musi by? zasilane przed up?ywem wa?no?ci ostatniego zgodnego z umow? do?adowania
na moim przyk?adzie mam jeszcze 5 do?adowa? za 30 z?otych, jakbym sobie teraz 5 razy do?adowa? telefon to by?o by ju? po umowie

w skr?cie czytaj?c twoje pytanie jeszcze raz:
tak, jest to mo?liwe

Last edited:

Davidd

New User
Reaction score
0

Mam dwie odpowiedzi i dwie sa rozne...

@Kaisus
Moze jakos uzasadnisz swoja wypowiedz tak jak zrobil to Zbizu?

@Zbizu
Wlasnie dokladnie tak jak napisales tak samo myslalem ale chcialem sie upewnic. Sprawdzajac tym numerem mam 4 doladowania jescze do konca kontraktu.

sharly

User
Reaction score
11

#Davidd,je?eli jeste? zainteresowany nowym telefonem,korzystnymi stawkami i nielimitowanymi minutami/sms (tutaj sam wybierasz sobie jedna z trzech mo?liwo?ci) do wszystkich za mniejsze pieni?dze ni? p?acisz aktualnie Solorzowi to skontaktuj si? ze mn? poprzez PW. Na my?li mam siec Play kt?rej jestem przedstawicielem od prawie pocz?tku jej istnienia. oczywi?cie w momencie przej?cia do Play nie b?dziesz musia? decydowa? si? na nowy numer. Jako,ze zosta?o mniej niz 6 m-c(przypuszczalnie mog? stwierdzi?,ze jedno do?adowanie uszczupla?o Tw?j portfel co jeden okres rozliczeniowy ((30/31dni)) ) mo?emy spokojnie postara? si? o przeniesienie Twojego numeru a z tytu?u migracji swojego numeru otrzymasz dodatkowe bonifikaty od Play,ode mnie.

Wstaw czajnik na gaz, wyci?gnij Liptona z szafki kuchennej,poczekaj a? woda si? zagotuje,zalej herbe a nast?pnie usi?d? wygodnie przy stole ze swoimi rodzicami(wizualizacja sytuacji w kt?rej to umowa z Plusem jest na kogo? innego ni? Ty). Wyt?umacz im dlaczego warto oszcz?dza? pieni?dze. Szczeg??y mog? przekaza? Ci przez pw na Tnecie lub bezpo?rednio dzwoni?c na Tw?j numer. #time fo brainstorm.

#top
Pamietaj,ze siec Plus nie zalicza kwot mniejszych niz tak kontraktowa. Majac ochote zakonczyc umowe juz teraz musisz kupi? 4xKwota kontraktowa(zalozmy 50zl). Dwa x 100 plnow nie skroci zobowi?zania

Last edited:

Gabalucha

Banned
Reaction score
6

Wyjeb si?, wyci?gnij kart?, po?am j? na par? kawa?k?w, po czym zr?b z niej zup?. Umow? podetrzyj sobie anusa po pozbyciu si? nieczysto?ci z organizmu a nast?pnie wy?lij j? do g??wnej siedziby Plusa.
Mam nadziej?, ?e pomog?em :).

Notka moderatorska:
Panuj nad sob?. // Beo

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.