Simivar
Senior User
- Reaction score
- 129
Nie dawno zako?czy?a si? poprzednia edycja konkursu na Sygnatur? Tygodnia, w kt?rej wygrali Gummis; Ivellios; Arvannion i krecioo. Wyniki s? jeszcze '?wie?e', a my ju? startujemy z kolejn? edycj? tego konkursu! Zasady s? niezmienne, jednak teraz wybrali?my dla was inn? tematyk?... Przejd?my do konkret?w...
Wymiary: 350x150
Tematyka: Dzie? Kobiet
Termin sk?adania prac: dok?adnie tydzie?; do 07.03.2009 godzina 9:30.
Format: wy??cznie PNG!
Gdzie sk?ada? prace?
Prosi?bym o wysy?anie prac do mnie, na forum, poprzez Prywatn? wiadomo?? [Klik!] wg. poni?szego wzoru:
np.
pierwsze stadium = pierwszy etap wykonywania waszej pracy (mniej-wi?cej ?rodkowy, aby mo?na by?o pozna?, ?e to podobne do pracy uko?czonej!)
Wymiary: 350x150
Tematyka: Dzie? Kobiet
Termin sk?adania prac: dok?adnie tydzie?; do 07.03.2009 godzina 9:30.
Format: wy??cznie PNG!
Gdzie sk?ada? prace?
Prosi?bym o wysy?anie prac do mnie, na forum, poprzez Prywatn? wiadomo?? [Klik!] wg. poni?szego wzoru:
Je?eli wy?lesz mi dwa obrazki swojej pracy, na pocz?tku i efekt ko?cowy, b?dziemy mieli pewno?? i? praca na prawd? zosta?a wykonana przez Ciebie, zapobiegnie to podszywaniu si? pod autor?w nie swoich prac.Tw?j nick
np.
pierwsze stadium ≠ renderMurthag
pierwsze stadium = pierwszy etap wykonywania waszej pracy (mniej-wi?cej ?rodkowy, aby mo?na by?o pozna?, ?e to podobne do pracy uko?czonej!)
?ycz? powodzenia!