What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Signature of the Week #7 - Przysz?o??

Status
Not open for further replies.

Simivar

Senior User
Reaction score
129
Kilka dni temu zako?czy?a si? sz?sta edycja konkursu na sygnatur? tygodnia o tematyce Matematyka, dzisiaj, rozpoczynamy edycj? si?dm?!
Zapraszamy do udzia?u w konkursie!
Wymiary: maksymalnie 350x150 px (prace mog? by? mniejsze, jednak nie wi?ksze, ni? podane wymiary!)
Tematyka: Przysz?o??
Termin sk?adania prac: dok?adnie tydzie?; do 17.04.2009 godzina 15:40.
Format: wy??cznie PNG!
Gdzie sk?ada? prace?
Prosi?bym o wysy?anie prac do mnie, na forum, poprzez Prywatn? wiadomo?? [Klik!] wg. poni?szego wzoru:
Tw?j nick

np.
pierwsze stadium ≠ render
pierwsze stadium = pierwszy etap wykonywania waszej pracy (mniej-wi?cej ?rodkowy, aby mo?na by?o pozna?, ?e to podobne do pracy uko?czonej!)
Je?eli kto? zamiast pierwszego stadium wy?le mi render, jego praca nie zostanie przyj?ta!

F.A.Q:
Dlaczego format *.png?
PNG (ang. Portable Network Graphics) – nie jest obci??ony patentami; obs?uguje stopniowan? przezroczysto??; bezkompromisowa jako?? – w milionach kolor?w i bez jakichkolwiek zniekszta?ce? w?a?ciwych formatom stratnym, do jakich nale?y np. popularny JPEG; nie ma animacji.
Dlaczego mamy bawi? si? w 'pierwsze stadium'?
Je?eli wy?lesz mi dwa obrazki swojej pracy, na pocz?tku i efekt ko?cowy, b?dziemy mieli pewno?? i? praca na prawd? zosta?a wykonana przez Ciebie, zapobiegnie to podszywaniu si? pod autor?w nie swoich prac.
Czy mog? na konkurs przes?a? prac? wcze?niej pokazan? na forum?
Wykluczone! Praca na konkurs ma zosta? zrobiona specjalnie dla nas, nie mo?e zosta? ona opublikowana na forum, nikt wcze?niej nie mo?e jej widzie?. Je?eli zostaniemy poinformowani o takim incydencie, uczestnik zostanie zdyskwalifikowany z konkursu!
Dlaczego akurat taka tematyka?
Tematyka zostaje wybrana przez 'organizatora', jako i? nikt nie przys?a? mi ?adnych ciekawych propozycji co do tematyki SotW'u, sam musia?em kombinowa?. Przysz?o?? na pewno jest do?? trudn? tematyk? jak na sygnatur?, tak wi?c zobaczymy czy si? wyka?ecie.
Dlaczego wymiary to 350x150?
Wszystkie prace musz? mie? jednakowe wymiary, aby by?o ?atwiej ocenia?... Jako, i? na wielu forach i og?lnie w grafice przy sygnaturach stosuje si? takie warto?ci, mamy je tak?e u siebie.
Chcia?bym co? zaproponowa?, gdzie to zrobi??
Je?eli chcesz zaproponowa? jak?? tematyk?, nowy konkurs graficzny czy pokaza? co ?le robi?, zapraszam na Prywatn? wiadomo?? [Klik!], b?d? na Gadu-Gadu [ ].
Co zrobi?, je?eli moja praca nie zosta?a przedstawiona w konkursie?
Najcz??ciej osoby wykonuj?ce prace na SotW nie stosuj? si? do wymaga? i potem tak jest, jednak zazwyczaj pisz? im to w odpowiedzi i prace poprawiaj?, natomiast je?eli nie otrzyma?e? ode mnie odpowiedzi dlaczego Twoja praca si? nie uka?e - napisz mi (tak jak wy?ej) wiadomo??, a sprawdz? to.
Masz jakie? pytanie, b?d? problem? Zapraszam na Prywatn? wiadomo?? [Klik!], b?d? na Gadu-Gadu [ ] !
?ycz? powodzenia!

Last edited:

DevLord

Senior User
Reaction score
282
Odp: Signature of the Week #7 - Przysz?o??

Ju? zaczynam robi? prac?. Tym razem si? bardziej przy?o??.
Mam nawet pomys?.

Geza1927

Senior User
Reaction score
90

Bardzo ciekawa tematyka ;] chce zobaczyc wyniki co ludzie wymy?lili na taki temat i ja tez cos sprobuje.

EnemyPlayer

Active User
Reaction score
7

Ja ju? wys?a?em moj? prace tylko niewiem czy to si? poka?e bo zapomnia?em zrobi? jednej rzeczy :/ ale my?l? ?e Simivar mi wybaczy ten b??d :D

Powodzenia wszystkim.

xemix

Advanced User
Reaction score
22

Ja ju? wczoraj wys?a?em swoj? prace..
P.S. Fajna Tematyka.
Pozdrowienia,
XemiX.

Quinz

User
Reaction score
4

Ja nie mog?em dobra? rendera ,ale co? tam wyskroba?em ;)

Jeszcze 6 dni : )

?ycz? powodzenia !

Last edited:

The_LoLekK

Advanced User
Reaction score
41

S?odko ^^ Wreszcie mog? si? wykaza? :) Ju? wysy?am prace i ?ycz? powodzenia innym ;)

Geass

Active User
Reaction score
9

Te? spr?buj? powalczy? :) Prac? ju? wys?a?em.

Voilan

Advanced User
Reaction score
45

Zalaz?em b??d:

Tematyka zostaje wybrana przez 'organizatora', jako i? nikt nie przys?a? mi ?adnych ciekawych propozycji co do tematyki SotW'u, sam musia?em kombinowa?. Matematyka na pewno jest do?? trudn? tematyk? jak na sygnatur?, tak wi?c zobaczymy czy si? wyka?ecie.

:) Z #6 SOTW'u.

Wys?a?em prace ale dalej nie ma wynik?w! Simivar czekamy...

Simivar

Senior User
Reaction score
129

#UP:
Ca?y czas jestem zaj?ty, mam du?o pracy + turnieje, troszk? b?dziecie musieli niestety poczeka?, przykro mi.

Spejder

User
Reaction score
5

Ok, czekajcie na mnie. Ja ju? rozpoczynam prac?. I wysy?am czym pr?dzej.

EDIT: Wys?ane.

Last edited:

xemix

Advanced User
Reaction score
22

Niema wynik?w!!!Co jest.Kiedy bend???
Pozdrowenia,
XemiX
@EDIT: OKI trudno, poczekamy sobie..xD

Last edited:

Voilan

Advanced User
Reaction score
45

Ok, czekajcie na mnie. Ja ju? rozpoczynam prac?. I wysy?am czym pr?dzej.
EDIT: Wys?ane.

Do wczoraj mo?na by?o wysy?a? :)

@Xemix
Daj Simivarowi czas, naprawd? support ma wiele rzeczy na g?owie ale tak?e zale?y jaki, ja mam bardzo du?o poniewa? organizacja event?w i inne sprawy + temat na zam?wienie, a co ma powiedzie? Simivar?

Geass

Active User
Reaction score
9

Skoro Simivar ma tyle roboty, mo?e powinni?cie wyznaczy? kogo? innego do zajmowania si? SOTW'em?

@Down:
Nie by?o podanego terminu w kt?rym Simivar zobowi?za? by si? zrobi? temat z g?osowaniem, wi?c nie mo?esz powiedzie?, ?e si? sp??nia. By? jednak termin zamkni?cia zg?osze? i to w?a?nie Ty si? sp??ni?e? :)

Last edited:

Jogi88

Misiek ; x
Reaction score
85

Simi, kiedy wgl b?dzie ten sowt ;/ Czekam na wyniki

I

Ivellios

Guest

Spokojnie bez paniki. Temat z wynikami b?dzie nied?ugo. Po co te nic nie warte posty? ...

Simivar

Senior User
Reaction score
129

#UP:
Zrozum, ?e mam te? ?ycie prywatne i nie jestem no-lifem, kt?ry tylko siedzi na TNET. G?osowanie si? ukarze, kiedy b?d? mia? czas to zrobi? - poczekajcie.

The_LoLekK

Advanced User
Reaction score
41

#EnemyPlayer
Mo?e nie wiesz, alei Simivar ma jeszcze na g?owie serwer Counter-Strike 1.6 oraz jak wy?ej wspomnia? ?ycie prywatne... Poza tym we? pod uwag?, ?e trzeba to jako? graficznie przedstawi?. To te? zajmuje troszk? czasu. Skrzynka odbiorcza zawalona wiadomo?ciami, a tu jeszcze trzeba szuka? tych z zawarto?ci? na SotW.

Spejder

User
Reaction score
5

Skoro ma tyle na g?owie, to niech odda komu? pod opiek? ten dzia?.

Status
Not open for further replies.