What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Skill Offline Trening

Status
Not open for further replies.

gruby18

New User
Reaction score
0
Siemka ludziska ;-) Chcia?bym si? dowiedzie? czy jak mam teraz 77/62 skille pallkiem i bd skillowa? do ko?ca sierpnia offline to bd mia? skille z 85/75?. Wiem ?e musz? codziennie odwiedza? by ustawin na nowy trening ale czy dam rad?? ;d Tak samo knightem 60/52 dam rade nabi? 80/70? w offline? Z g?ry dzi?ki za odpowied? ludziska ;-)

Czekam na was ;-)

Szynka95

Advanced User
Reaction score
19
Odp: Skill Offline Trening

Zale?y od tego ile ?aduje si? pasek "Offline Training", ale my?l? ?e szybko bo wszystko co z paccem musi by? najlepsze, bo Cipsoft nie zarobi wi?cej

gruby18

New User
Reaction score
0

Pasek si? ?aduje normalnie. 1:1 z tego co wiem. Wniesiesz co? do mojego pytania?

Poza tym gdyby? cokolwiek wiedzia? o Training'u Offline napisa? by? a nie piszesz po to by nabi? posta. Swoja wypowiedzi? nic nie doda?e? przyrzeczonego do tematu.

Na przysz?o?? wujek Google nie bije.

Last edited:

Balixmen

Banned
Reaction score
1

Na tibia.pl masz przelicznik skilli, ile potrzebujesz czasu na dobicie skilla z xx poziomu na xx poziom. Policz sobie w tym kalkulatorze i podziel na dwa, bo z tego co wiem to skille offline ida dwa razy wolniej :)

#EDIT
Kalkulator na tibia.pl jest jeb**ety :) Pokazal mi :
Aby awansowa? z poziomu 77 na 85 potrzebujesz 1569976 dni 15 godzin 56 minut 32 sekund .

Last edited:

gruby18

New User
Reaction score
0

Je?eli jest poj**any to mo?e ty mi ogarniesz ;D I powiedz ile mi to zajmie?

Balixmen

Banned
Reaction score
1

Na innym kalkulatorach pokazywalo mi 92533 godzin :D z 77 na 85 wiec nie wiem o cb xD

gruby18

New User
Reaction score
0

No nic, jak znajdziesz rozwi?zanie pisz ;-)

---Aktualizacja---

No nic, jak znajdziesz rozwi?zanie pisz ;-)

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Liczysz skill melee dla palka... A palkowi taki skill sword/axe/club moze tyle czasu isc bo przeciez nikt takiego nie wbija.
Kalkulatory na tibia-stats sa dosc dobre generalnie, ale nie ma na distance...
Normalny czas skillowania palkiem z 77 na 85 to cos miedzy 80 a 120 godzin. Nie pamietam zbyt dokladnie.
Trzeba tez pamietac, ze offline skill dista idzie 1/4 predkosci a nie tak jak normalnie.
Mozesz skillowac 12h dziennie.
Skillujac normalnie to z max 10 dni. Ale trzeba x4, wiec zajmie to cos miedzy 30 a 40 dni skillowania.

Last edited:
Status
Not open for further replies.